Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies

5.0
JSteller
17 mei 2022

Warm en lekker

Fokko Burgler
15 mei 2022

Verkeerde pizza bezorgd, kreeg een nanissa met salami en zonder Tomaat. Waarschijnlijk andere pizza, maar was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Fokko, dit is niet de bedoeling excuus! Ik heb je een mail gestuurd > michelle

Rene de Groot
14 mei 2022

Makkelijk bestellen via de site. Korte wachttijd, heerlijk even op het terras, met een koud drankje Korte wachttijd Heerlijke pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rene!

Debbie Schwering
13 mei 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Debbie!

Simone
12 mei 2022

Fantastisch

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Simone!

Yvonne
11 mei 2022

Elke keer bij bezorging standaard een 15 tot 30 min telaat !! Terwijl ik al lang voor openingstijd bestel. Zeeer bijzonder en geneigd om dus maar een uur van te voren een bestelling tijd aan te vinken omdat het standaard te laat is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Yvonne, dit is uiteraard niet de bedoeling, excuses! Ik heb je een mail gestuurd >edwin

Lilian Snijder
9 mei 2022

Een uitgebreide maaltijd waar ik van genoten heb. Heerlijke en kleurrijke mosselsoep. Pizza goed warm en zeer smaakvol. Cheesecake om van te smullen. Alles verfijnd van smaak. Verheug me alweer op de volgende keer. Hartelijke groet, Lilian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lilian!

Jonker
7 mei 2022

Fijne pizza en pasta!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jonker!

Manon
7 mei 2022

Helemaal top! Het water liep me al in de mond wachtend op de bestelling, met alle heerlijke geuren en mooie pizza's die voorbij kwamen. Ook viel me op hoe fijn het personeel met elkaar om ging. Dat zegt veel over een bedrijf. Lasagne en cheesecake waren duidelijk vers bereid.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Manon, grazie mille erg fijn om te horen!

Boels
7 mei 2022

Wat is er met de gorgonzola saus gebeurd? Korrelig en smakeloos De rest was uitstekend

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Boels, bedankt voor je feedback wij zullen daar mee opletten! grazie mille

Roely
7 mei 2022

Besteld om 17 uur maar zou pas om 19.30 komen, gebeld 9m 18.30 waarom zo laat? Ze zeiden u hebt het zelf zo ingesteld, dat is niet zo, ik ging direct door naar betalen kreeg geen opties. Tenslotte wel een half uur later bezorgd gelukkig. Hij was verder wel heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Roely, grazie mille. fijn om te horen dat het allemaal goed is ontvangen!

Wiljan
7 mei 2022

Lekker gegeten en bestelling klopte. Duurde alleen een tijdje voordat de bestelling er was (maar dit is logisch op vrijdag avond laatste dag van de meivakantie), maar was er exact op de aangegeven tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Wiljan!

AR
3 mei 2022

Exact op tijd bezorgd, pizza’s waren erg goed!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie AR!

Ariane
2 mei 2022

Pizza was op tijd en warm geleverd. Complimenten aan de bezorger. Ik blijf van Sardinia bestellen. Best pizza in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ariana, wauw grazie mille!!!

Marlies
30 april 2022

Op tijd, warm genoeg, smaken perfect

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marlies!

Eva
29 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Eva, grazie mille MAJ;)

Henk Holterman
29 april 2022

Een geweldig culinair samenspel van fijne ingrediënten en vriendelijke bediening

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Henk! fijn om te horen

Brand
27 april 2022

Pizza’s qua smaak goed . De pizza’s waren niet echt warm

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa en bedankt voor je feedback

Jaap Lijkendijk
27 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marc
26 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marc!

Jeffrey
25 april 2022

Vandaag extra scampi's op mijn pizza besteld zaten er niet op, evenals de ananas die miste bij mijn zoon zijn pizza. Het smaakte verder allemaal goed zoals altijd. Bezorging mooi op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jeffrey, onze excuses daarvoor! we zullen ervoor zorgen dat het niet meer voor zal komen!

C. Regtop
24 april 2022

Uitstekend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Michel
24 april 2022

Dat waren weer twee heerlijke pizza's, de salades waren al even lekker. De beste van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Michel!

Linda Paulino
24 april 2022

We are new in Meppel and very happy with your pizza! They are delicious! Just a little comment, the vegetariana pizza gets too watery because of the mushrooms and it affects the quality of the dough. Maybe they could be cooked in advance like the grilled courgette or aubergine..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Linda! appreciate your feedback on this matter. and many thanks for your advance!

Corrine
23 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Corrine! grazie mille

Natalia
22 april 2022

De pasta mag echt meer gekruid zijn, verder was alles perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Natalia, grazie voor de feedback!!

Marloes
21 april 2022

De pizza’s waren heerlijk en de bezorging was prima op tijd. Complimenten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marloes!

Harm Hoekerswever
18 april 2022

Lekkere pizza's. De lasagna zou iets warmer mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Harm! We gaan ons best doen het de volgende keer iets warmer af te leveren, bedankt voor de feedback !

E. van Es
18 april 2022

Het was fijner geweest als de zalmstukken wat kleiner waren geweest en meer verdeeld over de pizza. Verder was het prima voor elkaar en hebben we lekker gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, bedankt voor de feedback en fijn dat u lekker heeft gegeten!

Hans
14 april 2022

Precies op de afgesproken tijd. De bestelling was goed op temperatuur en erg lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Hans!

Peter de Visser
13 april 2022

Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Peter!

Marc
13 april 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mile!

Desiré
10 april 2022

Ik vroeg om gesneden pizza en het was niet gesneden

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Desire, excuses , we zullen hier beter op gaan letten!

Jose
10 april 2022

We hadden eten besteld om af the halen. Alles was klaar op de afgesproken tijd. En het was een heerlijke maaltijd voor ons alle drie. Zeker de moeite waard om hier af te halen of te laten bezorgen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jose! fijn om te horen

Laurens
10 april 2022

Was zoals altijd weer heerlijk! Afgehaald en mooi op tijd klaar!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Laurens!

Johan Kuurman
9 april 2022

Heerlijke pizza! Zoals een Calzone hoort te zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther O.
5 april 2022

Heerlijke pizza. Echt genoten

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Esther! Grazie!!

Ineke van Berkum
4 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ineke!

Jan-Pieter Spraakman
4 april 2022

5 sterren, geen commentaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther
3 april 2022

Heerlijk gegeten. Soep en pizza waren goed warm bij bezorging en de smaak was Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Jolanda
31 maart 2022

Het viel me deze keer tegen de lasagne was behoorlijk donker en er zat bijna geen gehakt in was bijna alleen maar deeg. De salade was wel goed en de carpaccio ook .maar de lasagne viel behoorlijk tegen . Hopelijk volgende keer beter

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolanda, wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was, ik he u een email gestuurd!

Vincent
31 maart 2022

De pizza's waren doordrenkt van het vet. Het was 1 en al natte kleffe bende. 1 pizza na 1 slice al weggegooid. De andere voor de helft op gegeten omdat we honger hadden. De bezorger was ook nog eens stokbrood en kruidenboter vergeten. Die kwam hij 45 min later brengen toen we al over de honger heen waren. En de smaakpapillen waren al behoorlijk aangetast door de vette/natte pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Vincent, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
31 maart 2022

heel hartelijk bedankt voor de goede service ! pizza lekker warm en prima op tijd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, grazie mille voor de feedback!

G.L. Zoet
30 maart 2022

Op tijd geleverd! Heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie G.L. Zoet!

DC
28 maart 2022

Als altijd weer een heerlijke pizza, vers, smaakvol met echte Italiaans dunne bodem. Keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

FIjn om te horen! grazie mille DC!

Bianca
28 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Bianca!

Bas
26 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bas!

Tineke
26 maart 2022

Pizza's zijn zoals altijd erg lekker maar ook deze keer koud bij bezorging. Erg jammer, doe liever geen oven aan als ik eten bestel

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Tineke, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
25 maart 2022

de pizza was prima op tijd alleen helaas koud jammer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Esther
23 maart 2022

Heerlijk gegeten. Het adres voor een Italiaanse maaltijd. Nette bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Esther!

Inge van Harte
21 maart 2022

Zoals altijd: perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Inge!

Frederik
21 maart 2022

Ik ben vaker bij jullie geweest. Het is altijd erg goed en verzorgd. Een van de twee pizza's was dit keer echter niet van jullie niveau. Verbrand aan de randen en weinig belegd. Dat kunnen jullie veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Frederik, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Marnix
20 maart 2022

De pizza was een beetje slap maar wel erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marnix!

Marnix de Haan
17 maart 2022

Ik heb hier al vaker eten besteld en het eten is tot nu toe erg lekker en goed warm. Alleen jammer dat er bij het brood geen kruidenboter ofzo komt

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marnix, fantastisch dat het goed gesmaakt heeft. er wordt standaard een paar sneedjes brood geleverd bij de pasta´s, maar mocht u in het vervolg kruidenboter er bij gewild hebben mag u dat in de opmerkingen bij de volgende bestelling melden en dan gaan wij dat voor u regelen!

Esther
16 maart 2022

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd en prima voor elkaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Miranda Krediet
12 maart 2022

Naar aanleiding van een opmerking bij mijn bestelling, een paar weken terug, werd ik die dag een uurtje na het plaatsen van mijn bestelling gebeld. Werd me uitgelegd dat mozzarella niet mee in de oven gaat, dat het zo hoort. Oh, ok, dat wist ik niet, bedankt voor de uitleg. Kan de mozzarella dan misschien in kleinere stukjes? Dat kon, geen probleem. Mijn traditionele pizza Regina kwam met kleinere stukjes mozzarella, beter! Deze week kreeg ik, zonder enige vraag of opmerking, de mozzarella op mijn traditionele pizza weer in kleinere stukjes. :) Dát vind ik super service. Bedankt! Wij vinden het eten zeer goed van kwaliteit. Lekker van smaak, niet te zout, goeie korst. We genieten ervan, ook als het eten minder warm is bij aankomst.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw Miranda, heel erg fijn, bedankt voor deze fantastische review!!

Ritske Boonstra
11 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Eveline Brand
10 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eveline!

Jan
8 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jan!

Ktje
5 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marloes
5 maart 2022

Hele lekkere pizza’s, maar worden te koud afgeleverd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marloes, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Anoniem
4 maart 2022

Het was heerlijk, snel bezorgd. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

A3ano
26 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Brand
26 februari 2022

Bezorging was keurig, precies op tijd. Helaas was een van de pizza’s niet volgens bestelling. Omdat we geen zin hadden er werk van te maken hebben we deze opgegeten. Was ook heerlijk hoor, maar de levering is dus niet helemaal goed gegaan. Niet minder lekker om gegeten 🙂.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa voor de pizza! De volgende keer mag u gerust even contact opnemen zodat we een passende oplossing kunnen regelen. Grazie voor het compliment, fijn dat het wel heerlijk was!

Gert Roede
24 februari 2022

Wederom super lekker gegeten !! De kwaliteit als van ouds!! Tot snel maar weer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Gert!! Heel fijn om te horen!

Joke
23 februari 2022

We werden gebeld dat de bezorger iets later kwam, supernetjes! Pizza's waren (weer) heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Joke, fijn!!

Houda Jadib
23 februari 2022

We bestellen en eten met veel plezier en het eten is altijd goed. Deze keer was het echter teleurstellend. Het eten had bijna geen smaak en we hebben diverse gerechten besteld, maar het was allemaal niet goed. Niet vies, maar zeker niet lekker. We wilden dit toch even melden en hopelijk kunnen jullie er wat mee. We bestellen de volgende keer vast wel weer en hopelijk is de kwaliteit van wat we gewend zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Houda! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan. Ik heb u een mail gestuurd.

Gerty Pieters
22 februari 2022

Zowel de pizza als de pasta waren niet meer zo warm. Beide gerechten waren heel lekker, maar ik miste bij de pasta met gorgonzola de gorgonzola. Vond t er niet echt naar smaken helaas.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gerty, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Cora
20 februari 2022

Altijd vers, goed en lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Cora!

Paul
19 februari 2022

Eerste keer dat de pizza’s niet knapperig maar slap waren. Leek te kort gebakken. Wij zijn al heel lang vaste klant. Jullie pizza’s staan op hele hoge score dit was een totaal onverwachte confrontatie, we waren er triest van. We vragen ons af hoe dit na al die jaren mogelijk was. Hopelijk was het eenmalig want we prijzen jullie pizza’s altijd aan 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Paul! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan na al die tijd. Ik heb u een mail gestuurd.

Lin
18 februari 2022

Excellent Pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Johan balk
16 februari 2022

Alhoewel de pizza prima was, In het restaurant is het toch verser

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie John voor je feedback!

RW
14 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Angelique
13 februari 2022

Pizza was niet warm genoeg en de extra topping die ik had besteld en voor had betaald ontbrak.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Angelique! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

J
13 februari 2022

Was weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie J!

Lute
12 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Lute!

Marjolijn Spijker
12 februari 2022

We kregen een andere pizza dan besteld, verder moesten we ondanks online bestelling nog een kwartier ter plekke wachten, daarvoor bestel ik niet van tevoren. Vond ik alles bij elkaar slechte service.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marjolijn, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Onze excuses voor deze ervaring. Ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

Margherita
9 februari 2022

Heerlijke pizza, op tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Margharita, wat een mooie naam en mooie complimenten!

Gees
8 februari 2022

Bezorger was ruim 20 min eerder dan aangegeven, niet handig

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Gees voor uw feedback! Wij zullen dit zeker meenemen, tevens heb ik u een mail gestuurd.

van Berkum
7 februari 2022

Smaak was prima, temperatuur te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera! Dat is vervelend om te horen. Ik heb u een email gestuurd!

Gert
7 februari 2022

Producten, zeker niet de kwaliteit welke we gewend zijn. Zwarte korsten, harde bodem slecht.En heb medelijden met de kip, deze heeft waarschijnlijk schaafwonden, zo dun was de kip geschaafd. Bij jullie eten is altijd heerlijk en goed verzorgd, maar Pizza bestellen daar stoppen we mee. Met vriendelijke groeten Annie en Gert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annie en Gert, Heel vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb u een email gestuurd.

matti van lunzen
6 februari 2022

wij hebben heerlijke warme pizza.s gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Matti!

Henk van den End
6 februari 2022

Prima eten! Goed op temperatuur en heerlijk van smaak!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Henk!

A
6 februari 2022

Lekker gegeten en bezorging prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie A!

Machteld Taverne
6 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Machteld!

Mark
3 februari 2022

Top voor elkaar

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Mark , grazie mille!

Familie Prent
31 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Prent!

Andre
30 januari 2022

We hebben genoten van de heerlijke pizza's. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Andre!

Moerman
29 januari 2022

Heerlijk gegeten ! De pasta's waren nog goed warm, de pizza aan de lauwe kant maar nog steeds heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Moerman! wat fijn om te horen dat het zo goed gesmaakt heeft.

Ilse
29 januari 2022

Heerlijke Italiaanse pizza en fantastische service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Machteld Taverne
28 januari 2022

Pizza was heerlijk, rucola was vergeten maar ik heb een kortingscode gekregen dit had ik niet verwacht en maakt het helemaal goed. Bedankt voor de service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Machteld! fijn dat het zo is opgelost!

Martine Prest
27 januari 2022

De pizza's werden een kwartier te vroeg gebracht, waardoor nog niet alle familieleden thuis waren toen de pizza's er waren. Maar beter te vroeg dan te aan.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Martine, aiii dat is jammer, excuses!!! We proberen altijd de geschatte bezorgtijd zo goed mogelijk te benaderen natuurlijk, dus hopelijk de volgende keer optijd en iedereen aanwezig voor een lekker diner.

Jill
24 januari 2022

Zoals altijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jill!

Eva
24 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eva!

Gert
23 januari 2022

Super geregeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert!

Bianca
23 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Bianca!

M Blei
23 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Familie SH Krediet
22 januari 2022

De traditionele pizza's zijn zeer smaakvol. De Salciccio is af en toe te vet. Het vet druipt dan in een straaltje uit de pizza. Gek genoeg is dat niet altijd het geval. Dat is het enige minpuntje.

Reactie van Ristorante Sardinia

Dank je wel voor je feedback! Cordiali Saluti

Hein Peter & Jacqueline
21 januari 2022

Heerlijk gegeten. We komen graag weer een keer eten als het restaurant open is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Hans Kieft
21 januari 2022

En weer genoten van jullie overheerlijke pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Hans!

Jenita
18 januari 2022

De bezorger was het voor en nagerecht mee te nemen, wel zaten de overheerlijke pasta’s in de tas… Daar zijn we dan ook gelijk aan begonnen, heerlijk!! Verrukkelijk! En later werd de rest ook nog gebracht… Al met al een goed idee, dat bestellen bij Sardinia

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jenita! Wat fijn om te horen dat het gelijk goed opgelost is. En dat het eten heerlijk was natuurlijk!

Janet
17 januari 2022

Altijd goed voor elkaar. De Genovese pizza is super lekker!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Janet!

Jolijn Lammerink
17 januari 2022

Het eten smaakte, net als altijd, super lekker. Ik moest het helaas wel opwarmen in de magnetron omdat het lauw was geworden. Dit was wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolijn, vervelend om te horen. ik heb u een mail gestuurd!

Van lunzen
15 januari 2022

Goedenavond De smaak van de pizza.s was heerlijk. Maar ze waren lauw. Het was de eerste keer dat we bij jullie eten lieten bezorgen maar lauwe pizza.s is toch niet ons ding. Succes verder. Mvrgr matti van lunzen

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Matti! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

Peter
14 januari 2022

Beter de bestelling lezen ,4 pizza's besteld maar 3 gemaakt hierdoor moesten we nog wachten totdat de 4e pizza klaar was. Thuis gekomen waren de 3 pizza's snel koud.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Peter! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

Margreet Van Es
13 januari 2022

Helaas waren pizza en calzone bremzout deze keer. Zijn we niet gewend van Sardinia…

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Margreet! Bedankt voor uw feedback, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb u een mail gestuurd.

I. v. Meppel
13 januari 2022

Vriendelijke bezorging en heerlijke pizza's. Feestje compleet!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wiehoe! Grazie mille !

Roeliev
12 januari 2022

Super de super

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Roeliev!

Marco
11 januari 2022

De bestelling was niet goed, we hadden geen quatro straggione erbij en ook waren wat pizzas te zout. We hebben niet gebeld over de issue omdat het al laat was.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marco! Bedankt voor uw feedback, dat is natuurlijk niet de bedoelig, scusa! Ik heb u een mail gestuuurd.

Marijn
9 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Van der leest
9 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Ktje
9 januari 2022

Heerlijk gegeten. Lekkere warme pizza...en optijd klaar voor afhalen...👍👍👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Mulder
9 januari 2022

Heerlijke pizza's gegeten! Geen opmerkingen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Xander
8 januari 2022

Wat een diversheid aan smaken! Sinds tijden weer zo lekker gegeten. De gerechten zijn heel goed samengesteld en zelfs met het afhalen van het eten kon ik al zien dat de koks heel gedreven waren ook en het personeel erg vriendelijk! Absolute aanrader om te gaan eten! Ik kom snel weer in ieder geval.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Xander! fijn om te horen

Lennart Klooster
8 januari 2022

Heerlijke pizza’s en goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Lennart!

G.Welbergen
8 januari 2022

2 heerlijke pizza's gekregen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Esther
6 januari 2022

Echt fantastisch lekker gegeten! Alles super vers & goed op temperatuur. Aanrader!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie signora!

Lute
6 januari 2022

Alles perfect en heel lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lute!

Eef Lugtmeier
6 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Edwin
5 januari 2022

Vriendelijke bezorging op de fiets, pizza's kwamen lauw aan, maar de smaak was nog steeds goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Edwin, bedankt voor je feedback! we zullen er meer opletten om onze pizza´s warmer af te kunnen leveren.

M
5 januari 2022

Lekker eten, smaakvol en vriendelijke service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

P
3 januari 2022

Pizza’s en pasta afgehaald. De pizza zat nog in de oven, dus super vers. Het midden van de pizza was wat slap. Wel heerlijk gegeten, evenals de kinderen!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor de feedback!

Bianca
3 januari 2022

Het had wat warmer mogen zijn, maar de smaak was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bianca, bedankt voor de feedback : we zijn nog steeds bezig met nieuwe technologieën om onze pizze nog warmer af te kunnen leveren, fijn dat het zo lekker was!!

Bert
2 januari 2021

Snel. Op tijd! Prima levering

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Signore!

Xoxo
2 januari 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Roos de Haze
1 januari 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Peter
1 januari 2021

Top, zoals altijd. Beste pizza's van het Noorden!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Signore!

Laura
1 januari 2021

Bestellen werkt perfect. Voorkeurstijd was perfect. Bezorging goed. Het midden van de pizza was wel erg slap. Verder lekker gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Laura, dankjewel voor je feedback, wij zullen hier meer op letten.

Jack Beverloo
30 december 2021

De kwaliteit was meer dan gemiddeld. Ook was het warm toen de bestelling werd afgeleverd. Tevreden dus.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Lute Hulshof
30 december 2021

Behalve de wat te harde korst / rand en de al wat te laag gezakte temperatuur waren het heerlijke pizza's. Bezorging in 1 woord: uitmuntend!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Lute, dankjewel voor je feedback, wij zullen hier op letten.

Bart Klaster
29 december 2021

Eten was weer erg goed. Vriendin was erg sneu en de pasta heeft haar dag teminste weer een lichtpuntje gegeven! dankjewel voor de goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bart!

E. de Wit
28 december 2021

Goed eten en goed geserveerd. Pluim voor bezorger in het koude weer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Carel van der Vegt
23 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Carel!

Anna
23 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Anna ;)

Béa
21 december 2021

Heerlijk, op tijd klaar en mooi verpakt.

Reactie van Ristorante Sardinia

Top grazie Bea!

Danielle
20 december 2021

Artisjok had niet gehoeven. Verder heerlijk gegeten. Beste pizzaria van Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Danielle!

Karin
20 december 2021

Wederom heerlijke pizza’s ontvangen, lekker pittig zoals gevraagd, heerlijke bodem. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Karin!

Janneke
20 december 2021

Perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Janneke!

L
20 december 2021

Pizza was koud en bodem erg hard, dit me tot nu toe nog nooit gebeurd bij vorige bestellingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao L, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

Ariane
19 december 2021

Lekker warm en op tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ariane!

Hendrik Boels
19 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Laurens
18 december 2021

Heerlijke pizza gegeten en was mooi op tijd klaar voor afhalen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Laurens!

hagar2
18 december 2021

net als eerdere keren: heel goed.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hagar!

MV
18 december 2021

Complimenten, verse producten, op tijd bezorgd. Heerlijk genoten. En duidelijk wat gedaan met de feedback van vorige keer 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

S
18 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

I. De Weerd
17 december 2021

Alles werd precies op tijd bezorgd, petje af! De pizza’s waren zoals altijd lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Rudi
15 december 2021

Altijd perfecte pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rudi!

Bart Grasmeijer
15 december 2021

Heerlijke echte Italiaanse pizza's en supersnel bezorgd. Nooit meer domino's, dit is duizend keer beter

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! Cosa c'è domino's? ;)

Geertje
14 december 2021

Heerlijk pizza, jammer dat jullie niet bezorgen in de Wijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, Geertje!

Hans
14 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Fennie Matter
14 december 2021

Beste Italiaan die ik ken. De pure smaken, fantastisch en personeel is zo leuk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw! Grazie mille Fennie!!!

Nick
14 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Nick!

Aad
12 december 2021

Helaas was de bestelde pizza koud,maar dit werd heel snel opgelost met een nieuwe warme pizza met een toetje en verontschuldigen. Geweldig top

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Aad, mooi dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! Grazie

Lilian Snijder
11 december 2021

De pizza was nauwelijks warm, de korst te hard. Ook al was combi van de ingrediënten goed, heb ik er niet van kunnen genieten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai, Lilian, dat klinkt niet goed, ik heb je een meil gestuurd! >edwin

Ronald di Nuraghe di Chia
11 december 2021

Fantastisch! Je proeft Bella Sardegna! Van Palau, tot Muravera ..en van St Antioco tot Alghero!

Reactie van Ristorante Sardinia

Questo è stupendo Ronald, grazie mille.

Jessica
7 december 2021

👌

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jessica!

Sierk
5 december 2021

Mooi op tijd klaar. Mooie portie Parmaham, best wel erg veel kaas op de pizza maar goed te doen. Pizza's mogen naar onze smaak wel een minuutje langer in de oven, iets krokantere korst. Al met al wel gewoon prima zoals we gewend zijn van Sardinia.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Sierk, thanks voor je feedback.

Jt
5 december 2021

Kwaliteit goed. Pizza was bij bezorging niet warm meer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao JT, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

J
5 december 2021

De pizza was heel lekker, maar helaas al koud en kwam een kwartier na bezorgtijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jovanah, dat is natuurlijk niet de bedoeling scusa! ik heb je een email gestuurd!

Annemarie
4 december 2021

Ik heb eerder besteld bij jullie dus weet dat het eten top is. alleen nu was de pizza helaas lauw tegen koud aan, toen ik hem kreeg..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annemarie, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

Jelle Merkus
3 december 2021

Keurig op tijd geleverd. Ik kreeg echter twee Genovese ipv Olympia. Na melding zijn binnen een half uur alsnog twee Olympia’s geleverd. Top hersteld dus. Was erg lekker. Spaghetti dello chef was een beetje flauw met weinig saus.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno Jelle, fijn dat mijn collega's het goed hersteld hebben en bedankt voor de feedback! Hopelijk is de volgende keer alles weer compleet naar wens!

MV
3 december 2021

pizza pepperoni zonder pepperoni gehad en bezorger 20 minuten te laat, dus koude pizza's. Hoop dat ze de verwachtingen wat beter gaan managen of het wat nauwer nemen met tijden en product.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno Maarten, bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat het zo is gelopen. Ik heb je hierover een email gestuurd! Onze Pizza Peperoni is altijd zonder (Amerikaanse) peperoni, in het Italiaans betekent peperoni namelijk paprika. Je kunt wel altijd pikante, of normale salami toevoegen als je dit wilt.

D
30 november 2021

Heerlijke pizza met verse mooie groenten en dunne bodem zoals het hoort! En keurig op tijd en lekker warm bezorgd. De beste van Meppel eo

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Patricia
30 november 2021

Eten was er eerder dan verwacht. Mooi kanootje er bij voor verjaardag van ons zoontje. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Patricia!

bruil
28 november 2021

prima pizza's en leuke bezorging

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor de complimenten!

Martijn
27 november 2021

Heerlijke pizza's, mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Martijn!

Tibbe
27 november 2021

De Bianca Carciofini besteld, maar de friorelli had er van ons niet op gehoeven. De vorige Bianca versie met olijven was lekkerder! De bezorging was top, hele vriendelijke jongen, door de regen nog op tijd komen op de fiets en de pizza nog warm!

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor je feedback!

Aartssen
27 november 2021

prima bezorging en heerlijk gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

Peter
26 november 2021

Heel lekkere pizza en witte chocolade cheesecake!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Peter!

Leeuwen
25 november 2021

Ondanks de lieve verontschuldigingen van de bezorgster (accu was leeg) is het niet fijn als de pizza niet meer warm is. Verder was de kwaliteit van het eten prima.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Leeuwen! Wat vervelend om te horen dat er hierdoor niet een warme pizza bezorgd is. Ik heb u een mail gestuurd.

Joost
24 november 2021

Ik vond de pizza te vettig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Joost, vervelend om te horen dat het niet naar uw smaak was. Wij zullen er hier intern naar kijken.

Pauline
23 november 2021

Ik was afgelopen zomer 31 juli op mijn verjaardag al zo enthousiast over jullie. En dat blijf ik. Vandaag heel erg veel zin om lekker te eten maar mijn partner niet zo veel zin om uit eten te gaan en gelukkig konden wij lekker bestellen bij jullie. Ondanks dat we jullie liefde niet konden ervaren tijdens het eten bij jullie proefde wij dit wel degelijk terug in het eten. Wauw wat is het toch goed bij jullie. Als jullie ooit catering gaan doen laat het weten want dan hou ik mij aanbevolen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Pauline! Wat een lieve woorden, en dat gaan wij zeker in ons achterhoofd houden!

Annemarie Viellevoye
22 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Peter
22 november 2021

Beste pizza's in Meppel en omstreken, kan zich meten aan Italiaanse kwaliteit. Vriendelijke bezorger en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

R. van der Heide
20 november 2021

Heerlijk eten , warm en volgens afspraak bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Kasper
20 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Gerard
20 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Ilse
20 november 2021

Super goede pizza's! Komen afspraken na en leveren altijd op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wat lief Ilse, grazie!

Miep
19 november 2021

Heerlijk gegeten, pizza mocht iets warmer zijn, maar verder prima. Dessert was genieten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Miep, grazie! We gaan ons best doen om de pizza's warmer af te leveren!

Yvonne
19 november 2021

Eten was heerlijk maar niet warm helaas

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao yvonne, grazie voor de feedack! Scusa, we gaan ons best doen de pizza's de volgende keer warmer af te leveren!

Albertha
14 november 2021

Wanneer je in de opmerkingen plaatst dat de calzone graag zonder champignons wilt, maar toch vol met champignons zit, dan klopt er iets niet......

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dan klopt er inderdaad iets niet! Scusa, ik heb u een mailtje gestuurd! >kevin

A3ano
14 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hilda
14 november 2021

De lekkerste pizza’s! Ze waren goed warm, bodem was lekker en verse ingrediënten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hilda!

Donker
13 november 2021

Pizza's altijd van geweldige kwaliteit

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bob!

Raoul
12 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hoogwerf
12 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

MSL
12 november 2021

Altijd geweldig!!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie

Mitch
12 november 2021

De pizza’s waren ruim om tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger maar de pizza’s waren lauw, niet heel warm meer helaas. Desalniettemin waren ze heel lekker..

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Sieger Nijdam
11 november 2021

Keurig op tijd bezorgd, verzoek verwerkt en verder een prima kwaliteits-pizza! Van dit soort pizza's eet ik het meeste op en dat geeft ook aan dat het lekker is!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Sieger!

Mir
8 november 2021

Thuis heerlijk genoten van jullie fantastische pasta é pizza! Buonissimo! 💋

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hilde
7 november 2021

Twijfelde over cheesecake als dessert, maar heb absoluut geen spijt. Luchtiger dan verwacht en lekkerste cheesecake die ik ooit heb gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Hilde, wauw grazie!!

Stephanie
6 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Cora Keizer
6 november 2021

Prima enthousiaste bezorger en heerlijke pizza’s. Hartelijk dank!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Cora!

Bloemhof de Jong
5 november 2021

Heerlijke gerechten en een goede menukaart. Altijd genieten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao ! Grazie mille voor de complimenten

Camilla
2 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazieee:)

Ingmar
2 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Graziee:)

A
1 november 2021

Pizza was prima, maar de garnalen in saus waren bij aankomst koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Abdil, bedankt voor de feedback. Ik heb u een email gestuurd!

Jill Koster
1 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Freddy Bosgraaf
30 oktober 2021

Online bestelde pizza's opgehaald. Werd erg verrast met een drankje tijdens het wachten. Personeel daar zien werken is een feestje. En oh ja de pizza's waren heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Freddy! (het is ook een feestje om hier te werken!) ;)

De lekkerste pizza
30 oktober 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Lute Nederhoed
29 oktober 2021

Top!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Rene de Groot
25 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd. Voor het eerst online besteld. Was super makkelijk, en gaat zo sneller dan telefonisch bestellen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Rene!!

Maaik
23 oktober 2021

💯🤩🤩💯

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie haha!

J Slomp
23 oktober 2021

Pizza was lekker, maar bij aankomst niet heel warm meer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! We gaan ons best doen om het systeem te verbeteren en de pizza's de volgende keer weer warm te leveren.

MH
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Top service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Renco
22 oktober 2021

Heerlijke pizza! Erg van genoten. Het was wel jammer dat de pizza koud was, dus ik moest hem zelf weer in de oven doen. Maar de smaak was zoals gewend super. Kleine tip: misschien pepperoni houden zoals het is. Pepperoni is pittige salami, dus niet vegetarisch. Als je dat wel wil, dan zonder pepperoni bestellen? Jullie zijn niet de enige die dit zo doen hoor, maar zo heb ik ooit juist pepperoni zonder pepperoni gehad. Beetje jammer. Beetje meer pittig had van mij ook gemogen haha, maar dat is misschien mijn smaak. Ik houd van pittig, daarom bestel ik juist deze pizza. Groetjes en bedankt voor de lekker pizza :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Renco! Heel erg bedankt voor de feedback! Peperoni betekent in het Italiaans paprika, en is normaal op onze menukaart in het restaurant een vegetarische pizza. Wij merkten dat met name bij het bezorgen en afhalen mensen ervanuit gaan dat het de Amerikaanse versie is, met pikante salami, vandaar dat we dit als extra optie hebben gegeven, bovenop onze eigen vegetarische pizza. Extra pikant kunt ook altijd toevoegen eventueel voor een volgende keer!

Maurice
21 oktober 2021

Pizza's waren koud en ik had extra champignons besteld, maar dat was niet echt het geval.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Maurice, ibedankt voor de feedback. Ik heb u een email gestuurd!

Marike
20 oktober 2021

Heerlijke risotto en lasagne gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

LC
19 oktober 2021

Echt kwaliteit en een fantastisch service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor deze mooie complimenten!

E. de Wit
19 oktober 2021

Voortreffelijke vegetarische pizza's die snel en correct bezorgd werden.

Jeanet Hoekerswever
18 oktober 2021

Prima pizza's voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Familie SH krediet
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Smaakvol door eenvoud. Onze ervaring is dat bezorgen altijd ten koste van de warmte gaat. Ook minder warm is het genieten. Lekker gekruid, niet te zout. Afgesloten met een verrukkelijk dessert!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor uw reactie! Natuurlijk zijn onze pizza's het aller lekkerst direct vanuit de oven op uw bord in het restaurant, maar wij proberen de pizza's zo warm en goed mogelijk af te leveren.

Marc
15 oktober 2021

Meestal zijn we zeer tevreden, maar dit keer toch een minpunt: pizza's waren niet goed genoeg doorbakken. Het leek alsof ze te kort in de oven hadden gezeten. Kan een keer gebeuren, maar het smaakte hierdoor wel een stuk minder (mijn vrouw heeft pizza niet helemaal opgegeten). Voor de duidelijkheid: we hoeven geen reactie terug of iets dergelijks, maar wou het toch wel even genoemd hebben.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je feedback!

Sjors
10 oktober 2021

Voor de zoveelste keer dat de bestelling fout gaat. Ze waren de pizza vergeten bij bezorging....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai, heel slordig! Ik heb je een mail gestuurd. > edwin

Hoogwerf
8 oktober 2021

Ik kreeg niet mijn pakje om de filetonepizza te maken. Deze werd na de tijd alsnog gebracht met een extra pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Nogmaals excuus voor het ongemak!

C
8 oktober 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Hans van Velzen
8 oktober 2021

Al jaren behoort Sardinia in mijn ogen tot de top van de pizzarestaurants in Nederland. Uitstekende kwaliteit, prima ambiance en nu heb ik ook kennis mogen maken met een zeer stipte bezorging. Op de minuut nauwkeurig werd op de beloofde tijd aangebeld met twee nog ‘dampende’ pizza’s. Geweldig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hans!

Marc
7 oktober 2021

Wederom heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Boef
4 oktober 2021

Het was tegen het koude aan. Dat vond ik jammer. Ervaar het beter bij jullie in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! bedankt voor je feedback!

Elvira van schelt
3 oktober 2021

Pizza was niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor je feedback! We gaan dit bespreken met de rest van de team. Grazie!

Ankelien
3 oktober 2021
Jeannet
1 oktober 2021
Indigo
30 september 2021
Marc
30 september 2021

Het was weer heerlijk. En top dat het toch eerder kon dan online was aangegeven.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Danielle
27 september 2021

Pizza's waren heerlijk, goed verzorgd. Zouden alleen iets warmer mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! bedankt voor je feedback! ik ga dit zeker bespreken met de team!

Roëlle
25 september 2021

Heerlijke pizza's, geen "natte" bodem en wel lekker dun. Super! Ook de pasta Carbonai was heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Bakker
25 september 2021

Heerlijk eten, prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Erwin
25 september 2021

De pizza’s waren echt heerlijk. De tiramisu smaakte een beetje waterig en mist de romige smaak.

DC
23 september 2021

Heerlijke pizza s met dunne bodem zoals het hoort. Helaas niet heel erg warm.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie! bedankt voor je feedback ik ga dit doorgeven!

Martine Prest
22 september 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's laten bezorgen. Ze belden nog om te zeggen dat er een gaatje eerder vrij gekomen was en of het goed was dat ze de bestelling een half uurtje eerder kwamen brengen. Geweldig!! Dat is pas service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Annemarie
22 september 2021

De pizza's waren heel erg lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Marija
20 september 2021

Verschillende keren al eten besteld als ik moet overwerken. Zowel de pizza's als pasta's als salades zijn geweldig. Overwerken wordt voor ons team zo een feestje! Bezorging op tijd. Bestelling compleet. Eten heerlijk? 1 verbeterpuntje..... Bij een bestelling voor 8 personen is het wel excellente dienstverlening als je op de doos schrijft wat erin zit. Maar dat is wel echt een mini puntje. Absolute aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, dankjewel voor je compliment en de feedback! grazie

Annick
18 september 2021

Normaal is het eten top, maar vanavond waren de pizza’s koud bij aankomst en zwart verbrand aan de randen. Ook hadden we de pizza prosciutto pikant besteld, maar deze was niet pikant gemaakt zoals voorgaande keren wel het geval was. Ook de bruschetta was minder smaakvol als anders. Jammer voor deze keer. Hopelijk volgende keer wel weer goed zoals normaal!

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, wat vervelend dat u bestelling niet naar wens is geweest! onze oprechte excuses ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

Marc
16 september 2021

Het was wederom heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Yvonne Vellenga
15 september 2021

Nadat de vorige keer de pizza’s niet erg warm waren bezorgd heeft Sardinia dit heel goed opgelost. Dit keer was het bezorgde eten goed warm en smaakte heerlijk (zoals altijd). Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Olinga
12 september 2021

In een woord: fantastisch. Zowel de risotto met zeebaars als de maaltijdsalade met zalm waren overheerlijk. Klein minpuntje was de kruidenboter. Helaas proefden wij alleen boter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!! bedankt voor de feedback ik geef het door aan de keuken!

Robert Van Dijk
12 september 2021

Helaas was de pizza koud toen hij aankwam. Toen we hem zelf hadden opgewarmd was hij wel heel lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

SCUSA! ik heb u een mailtje gestuurd

Wendeliene Nimberg
11 september 2021

Het was heerlijk!!!! Lekker warm 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

filetto gorgonzola
11 september 2021

De kwaliteit van het eten is zo goed bij Sardinia en elke keer alles zo lekker! Pasta met een perfecte bite, salade, vlees en saus heerlijk! (mag van mij iets meer saus overigens) Snel en vrolijk bezorgt, was er met een half uur en goed warm!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai ai ai, wat een complimenten! Grazie!

Maria
10 september 2021

Goed op tijd en warm. Ook smakelijk wederom!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Annerie Kremer
8 september 2021

Tijdens onze vergadering hebben wij heerlijk gegeten van jullie smaakvolle pizza's. Het wat geweldig goed verzorgd en bij ons bezorgd. Klasse

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw grazie mille Annerie!!

Annemarie Tibbe
7 september 2021

Bij de maaltijdsalade miste het brood en kruidenboter. Daardoor was de salade wel wat minimaal qua hoeveelheid. Geen maaltijdsalade qua hoeveelheid, daar is toch wel net iets meer voor nodig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Vervelend om te horen, excuus, ik heb je een mailtje gestuurd>Edwin

Ronald
5 september 2021

Wederom heerlijke pizza,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ronald!

Dorien Santing
3 september 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Dorien!

Jeffrey Hamberg
1 september 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Bart Grasmeijer
30 augustus 2021

Heerlijke pizza's en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Danhof
29 augustus 2021

Pizza,s zijn normaal altijd top alleen vandaag niet zo filletone had alleen maar een overweldigende kaas smaak en in het zakje zat nauwelijks rucola, Tonno was heel vettig de doos was helemaal vochtig. Ook waren de pizza,s een stukje kleiner dan normaal. Heel jammer omdat het anders zo top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, excuses! ik heb u een mail gestuurd. Luna

Yvonne Vellenga
27 augustus 2021

Pizza’s waren heerlijk maar helaas niet erg warm meer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

Janet
27 augustus 2021

De risotto was lauw en de vis droog, ontzettende tegenvaller! Bezorging niks op aan te merken! Op tijd en beleefd.

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, onze excuses. ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Smits
25 augustus 2021

Was weer goed als vanouds! Heerlijke pizza’s en prima bezorging!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Irma
25 augustus 2021

Was heerlijk! Ik had pizza calzone. Ik bestel mijn pizza’s in het vervolg bij jullie.