Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies

5.0
Aartssen
gisteren

Alles keurig verzorgd; heerlijke pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Pip
gisteren

Super! Bezorging was goed en het eten was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

G Hoogeveen
30 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Jaap Lijkendijk
30 september 2022

de pizza was zo dun als papier en eigenlijk niet erg lekker om te ete, dit zijn we niet gewend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao meneer Lijkendijk, dat is vervelend om te horen, ik heb u een email gestuurd!

Paul
29 september 2022

Na het plaatsen van de bestelling werden we gebeld omdat we een vegan pizza ( zonder kaas dus) hadden, ze hebben nu ook vega-kaas, of we dat op de pizza wilden; top service 👍🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je review Paul!

Marian Thomas
28 september 2022

Pizza was bijna koud jammer maar wel lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback Marian, we gaan ons best doen om het de volgende keer warmer af te leveren!!

Ilja
27 september 2022

Lekkere pizza :) Sorry dat ik dacht dat de kip ham was, fijn dat jullie de opmerking hebben gelezen en er kip op hebben gedaan groeten Ilja

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ilja!

Rudi Tenkink
26 september 2022

Zelfs op een gesloten dag, maar door een foutje toch een bestelling gedaan zijn we weer top bediend!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rudi!

Ellen
21 september 2022

M'n favoriete restaurant in Meppel, verrukkelijk eten, leuk personeel, heerlijke entourage! Zou er elke week kunnen zitten maar in m'n uppie doe ik dat dus niet, dus heel dankbaar met het online kunnen bestellen. Super dat de salade nog zo snel werd na bezorgt, alles was weer zo lekker! Dankjulliewel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ellen! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. U bent uiteraard ook gewoon elke week meer dan welkom hoor ;)

Ada
20 september 2022

Ik had pikante olie erbij besteld, die had geen deksel maar was dicht gemaakt met plastic folie (zo logisch🤦🏻‍♀️). Alles zat er onder inclusief mijn fluwelen bank! 3x gebeld maar niemand nam op. Pasta smaakte anders dan normaal en was koud geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ada! Wat ontzettend vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

M
20 september 2022

Complimenten naar chef

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Desiree
19 september 2022

Pizza's waren prima. Spaghetti bolognese echt niet bijzonder, meer spaghetti en bijna geen saus, smaakloos en de kaas was vergeten denk ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je reactie, wat vervelend dat het niet helemaal naar wens was ik heb je een mail gestuurd

Caroline Endlich
18 september 2022

Alhoewel het eten elke keer erg lekker is, blijft het een probleem om het goed warm af te leveren en dat is zonde van het lekkere eten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Caroline!

Freerk van der Werff
17 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Freerk!

Klaaske
17 september 2022

Online besteld, voor openingstijd, daardoor geen lange wachttijd. Bezorger was zelfs vroeg!!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie !

Albert Koers
15 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Albert!

Mientje
12 september 2022

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Joost
12 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Joost!

Jill
12 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jill!

R. van der Heide
9 september 2022

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Yvon
7 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Jolisa
5 september 2022

Was erg lekker! En een vriendelijke bezorger. Mocht alleen wel wat warmer, was al redelijk afgekoeld. Ondanks bovenstaande wel een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolisa, bedankt voor je feedback. we zullen daar meer opletten! Grazie mille

Lennart Klooster
4 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Anoniem
4 september 2022

Lasagne was heerlijk! Hij was helaas wel lauw.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille, we zullen daar meer opletten!

Rene de Groot
27 augustus 2022

Altijd heerlijk om hier te eten of te halen. Bestelling via internet erg makkelijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rene!

Christa
26 augustus 2022

Het was weer heerlijk !!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Christa!

Jeanine
17 augustus 2022

Was top!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie mille!

Jannie van der Veen
16 augustus 2022

Altijd tevreden, maar vandaag nog een een beetje extra! Drie overheerlijke pizza's met een lekkere, knapperige korst mogen ontvangen. Met dank aan de pizzabakker van vanavond :-)

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Wan
14 augustus 2022

Kleine porties, klein stukje zalm en smakeloos. Het geld niet waard

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Wan, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden was. Ik heb je een email gestuurd.

A
12 augustus 2022

De pizza was eerder klaar, dan de aangegeven tijd. Dat was een welkome verrassing!

Reactie van Ristorante Sardinia

Prego!

.
11 augustus 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Marianne
11 augustus 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Christa Polak
10 augustus 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd !!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Christa!

H.D.J. den Daas
7 augustus 2022

De hoeveelheden van de schotels was keurig. Het was allemaal prima gevarieerd en erg smakelijk van samenstelling. De temperatuur was matig ( doe er eventueel een mogelijk voorstel bij hoe het goed is op te warmen}. Het bijgeleverde brood was uitgedroogd en oud en is dus weggegooid (jammer)

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno, heel hartelijk dank voor deze uitgebreide feedback, hier kunnen we zeker wat mee en we gaan dit intern bespreken!

Van Hoorn
5 augustus 2022

Eten smaakte heerlijk, alles was goed warm , behalve de pizza's die waren lauw , smaak maakte het weer goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback! We gaan zeker ons best doen de pizza's zo warm mogelijk te leveren voor een volgende keer!

Monique
1 augustus 2022

Helaas was de bestelde pizza niet compleet. Binnen 10 minuten stond de bezorger op de stoep met een nieuwe pizza. Mijn complimenten voor deze snelle service! De pizza was weer heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Monique! Fijn dat je tevreden was met onze oplossing, en bedankt voor de complimenten!

Ro
28 juli 2022

Prima pizza's en exact op tijd bezorgd! Helaas wel een beetje lauw geworden. Gevraagd om voor te snijden, helaas vergeten. Had de pizza pollo voorheen geen stukjes kip ipv dunne plakjes filet?

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ro! bedankt voor je feedback en we zullen daar zeker meer opletten! voor pizza Pollo is altijd met dunne plakjes filet geweest!

Pim Visser
26 juli 2022

Potverdorie, wat lekker! Ik bel meestal alleen nadat ik de bestelling heb, als er problemen zijn. Nu heb ik echter gebeld om de keuken een compliment te geven! Voor de duidelijkheid: ik heb afgehaald en de bestelling was (op een minuut na) precies op tijd klaar. En wat hebben we ervan genoten... Enig verbeterpuntje wat ik kan verzinnen is eigenlijk onterecht. Maak de porties net iets groter. Maar dat is niet omdat ik niet genoeg had (ik ben een grote eter en schrijf dit ruim 3 uur na het eten) maar omdat de smaak zo goed was!!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Pim! Zulke lovende woorden daar doen we het voor! Grazie

Stefan de Vries
25 juli 2022

Kom speciaal uit Steenwijk om deze heerlijke pizza’s te eten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Stefan!

E
24 juli 2022

NEE! weer de Gemengde salade er niet bij en de 2 sneetjes stokbrood ook niet, daarom helaas maar 4 sterren... lasagna was lauw, de mosselsoep weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ellen, bedankt voor je feedback en onze excuses daarvoor! ik heb je een mail gestuurd.

henk
23 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esselbrugge
21 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Christa Polak
20 juli 2022

Heerlijke pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Polak!

Bea Lutterop
20 juli 2022

Het was heerlijk alleen moest ik het stukje zalm zoeken. Dat was wel heel erg klein. Dat mag echt groter voor dit geld.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bea, bedankt voo r je feedback we zullen daar meer opletten!

Ellen
20 juli 2022

heerlijk warme en lekkere gerechten - zelfs met 32-plus graden - zo ook fijne bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Samira
16 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Samira!

Yvonne
16 juli 2022

Was mooi op tijd!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marian
14 juli 2022

Zeer smakelijk, goed verzorgd

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Verstraaten
14 juli 2022

De sla mag gewassen worden. Er zat zand in de salade. Niet heel smakelijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Martijn, dat is natuurlijk niet de bedoeling! ik heb u een email gestuurd!

Marjolein
13 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marjolein!

anoniem
13 juli 2022

Heerlijk zoals altijd! En kwam goed warm aan plus vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Bart van den Dolder
10 juli 2022

Beide pizza’s waren niet (meer) warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bart, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

Chris
9 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Jolande
9 juli 2022

Wij vonden de pizza’s niet zo heel warm helaas 😢

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolande, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

Wouter Vermaas
8 juli 2022

Het was weer helemaal geweldig en erg lekker, maar de pizza’s waren helaas niet meer warm maar de smaak was weer grandioos

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Wouter, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

V
3 juli 2022

Meest smerige pizza ooit. Heb hem weg gegooid en by New York pizza besteld. Echt zonde. Misschien een betere omschrijving ook handig voor erbij op de website. Dat het niet op basis is van tomaten saus maar een hele vette andere basis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Vivian, dat is natuurlijk niet de bedoeling! ik heb u een email gestuurd!

Nikki
3 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Nikki!

Heide van der Romke
2 juli 2022
Giggy
29 juni 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Giggy!

Yvonne
27 juni 2022

Na een klacht ingediend te hebben vanwege de vorige keer bezorgtijd die flink overschreven werd , heb ik een excuus en kortingscode ontvangen. Het was dit keer precies op tijd en hebben heerlijk genoten van de pizza! Dank!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wat fijn grazie Yvonne!

M
25 juni 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Malou
24 juni 2022

Heerlijk gegeten! En super snelle bezorging 👍🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Suzanne
23 juni 2022

Wederom heerlijke pizza’s bezorgd door een vriendelijke bezorger van Sardinia!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Suzanne! we zullen je compliment doorgeven aan de bezorger!

Martin van Brussel
22 juni 2022

We hadden besteld met bezorging im 19.30 uur maar de bezorger stond om 19.10 uur al aan de deur. Toevallig waren we thuis maar ik zou graag in de toekomst van tevoren worden gebeld met de vraag of het eerder mag komen. De pizza's waren zoals wij gewend zijn echt fantastisch!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, excuses dat we wat te snel waren, we zullen er de volgende keer proberen rekening mee te houden. Fijn dat het goed gesmaakt heeft in ieder geval!

Esther
19 juni 2022

Erg lekkere pizza's! Bestelling kwam op gewenste tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther fijn om te horen!

Koster
19 juni 2022

Heerlijke pizza's! De enige plek in Meppel waar ik ze bestel.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Koster!

Mario Zijlstra
19 juni 2022

Kwaliteit, is goed. Goede pizzabodem en mooie korst. Bezorging. Iets eerder dan afgesproken. Super

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mario

Irma
18 juni 2022

Heerlijke Calzone en Campidano besteld en opgehaald. Pizza's waren verfijnd lekker. De Calzone was wel vrij klein, maar wel heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Irma!

JH
18 juni 2022

Altijd heerlijke pizza’s!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Edwin
16 juni 2022

Vriendelijke bezorgster, goeie kwaliteit pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Edwin!

Van Hoorn
13 juni 2022

Onze bestelling werd op tijd geleverd, maar helaas kregen we koude lasagne en pizza's, ook kregen we een verkeerde pizza erbij.jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera, Scusa! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, ik heb u een email gestuurd.

Roberto
8 juni 2022

Op tijd en smakelijk !!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Emma M.C. van den Berg
8 juni 2022

pracht kwaliteitsverrassing, al wist ik wat jullie in huis hebben het aanvinken van 2 stukjes gratis stokbrood was onze eer te na, dat komt ons raar over, wel heel blij dat dat er gewoon bij gegeven werd, heerlijk! graag tot een volgende bestelling en bezoek

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Emma!

Silvio
7 juni 2022

Altijd goed eten alhoewel de laatste paar keer de pizza zo goed als koud aan is gekomen…

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dat is uiteraard niet de bedoeling, bel je ons de volgende keer als dit weer gebeurt?

Albert vdf Meulenkamp
7 juni 2022

Heerlijk gegeten kom zeker nog een keer

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Esther
7 juni 2022

Mijn bestelling was op tijd en netjes bezorgd. Het eten was over het algemeen heerlijk. We is er verschil in de gerechten, de tomatensoep bevatte dit keer veel meer grotere stukken. Maar de smaak was nog steeds heerlijk. In de capresse zaten dit keer ook olijven. Dit vond ik jammer, omdat ik niet zo dol ben op olijven. Verder was het eten heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Djolien
5 juni 2022

Super! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Djolien!

Paul Penninga
2 juni 2022

Heerlijke pizza’s opgehaald, lekkere dunne krokante bodem, zalig !

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Paul!

Marina
1 juni 2022

Prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Christa
31 mei 2022

Altijd goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Christa!

Esther
24 mei 2022

Eten was heerlijk, voornamelijk de lasagne en het toetje van witte chocolade. De bezorging was heel netjes gedaan, ook al was het door omstandigheden wat later.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Rob
23 mei 2022

Prima !!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rob!

Ktje
22 mei 2022

Van de 4 pizza's was er 1 erg nat en klef... teleurstellend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera, dat is jammer om te horen, excuses ! Ik heb u een email gestuurd!

E
22 mei 2022

jammer dat de salade er niet bij zat, verder echt lekker eten weer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dat is natuurlijk niet de bedoeling, excuses, ik heb je een email gestuurd!

Mireille
21 mei 2022

Snel en warm bezorgd! 👌🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mireille!

C P
21 mei 2022

Was weer heerlijk zoals altijd.. de lekkerste pizza van meppel en omstreken

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

JSteller
17 mei 2022

Warm en lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jsteller!

Fokko Burgler
15 mei 2022

Verkeerde pizza bezorgd, kreeg een nanissa met salami en zonder Tomaat. Waarschijnlijk andere pizza, maar was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Fokko, dit is niet de bedoeling excuus! Ik heb je een mail gestuurd > michelle

Rene de Groot
14 mei 2022

Makkelijk bestellen via de site. Korte wachttijd, heerlijk even op het terras, met een koud drankje Korte wachttijd Heerlijke pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rene!

Debbie Schwering
13 mei 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Debbie!

Simone
12 mei 2022

Fantastisch

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Simone!

Yvonne
11 mei 2022

Elke keer bij bezorging standaard een 15 tot 30 min telaat !! Terwijl ik al lang voor openingstijd bestel. Zeeer bijzonder en geneigd om dus maar een uur van te voren een bestelling tijd aan te vinken omdat het standaard te laat is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Yvonne, dit is uiteraard niet de bedoeling, excuses! Ik heb je een mail gestuurd >edwin

Lilian Snijder
9 mei 2022

Een uitgebreide maaltijd waar ik van genoten heb. Heerlijke en kleurrijke mosselsoep. Pizza goed warm en zeer smaakvol. Cheesecake om van te smullen. Alles verfijnd van smaak. Verheug me alweer op de volgende keer. Hartelijke groet, Lilian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lilian!

Jonker
7 mei 2022

Fijne pizza en pasta!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jonker!

Manon
7 mei 2022

Helemaal top! Het water liep me al in de mond wachtend op de bestelling, met alle heerlijke geuren en mooie pizza's die voorbij kwamen. Ook viel me op hoe fijn het personeel met elkaar om ging. Dat zegt veel over een bedrijf. Lasagne en cheesecake waren duidelijk vers bereid.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Manon, grazie mille erg fijn om te horen!

Boels
7 mei 2022

Wat is er met de gorgonzola saus gebeurd? Korrelig en smakeloos De rest was uitstekend

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Boels, bedankt voor je feedback wij zullen daar mee opletten! grazie mille

Roely
7 mei 2022

Besteld om 17 uur maar zou pas om 19.30 komen, gebeld 9m 18.30 waarom zo laat? Ze zeiden u hebt het zelf zo ingesteld, dat is niet zo, ik ging direct door naar betalen kreeg geen opties. Tenslotte wel een half uur later bezorgd gelukkig. Hij was verder wel heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Roely, grazie mille. fijn om te horen dat het allemaal goed is ontvangen!

Wiljan
7 mei 2022

Lekker gegeten en bestelling klopte. Duurde alleen een tijdje voordat de bestelling er was (maar dit is logisch op vrijdag avond laatste dag van de meivakantie), maar was er exact op de aangegeven tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Wiljan!

AR
3 mei 2022

Exact op tijd bezorgd, pizza’s waren erg goed!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie AR!

Ariane
2 mei 2022

Pizza was op tijd en warm geleverd. Complimenten aan de bezorger. Ik blijf van Sardinia bestellen. Best pizza in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ariana, wauw grazie mille!!!

Marlies
30 april 2022

Op tijd, warm genoeg, smaken perfect

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marlies!

Eva
29 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Eva, grazie mille MAJ;)

Henk Holterman
29 april 2022

Een geweldig culinair samenspel van fijne ingrediënten en vriendelijke bediening

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Henk! fijn om te horen

Brand
27 april 2022

Pizza’s qua smaak goed . De pizza’s waren niet echt warm

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa en bedankt voor je feedback

Jaap Lijkendijk
27 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marc
26 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marc!

Jeffrey
25 april 2022

Vandaag extra scampi's op mijn pizza besteld zaten er niet op, evenals de ananas die miste bij mijn zoon zijn pizza. Het smaakte verder allemaal goed zoals altijd. Bezorging mooi op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jeffrey, onze excuses daarvoor! we zullen ervoor zorgen dat het niet meer voor zal komen!

C. Regtop
24 april 2022

Uitstekend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Michel
24 april 2022

Dat waren weer twee heerlijke pizza's, de salades waren al even lekker. De beste van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Michel!

Linda Paulino
24 april 2022

We are new in Meppel and very happy with your pizza! They are delicious! Just a little comment, the vegetariana pizza gets too watery because of the mushrooms and it affects the quality of the dough. Maybe they could be cooked in advance like the grilled courgette or aubergine..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Linda! appreciate your feedback on this matter. and many thanks for your advance!

Corrine
23 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Corrine! grazie mille

Natalia
22 april 2022

De pasta mag echt meer gekruid zijn, verder was alles perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Natalia, grazie voor de feedback!!

Marloes
21 april 2022

De pizza’s waren heerlijk en de bezorging was prima op tijd. Complimenten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marloes!

Harm Hoekerswever
18 april 2022

Lekkere pizza's. De lasagna zou iets warmer mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Harm! We gaan ons best doen het de volgende keer iets warmer af te leveren, bedankt voor de feedback !

E. van Es
18 april 2022

Het was fijner geweest als de zalmstukken wat kleiner waren geweest en meer verdeeld over de pizza. Verder was het prima voor elkaar en hebben we lekker gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, bedankt voor de feedback en fijn dat u lekker heeft gegeten!

Hans
14 april 2022

Precies op de afgesproken tijd. De bestelling was goed op temperatuur en erg lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Hans!

Peter de Visser
13 april 2022

Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Peter!

Marc
13 april 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mile!

Desiré
10 april 2022

Ik vroeg om gesneden pizza en het was niet gesneden

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Desire, excuses , we zullen hier beter op gaan letten!

Jose
10 april 2022

We hadden eten besteld om af the halen. Alles was klaar op de afgesproken tijd. En het was een heerlijke maaltijd voor ons alle drie. Zeker de moeite waard om hier af te halen of te laten bezorgen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jose! fijn om te horen

Laurens
10 april 2022

Was zoals altijd weer heerlijk! Afgehaald en mooi op tijd klaar!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Laurens!

Johan Kuurman
9 april 2022

Heerlijke pizza! Zoals een Calzone hoort te zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther O.
5 april 2022

Heerlijke pizza. Echt genoten

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Esther! Grazie!!

Ineke van Berkum
4 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ineke!

Jan-Pieter Spraakman
4 april 2022

5 sterren, geen commentaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther
3 april 2022

Heerlijk gegeten. Soep en pizza waren goed warm bij bezorging en de smaak was Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Jolanda
31 maart 2022

Het viel me deze keer tegen de lasagne was behoorlijk donker en er zat bijna geen gehakt in was bijna alleen maar deeg. De salade was wel goed en de carpaccio ook .maar de lasagne viel behoorlijk tegen . Hopelijk volgende keer beter

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolanda, wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was, ik he u een email gestuurd!

Vincent
31 maart 2022

De pizza's waren doordrenkt van het vet. Het was 1 en al natte kleffe bende. 1 pizza na 1 slice al weggegooid. De andere voor de helft op gegeten omdat we honger hadden. De bezorger was ook nog eens stokbrood en kruidenboter vergeten. Die kwam hij 45 min later brengen toen we al over de honger heen waren. En de smaakpapillen waren al behoorlijk aangetast door de vette/natte pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Vincent, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
31 maart 2022

heel hartelijk bedankt voor de goede service ! pizza lekker warm en prima op tijd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, grazie mille voor de feedback!

G.L. Zoet
30 maart 2022

Op tijd geleverd! Heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie G.L. Zoet!

DC
28 maart 2022

Als altijd weer een heerlijke pizza, vers, smaakvol met echte Italiaans dunne bodem. Keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

FIjn om te horen! grazie mille DC!

Bianca
28 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Bianca!

Bas
26 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bas!

Tineke
26 maart 2022

Pizza's zijn zoals altijd erg lekker maar ook deze keer koud bij bezorging. Erg jammer, doe liever geen oven aan als ik eten bestel

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Tineke, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
25 maart 2022

de pizza was prima op tijd alleen helaas koud jammer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Esther
23 maart 2022

Heerlijk gegeten. Het adres voor een Italiaanse maaltijd. Nette bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Esther!

Inge van Harte
21 maart 2022

Zoals altijd: perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Inge!

Frederik
21 maart 2022

Ik ben vaker bij jullie geweest. Het is altijd erg goed en verzorgd. Een van de twee pizza's was dit keer echter niet van jullie niveau. Verbrand aan de randen en weinig belegd. Dat kunnen jullie veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Frederik, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Marnix
20 maart 2022

De pizza was een beetje slap maar wel erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marnix!

Marnix de Haan
17 maart 2022

Ik heb hier al vaker eten besteld en het eten is tot nu toe erg lekker en goed warm. Alleen jammer dat er bij het brood geen kruidenboter ofzo komt

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marnix, fantastisch dat het goed gesmaakt heeft. er wordt standaard een paar sneedjes brood geleverd bij de pasta´s, maar mocht u in het vervolg kruidenboter er bij gewild hebben mag u dat in de opmerkingen bij de volgende bestelling melden en dan gaan wij dat voor u regelen!

Esther
16 maart 2022

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd en prima voor elkaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Miranda Krediet
12 maart 2022

Naar aanleiding van een opmerking bij mijn bestelling, een paar weken terug, werd ik die dag een uurtje na het plaatsen van mijn bestelling gebeld. Werd me uitgelegd dat mozzarella niet mee in de oven gaat, dat het zo hoort. Oh, ok, dat wist ik niet, bedankt voor de uitleg. Kan de mozzarella dan misschien in kleinere stukjes? Dat kon, geen probleem. Mijn traditionele pizza Regina kwam met kleinere stukjes mozzarella, beter! Deze week kreeg ik, zonder enige vraag of opmerking, de mozzarella op mijn traditionele pizza weer in kleinere stukjes. :) Dát vind ik super service. Bedankt! Wij vinden het eten zeer goed van kwaliteit. Lekker van smaak, niet te zout, goeie korst. We genieten ervan, ook als het eten minder warm is bij aankomst.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw Miranda, heel erg fijn, bedankt voor deze fantastische review!!

Ritske Boonstra
11 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Eveline Brand
10 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eveline!

Jan
8 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jan!

Ktje
5 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marloes
5 maart 2022

Hele lekkere pizza’s, maar worden te koud afgeleverd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marloes, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Anoniem
4 maart 2022

Het was heerlijk, snel bezorgd. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

A3ano
26 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Brand
26 februari 2022

Bezorging was keurig, precies op tijd. Helaas was een van de pizza’s niet volgens bestelling. Omdat we geen zin hadden er werk van te maken hebben we deze opgegeten. Was ook heerlijk hoor, maar de levering is dus niet helemaal goed gegaan. Niet minder lekker om gegeten 🙂.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa voor de pizza! De volgende keer mag u gerust even contact opnemen zodat we een passende oplossing kunnen regelen. Grazie voor het compliment, fijn dat het wel heerlijk was!

Gert Roede
24 februari 2022

Wederom super lekker gegeten !! De kwaliteit als van ouds!! Tot snel maar weer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Gert!! Heel fijn om te horen!

Joke
23 februari 2022

We werden gebeld dat de bezorger iets later kwam, supernetjes! Pizza's waren (weer) heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Joke, fijn!!

Houda Jadib
23 februari 2022

We bestellen en eten met veel plezier en het eten is altijd goed. Deze keer was het echter teleurstellend. Het eten had bijna geen smaak en we hebben diverse gerechten besteld, maar het was allemaal niet goed. Niet vies, maar zeker niet lekker. We wilden dit toch even melden en hopelijk kunnen jullie er wat mee. We bestellen de volgende keer vast wel weer en hopelijk is de kwaliteit van wat we gewend zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Houda! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan. Ik heb u een mail gestuurd.

Gerty Pieters
22 februari 2022

Zowel de pizza als de pasta waren niet meer zo warm. Beide gerechten waren heel lekker, maar ik miste bij de pasta met gorgonzola de gorgonzola. Vond t er niet echt naar smaken helaas.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gerty, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Cora
20 februari 2022

Altijd vers, goed en lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Cora!

Paul
19 februari 2022

Eerste keer dat de pizza’s niet knapperig maar slap waren. Leek te kort gebakken. Wij zijn al heel lang vaste klant. Jullie pizza’s staan op hele hoge score dit was een totaal onverwachte confrontatie, we waren er triest van. We vragen ons af hoe dit na al die jaren mogelijk was. Hopelijk was het eenmalig want we prijzen jullie pizza’s altijd aan 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Paul! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan na al die tijd. Ik heb u een mail gestuurd.

Lin
18 februari 2022

Excellent Pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Johan balk
16 februari 2022

Alhoewel de pizza prima was, In het restaurant is het toch verser

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie John voor je feedback!

RW
14 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Angelique
13 februari 2022

Pizza was niet warm genoeg en de extra topping die ik had besteld en voor had betaald ontbrak.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Angelique! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

J
13 februari 2022

Was weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie J!

Lute
12 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Lute!

Marjolijn Spijker
12 februari 2022

We kregen een andere pizza dan besteld, verder moesten we ondanks online bestelling nog een kwartier ter plekke wachten, daarvoor bestel ik niet van tevoren. Vond ik alles bij elkaar slechte service.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marjolijn, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Onze excuses voor deze ervaring. Ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

Margherita
9 februari 2022

Heerlijke pizza, op tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Margharita, wat een mooie naam en mooie complimenten!

Gees
8 februari 2022

Bezorger was ruim 20 min eerder dan aangegeven, niet handig

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Gees voor uw feedback! Wij zullen dit zeker meenemen, tevens heb ik u een mail gestuurd.

van Berkum
7 februari 2022

Smaak was prima, temperatuur te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera! Dat is vervelend om te horen. Ik heb u een email gestuurd!

Gert
7 februari 2022

Producten, zeker niet de kwaliteit welke we gewend zijn. Zwarte korsten, harde bodem slecht.En heb medelijden met de kip, deze heeft waarschijnlijk schaafwonden, zo dun was de kip geschaafd. Bij jullie eten is altijd heerlijk en goed verzorgd, maar Pizza bestellen daar stoppen we mee. Met vriendelijke groeten Annie en Gert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annie en Gert, Heel vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb u een email gestuurd.

matti van lunzen
6 februari 2022

wij hebben heerlijke warme pizza.s gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Matti!

Henk van den End
6 februari 2022

Prima eten! Goed op temperatuur en heerlijk van smaak!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Henk!

A
6 februari 2022

Lekker gegeten en bezorging prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie A!

Machteld Taverne
6 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Machteld!

Mark
3 februari 2022

Top voor elkaar

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Mark , grazie mille!

Familie Prent
31 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Prent!

Andre
30 januari 2022

We hebben genoten van de heerlijke pizza's. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Andre!

Moerman
29 januari 2022

Heerlijk gegeten ! De pasta's waren nog goed warm, de pizza aan de lauwe kant maar nog steeds heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Moerman! wat fijn om te horen dat het zo goed gesmaakt heeft.

Ilse
29 januari 2022

Heerlijke Italiaanse pizza en fantastische service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Machteld Taverne
28 januari 2022

Pizza was heerlijk, rucola was vergeten maar ik heb een kortingscode gekregen dit had ik niet verwacht en maakt het helemaal goed. Bedankt voor de service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Machteld! fijn dat het zo is opgelost!

Martine Prest
27 januari 2022

De pizza's werden een kwartier te vroeg gebracht, waardoor nog niet alle familieleden thuis waren toen de pizza's er waren. Maar beter te vroeg dan te aan.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Martine, aiii dat is jammer, excuses!!! We proberen altijd de geschatte bezorgtijd zo goed mogelijk te benaderen natuurlijk, dus hopelijk de volgende keer optijd en iedereen aanwezig voor een lekker diner.

Jill
24 januari 2022

Zoals altijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jill!

Eva
24 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eva!

Gert
23 januari 2022

Super geregeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert!

Bianca
23 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Bianca!

M Blei
23 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Familie SH Krediet
22 januari 2022

De traditionele pizza's zijn zeer smaakvol. De Salciccio is af en toe te vet. Het vet druipt dan in een straaltje uit de pizza. Gek genoeg is dat niet altijd het geval. Dat is het enige minpuntje.

Reactie van Ristorante Sardinia

Dank je wel voor je feedback! Cordiali Saluti

Hein Peter & Jacqueline
21 januari 2022

Heerlijk gegeten. We komen graag weer een keer eten als het restaurant open is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Hans Kieft
21 januari 2022

En weer genoten van jullie overheerlijke pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Hans!

Jenita
18 januari 2022

De bezorger was het voor en nagerecht mee te nemen, wel zaten de overheerlijke pasta’s in de tas… Daar zijn we dan ook gelijk aan begonnen, heerlijk!! Verrukkelijk! En later werd de rest ook nog gebracht… Al met al een goed idee, dat bestellen bij Sardinia

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jenita! Wat fijn om te horen dat het gelijk goed opgelost is. En dat het eten heerlijk was natuurlijk!

Janet
17 januari 2022

Altijd goed voor elkaar. De Genovese pizza is super lekker!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Janet!

Jolijn Lammerink
17 januari 2022

Het eten smaakte, net als altijd, super lekker. Ik moest het helaas wel opwarmen in de magnetron omdat het lauw was geworden. Dit was wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolijn, vervelend om te horen. ik heb u een mail gestuurd!

Van lunzen
15 januari 2022

Goedenavond De smaak van de pizza.s was heerlijk. Maar ze waren lauw. Het was de eerste keer dat we bij jullie eten lieten bezorgen maar lauwe pizza.s is toch niet ons ding. Succes verder. Mvrgr matti van lunzen

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Matti! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

Peter
14 januari 2022

Beter de bestelling lezen ,4 pizza's besteld maar 3 gemaakt hierdoor moesten we nog wachten totdat de 4e pizza klaar was. Thuis gekomen waren de 3 pizza's snel koud.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Peter! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

Margreet Van Es
13 januari 2022

Helaas waren pizza en calzone bremzout deze keer. Zijn we niet gewend van Sardinia…

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Margreet! Bedankt voor uw feedback, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb u een mail gestuurd.

I. v. Meppel
13 januari 2022

Vriendelijke bezorging en heerlijke pizza's. Feestje compleet!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wiehoe! Grazie mille !

Roeliev
12 januari 2022

Super de super

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Roeliev!

Marco
11 januari 2022

De bestelling was niet goed, we hadden geen quatro straggione erbij en ook waren wat pizzas te zout. We hebben niet gebeld over de issue omdat het al laat was.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marco! Bedankt voor uw feedback, dat is natuurlijk niet de bedoelig, scusa! Ik heb u een mail gestuuurd.

Marijn
9 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Van der leest
9 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Ktje
9 januari 2022

Heerlijk gegeten. Lekkere warme pizza...en optijd klaar voor afhalen...👍👍👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Mulder
9 januari 2022

Heerlijke pizza's gegeten! Geen opmerkingen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Xander
8 januari 2022

Wat een diversheid aan smaken! Sinds tijden weer zo lekker gegeten. De gerechten zijn heel goed samengesteld en zelfs met het afhalen van het eten kon ik al zien dat de koks heel gedreven waren ook en het personeel erg vriendelijk! Absolute aanrader om te gaan eten! Ik kom snel weer in ieder geval.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Xander! fijn om te horen

Lennart Klooster
8 januari 2022

Heerlijke pizza’s en goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Lennart!

G.Welbergen
8 januari 2022

2 heerlijke pizza's gekregen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Esther
6 januari 2022

Echt fantastisch lekker gegeten! Alles super vers & goed op temperatuur. Aanrader!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie signora!

Lute
6 januari 2022

Alles perfect en heel lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lute!

Eef Lugtmeier
6 januari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Edwin
5 januari 2022

Vriendelijke bezorging op de fiets, pizza's kwamen lauw aan, maar de smaak was nog steeds goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Edwin, bedankt voor je feedback! we zullen er meer opletten om onze pizza´s warmer af te kunnen leveren.

M
5 januari 2022

Lekker eten, smaakvol en vriendelijke service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

P
3 januari 2022

Pizza’s en pasta afgehaald. De pizza zat nog in de oven, dus super vers. Het midden van de pizza was wat slap. Wel heerlijk gegeten, evenals de kinderen!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor de feedback!

Bianca
3 januari 2022

Het had wat warmer mogen zijn, maar de smaak was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bianca, bedankt voor de feedback : we zijn nog steeds bezig met nieuwe technologieën om onze pizze nog warmer af te kunnen leveren, fijn dat het zo lekker was!!

Bert
2 januari 2021

Snel. Op tijd! Prima levering

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Signore!

Xoxo
2 januari 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Roos de Haze
1 januari 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Peter
1 januari 2021

Top, zoals altijd. Beste pizza's van het Noorden!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Signore!

Laura
1 januari 2021

Bestellen werkt perfect. Voorkeurstijd was perfect. Bezorging goed. Het midden van de pizza was wel erg slap. Verder lekker gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Laura, dankjewel voor je feedback, wij zullen hier meer op letten.

Jack Beverloo
30 december 2021

De kwaliteit was meer dan gemiddeld. Ook was het warm toen de bestelling werd afgeleverd. Tevreden dus.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Lute Hulshof
30 december 2021

Behalve de wat te harde korst / rand en de al wat te laag gezakte temperatuur waren het heerlijke pizza's. Bezorging in 1 woord: uitmuntend!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Lute, dankjewel voor je feedback, wij zullen hier op letten.

Bart Klaster
29 december 2021

Eten was weer erg goed. Vriendin was erg sneu en de pasta heeft haar dag teminste weer een lichtpuntje gegeven! dankjewel voor de goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bart!

E. de Wit
28 december 2021

Goed eten en goed geserveerd. Pluim voor bezorger in het koude weer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Carel van der Vegt
23 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Carel!

Anna
23 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Anna ;)

Béa
21 december 2021

Heerlijk, op tijd klaar en mooi verpakt.

Reactie van Ristorante Sardinia

Top grazie Bea!

Danielle
20 december 2021

Artisjok had niet gehoeven. Verder heerlijk gegeten. Beste pizzaria van Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Danielle!

Karin
20 december 2021

Wederom heerlijke pizza’s ontvangen, lekker pittig zoals gevraagd, heerlijke bodem. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Karin!

Janneke
20 december 2021

Perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Janneke!

L
20 december 2021

Pizza was koud en bodem erg hard, dit me tot nu toe nog nooit gebeurd bij vorige bestellingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao L, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

Ariane
19 december 2021

Lekker warm en op tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ariane!

Hendrik Boels
19 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Laurens
18 december 2021

Heerlijke pizza gegeten en was mooi op tijd klaar voor afhalen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Laurens!

hagar2
18 december 2021

net als eerdere keren: heel goed.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hagar!

MV
18 december 2021

Complimenten, verse producten, op tijd bezorgd. Heerlijk genoten. En duidelijk wat gedaan met de feedback van vorige keer 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

S
18 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

I. De Weerd
17 december 2021

Alles werd precies op tijd bezorgd, petje af! De pizza’s waren zoals altijd lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Rudi
15 december 2021

Altijd perfecte pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rudi!

Bart Grasmeijer
15 december 2021

Heerlijke echte Italiaanse pizza's en supersnel bezorgd. Nooit meer domino's, dit is duizend keer beter

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! Cosa c'è domino's? ;)

Geertje
14 december 2021

Heerlijk pizza, jammer dat jullie niet bezorgen in de Wijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, Geertje!

Hans
14 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Fennie Matter
14 december 2021

Beste Italiaan die ik ken. De pure smaken, fantastisch en personeel is zo leuk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw! Grazie mille Fennie!!!

Nick
14 december 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Nick!

Aad
12 december 2021

Helaas was de bestelde pizza koud,maar dit werd heel snel opgelost met een nieuwe warme pizza met een toetje en verontschuldigen. Geweldig top

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Aad, mooi dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! Grazie

Lilian Snijder
11 december 2021

De pizza was nauwelijks warm, de korst te hard. Ook al was combi van de ingrediënten goed, heb ik er niet van kunnen genieten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai, Lilian, dat klinkt niet goed, ik heb je een meil gestuurd! >edwin

Ronald di Nuraghe di Chia
11 december 2021

Fantastisch! Je proeft Bella Sardegna! Van Palau, tot Muravera ..en van St Antioco tot Alghero!

Reactie van Ristorante Sardinia

Questo è stupendo Ronald, grazie mille.

Jessica
7 december 2021

👌

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jessica!

Sierk
5 december 2021

Mooi op tijd klaar. Mooie portie Parmaham, best wel erg veel kaas op de pizza maar goed te doen. Pizza's mogen naar onze smaak wel een minuutje langer in de oven, iets krokantere korst. Al met al wel gewoon prima zoals we gewend zijn van Sardinia.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Sierk, thanks voor je feedback.

Jt
5 december 2021

Kwaliteit goed. Pizza was bij bezorging niet warm meer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao JT, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

J
5 december 2021

De pizza was heel lekker, maar helaas al koud en kwam een kwartier na bezorgtijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jovanah, dat is natuurlijk niet de bedoeling scusa! ik heb je een email gestuurd!

Annemarie
4 december 2021

Ik heb eerder besteld bij jullie dus weet dat het eten top is. alleen nu was de pizza helaas lauw tegen koud aan, toen ik hem kreeg..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annemarie, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa! Ik heb je een email gestuurd.

Jelle Merkus
3 december 2021

Keurig op tijd geleverd. Ik kreeg echter twee Genovese ipv Olympia. Na melding zijn binnen een half uur alsnog twee Olympia’s geleverd. Top hersteld dus. Was erg lekker. Spaghetti dello chef was een beetje flauw met weinig saus.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno Jelle, fijn dat mijn collega's het goed hersteld hebben en bedankt voor de feedback! Hopelijk is de volgende keer alles weer compleet naar wens!

MV
3 december 2021

pizza pepperoni zonder pepperoni gehad en bezorger 20 minuten te laat, dus koude pizza's. Hoop dat ze de verwachtingen wat beter gaan managen of het wat nauwer nemen met tijden en product.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno Maarten, bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat het zo is gelopen. Ik heb je hierover een email gestuurd! Onze Pizza Peperoni is altijd zonder (Amerikaanse) peperoni, in het Italiaans betekent peperoni namelijk paprika. Je kunt wel altijd pikante, of normale salami toevoegen als je dit wilt.

D
30 november 2021

Heerlijke pizza met verse mooie groenten en dunne bodem zoals het hoort! En keurig op tijd en lekker warm bezorgd. De beste van Meppel eo

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Patricia
30 november 2021

Eten was er eerder dan verwacht. Mooi kanootje er bij voor verjaardag van ons zoontje. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Patricia!

bruil
28 november 2021

prima pizza's en leuke bezorging

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor de complimenten!

Martijn
27 november 2021

Heerlijke pizza's, mooi op tijd bezorgd.