Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies

5.0
Christa
26 januari 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd

Laura
25 januari 2023

Snelle bezorging en heerlijke pizza's! Gaan zeker nog een keer bestellen!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mile Laura!

S
23 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Cabri
20 januari 2023

Top zoals altijd !! Zeer respectvolle eigenaar met begrip !

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

H. Diepeveen
18 januari 2023

De pizza was weer erg lekker !

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille

A. Tibbe
18 januari 2023

Goed. Alleen de maaltijdsalade vonden we persoonlijk heel weinig. Alleen sla, pijnboompitten en carpaccio. Niet voldoende voor een maaltijd.

Mart
16 januari 2023

helaas…. de rucola & parmezaanse kaas miste weer bij de bestelling! ondanks dat heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuus, dit is niet de bedoeling ik heb u een mail gestuurd!

Anoniem
15 januari 2023

Twas lauw en er kwam veel vocht van de ingrediënten. En de tiramisu was te duur voor dat kleine stukje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuus! Ik heb u een mail gestuurd

Evert Jepma
15 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Evert!

Jill
15 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jill!

Josée
14 januari 2023

De "Pasta dello Chef was heerlijk en met veel groenten. Mijn voorkeur voor iets meer kaas is een persoonlijke.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mile Josee!

Hans Geurts
14 januari 2023

bezorging was laat en de pizza's waren niet meer echt warm, hierdoor was de bodem moeilijk te snijden

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Hans! Ik heb u een mail gestuurd.

Lindsey (besteld onder Mario)
14 januari 2023

Het brood was iets te taai. Verder was het super lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lindsey !

Cynthia
14 januari 2023

Na 2uur wachten kwam ons eten, jeej. Echter waren de pizza's koud (op de calzone na). De entrecote was heel taai niet lekker. Zonde! Normaal zijn wij grote fans.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Cynthia! Ik heb u een mail gestuurd.

Paul Roelofse
9 januari 2023

Beste Sardinia, Bedankt weer voor de pizza’s. U vraagt weer om een beoordeling, bij deze. De vorige keer was de ervaring slecht, nu beter. Alleen jullie deeg smaakt nog steeds minder als eerst. Minder lekker, minder luchtig, taaier. Hopelijk kunnen jullie het weer net zo lekker maken als eerder!? Succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Paul! We zullen uw feedback intern bespreken

Polak
9 januari 2023

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Jurrian
8 januari 2023

Pizza's waren op zich heerlijk, maar helaas niet heel warm meer toen ze bezorgd werden, laatste happen waren daardoor niet echt lekker meer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grwszie Jurian!

Marc
7 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marc !

Oscar Grit
7 januari 2023

Duurt erg lang voordat het er was. Zeker 1,5 uur. De Tiramisu die we besteld hadden was zo weinig, dat het genant werd. 2 gapjes en klaar. En dan 5 euro vragen. De pizza’s waren verder oké.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Oscar! ik heb u een mail gestuurd.

Jill
6 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jill!

Sako A
6 januari 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

……
5 januari 2023
Egbert witteveen
4 januari 2023

Prima pizzas

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Steenbergen
2 januari 2023

Vaste klant en normaal gesproken top voor elkaar, vandaar ook de 5 sterren. Echter vanavond helaas drie koude pizza's aangeleverd. Niet een beetje lauw, maar steenkoud. Erg jammer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Dit is zeker niet de bedoeling, excuus! Ik heb u een mail gestuurd

Kelly
31 december 2022

Ik miste helaas mijn broodje... maar het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Kelly, bij het bestellen kun je aangeven of je (gratis) een broodje bij je pasta wilt. Als je dit de volgende keer aanvinkt komt het helemaal goed!

Miss M
30 december 2022

Altijd goed eten ! En bedankt voor t extraatje # tiramisu ♡

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie bella!

S.Cabri
28 december 2022

Zoals altijd verukkelijkkk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Aartssen
25 december 2022

Prima levering en heerlijke pizza's, een aanrader

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Paul
25 december 2022

Lekkere krokante pizzabodems . En altijd keurig op tijd bij afhalen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Paul!

Daniëlle
24 december 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Danielle!

Paul
24 december 2022

Helaas was de bezorger 20 min later dan aangegeven. Pizza’s waren koud en de cheesecake half gesmolten. Ik vond de pizza ook minder lekker. Andere tomatensaus, deeg en olijven. Alles lijkt en smaakt van mindere kwaliteit. Ik weet niet of ik nog bij jullie blijf bestellen aangezien de kwaliteit eerder slechter dan beter is geworden.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Paul, wat vervelend! Ik heb je een email gestuurd.

Bert
23 december 2022

De pizza's kwamen vandaag helaas niet zo warm aan en waren minder lekker dan we gewend zijn. Nadat we de gewone pizza's thuis nog even in de oven hebben gedaan, waren die heerlijk. Bij de calzone ging dat minder. Hopelijk een incidentje..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bert, wat vervelend dat ze pizza's niet helemaal warm aankwamen, we gaan ons best doen ze de volgende keer weer perfect af te leveren! Scusa!

Paulien
23 december 2022

De 3 pizza’s waren echt koud en smaakten allemaal hetzelfde. Ik ben normaal lyrisch over Sardinia, maar nu helaas een teleurstelling.

Reactie van Ristorante Sardinia

Heey Paulien,wat vervelend om te horen!Onze excuses, ik heb je een email gestuurd!

Spijk Klunder
21 december 2022

Het was echt heerlijk! Beide zaten wij bomvol na een broodje met ‘dips’ en 2 pizza’s. Beste pizza van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw grazie mille!

Ruben
19 december 2022

Heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ruben!!

Esther
17 december 2022

Heerlijke pizza’s met goede combinaties van smaken in juiste verhouding en knapperig. Verse ingrediënten. Precies op tijd klaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Esther!

Marina
17 december 2022

Prima, ondanks de kou

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marina!

S.Cabri
16 december 2022

De Pizza Was 1 - Warm bezorgt/Op tijd 2 - goeie porties 3 - Verrukkelijk!! Ik ben heel kritisch op eten maar deze pizza was echt genoten tot de laatste hap ! Top tent

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Cabri! =)

Wil
15 december 2022

De allerlekkerste pizza’s van Meppel eo ❤️

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Grazie Wil!

Otten
15 december 2022

Pizza's waren niet warm bij aankomst.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Otten! Scusa dat ze niet helemaal warm meer waren.

Mariska
6 december 2022

Wij hadden o.a rib-eye en ossenhaas besteld. Het was echt heel goed! Vlees heerlijk mals, fijne saus, mooi op smaak. Ook de bijgerechten, voor- en nagerecht waren echt “buonissimo “! Grazie mille

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Mariska! Grazie Grazie

Hans
5 december 2022

de bodem is van uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazieeeee mille!! :)

Pascal
3 december 2022

Pizza’s waren erg lekker maar niet heel warm.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback Pascal, we zijn altijd op zoek naar verbeteringen om onze pizza's zo warm mogelijk af te leveren tijdens deze koude dagen.

Djolien
1 december 2022

Heerlijke pizza. Perongeluk dubbel betaald, hierover gebeld, gelijk opgelost. :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Christiaan Luten
30 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Christiaan!

Linda
29 november 2022

De lekkerste pizza van Meppel! En op de afgesproken tijd bezorgd. Top restaurant!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Linda!

Lianne
28 november 2022

Het eten was op tijd klaar, vriendelijk personeel. Helaas was het eten niet zoals we dat van voorheen gewend zijn. Dun belegde pizza's, er zat een haar in 1 van de pizza's en de pasta bolognese was heel erg zout. Jammer, je verwacht meer voor die prijs.

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuus lianne dit is natuurlijk niet de bedoeling, ik heb je een mail gestuurd

anita westenbrink
28 november 2022

de pizza was koud. Spagetti del o cheff was niet als anders. Minder gekruid, te gaar en andere creme fraische. Bezorging kwam 30 minuten later dan afgesproken. Het eten in het restaurant bevalt ons veelbeter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuus anita, dit is niet hoe het hoort! ik heb je een mail gestuurd

E. Looijen
27 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Boris loman
27 november 2022

De Pizza’s waren wederom koud

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Boris, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb u een mail gestuurd.

Smits
26 november 2022

Ondanks de drukte altijd service met een lach, vrolijk en vriendelijk personeel en de lekkerste pizza’s van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, voor je mooie compliment!

Sierk
24 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Sierk!!!

Ellen
24 november 2022

Een tasje bomvol met genieten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ellen, dat heb je mooi omschreven!!

Dijks
22 november 2022

Pizza’s heerlijk alleen erg afgekoeld. Hoop dat dit eenmalig was.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback, we gaan ons best doen de pizza's warmer af te leveren!

Gwendolyn
22 november 2022

Laat ik beginnen dat ik altijd een groot fan van Sardinia ben geweest en dat zal ik ook echt wel blijven maar ik moet eerlijk zijn. Dit keer waren de pasta’s ver onder maat. Er zat echt geen smaak aan de pasta. Ik had Carbonara en mijn dochter de Dello Chef. Los van smakeloos, zat in die laatste nauwelijks groente en bij mij nauwelijks kaas. Hopelijk de volgende keer weer zoals we van jullie gewend zijn…

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gwendolyn, dit is erg vervelend ik heb je een mail gestuurd

Sander
21 november 2022

Veel te veel olie op de carpaccio en nauwelijks saus. Pizza randen waren wel erg zwart

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Sander, dit is vervelend ik heb je een mail gestuurd

Pip
21 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie Pip!

Timmerman
19 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie

Wilco
18 november 2022

Heerlijke pizza, op tijd gebracht en lekker warm. Tot de volgende keer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Wilco!

Hans
18 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hans!

Stef Pastoor
15 november 2022

Wij bestellen onze pizza’s graag bij Sardinia omdat we dan zeker weten dat ze zijn zoals we ze besteld hebben. Dus met de juiste toppings en vooral goed gebakken, een dunne bodem en een lekkere krokante korst. 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Zwanita Bos
13 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Wilco
12 november 2022

Beide pizza’s werden bijna koud thuis bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera Wilco, scusa! Ik heb je een email gestuurd

Mieke
7 november 2022

De bezorging was laat, een half uur later dan afgesproken tijd. Het was beter geweest dat de bezorger contact had opgenomen dat er vertraging was en we onze bestelling iets later zouden ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Mieke, excuses hiervoor. We zullen de volgende keer een belletje doen!

Marielle Koreman
7 november 2022

Heerlijk gegeten met elkaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Dennis Wever
6 november 2022

Keurig op tijd en wat lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Peter
6 november 2022

Mijn favoriete pizzeria!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Peter!

Jill
5 november 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Dank je Jill!

bert
5 november 2022

Op tijd bestellen om op tijd bezorgd te kunnen krijgen, maar dan heb je ook wel wat! Iedere keer weer een traktatie - daar kunnen de 'grote ketens' toch echt niet aan tippen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wát een complimenten! Grazie!

Edwin
27 oktober 2022

Het eten smaakte goed, was alleen niet meer zo warm

Reactie van Ristorante Sardinia

CIao Edwin! Bedankt voor uw feedback!

Ellen
25 oktober 2022

Zo ontzettend lekker weer, wat een heerlijkheid! Dankjulliewel

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ellen!

Erik en Greetje
24 oktober 2022

Bezorging klokslag 17.30 uur Pizza en spaghetti goede temperatuur en smaakvol

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Erik en Greetje!

Jeanne Hoogeveen
24 oktober 2022

Pizza's waren prima, de wachttijd bij zelf afhalen erg lang 1,5uur

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jeanne, wij begrijpen dat dit vervelend is helaas kunnen wij hier niet erg veel tegen doen ivm drukt

Gerard
23 oktober 2022

Voor de 2e keer besteld. 1e keer echt goed nu Pizza's niet echt warm, de vispizza veel aangebrande korsten. Jammer en dat voor 26 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gergard, dat is vervelend. ik heb u een email gestuurd.

Lisanne Fieten
22 oktober 2022

Alles was ontzettend lekker, helaas miste er wel een product in onze bestelling.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Lisanne, dat is natuurlijk niet de bedoeling! ik heb u een email gestuurd!

Patrick Sportel
20 oktober 2022

We hadden een pizza carbonara en calzone besteld. Vonden het allebei erg lekker! De carbonara had iets warmer gemogen. Bezorging was prima, op de gevraagde tijd was het er.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback!

Chantal
19 oktober 2022

Bestelling kwam keurig op tijd én was verrukkelijk! Dank team Sardinia

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Chantal!

Bomert
18 oktober 2022

Heerlijke pizza nog goed warm en knapperig. Rijk belegd. Pasta carbonara was iets korrelig van gestold ei, maar als nog erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bomert!

Susanne Moedt
17 oktober 2022

De pizza was later dan ik gewend ben van het restaurant. Daarnaast was een van de pizza’s niet warm, maar wel met verbrande randen. Zonde. Want ik ben gewend dat het altijd goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao susanne dat is vervelend, ik heb u een mail gestuurd

Wan
16 oktober 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Paul Jacobs
16 oktober 2022

Heerlijke pizza en altijd keurig op tijd bij afhalen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Paul!

Adriaan Meij
15 oktober 2022

Voor het eerst heb ik ook online besteld en betaald. Dat ging heel goed. Ik eet vaak van Sardina en vindt de kwaliteit goed. Het moet smaken alsof ik in Rome of Napels eet. De bezorging is prima en verdient fooi. Een aandachtspunt is dat de pizza's niet te dun zijn en dat de gerechten lekker warm zijn als ze bij mij op tafel staan. Overwegens: lekker, top kwaliteit.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Adriaan! Ook bedankt voor uw feedback, wij zullen dit meenemen.

Anoniem
13 oktober 2022

Heerlijke pizza’s en precies op de afgesproken tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille !

Angelique
12 oktober 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Angelique!

Frans Fleer
5 oktober 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Frans!

Aartssen
1 oktober 2022

Alles keurig verzorgd; heerlijke pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Pip
1 oktober 2022

Super! Bezorging was goed en het eten was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

G Hoogeveen
30 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Jaap Lijkendijk
30 september 2022

de pizza was zo dun als papier en eigenlijk niet erg lekker om te ete, dit zijn we niet gewend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao meneer Lijkendijk, dat is vervelend om te horen, ik heb u een email gestuurd!

Paul
29 september 2022

Na het plaatsen van de bestelling werden we gebeld omdat we een vegan pizza ( zonder kaas dus) hadden, ze hebben nu ook vega-kaas, of we dat op de pizza wilden; top service 👍🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je review Paul!

Marian Thomas
28 september 2022

Pizza was bijna koud jammer maar wel lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback Marian, we gaan ons best doen om het de volgende keer warmer af te leveren!!

Ilja
27 september 2022

Lekkere pizza :) Sorry dat ik dacht dat de kip ham was, fijn dat jullie de opmerking hebben gelezen en er kip op hebben gedaan groeten Ilja

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ilja!

Rudi Tenkink
26 september 2022

Zelfs op een gesloten dag, maar door een foutje toch een bestelling gedaan zijn we weer top bediend!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rudi!

Ellen
21 september 2022

M'n favoriete restaurant in Meppel, verrukkelijk eten, leuk personeel, heerlijke entourage! Zou er elke week kunnen zitten maar in m'n uppie doe ik dat dus niet, dus heel dankbaar met het online kunnen bestellen. Super dat de salade nog zo snel werd na bezorgt, alles was weer zo lekker! Dankjulliewel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ellen! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. U bent uiteraard ook gewoon elke week meer dan welkom hoor ;)

Ada
20 september 2022

Ik had pikante olie erbij besteld, die had geen deksel maar was dicht gemaakt met plastic folie (zo logisch🤦🏻‍♀️). Alles zat er onder inclusief mijn fluwelen bank! 3x gebeld maar niemand nam op. Pasta smaakte anders dan normaal en was koud geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ada! Wat ontzettend vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd.

M
20 september 2022

Complimenten naar chef

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Desiree
19 september 2022

Pizza's waren prima. Spaghetti bolognese echt niet bijzonder, meer spaghetti en bijna geen saus, smaakloos en de kaas was vergeten denk ik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je reactie, wat vervelend dat het niet helemaal naar wens was ik heb je een mail gestuurd

Caroline Endlich
18 september 2022

Alhoewel het eten elke keer erg lekker is, blijft het een probleem om het goed warm af te leveren en dat is zonde van het lekkere eten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Caroline!

Freerk van der Werff
17 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Freerk!

Klaaske
17 september 2022

Online besteld, voor openingstijd, daardoor geen lange wachttijd. Bezorger was zelfs vroeg!!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie !

Albert Koers
15 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Albert!

Mientje
12 september 2022

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Joost
12 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Joost!

Jill
12 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jill!

R. van der Heide
9 september 2022

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Yvon
7 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Jolisa
5 september 2022

Was erg lekker! En een vriendelijke bezorger. Mocht alleen wel wat warmer, was al redelijk afgekoeld. Ondanks bovenstaande wel een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolisa, bedankt voor je feedback. we zullen daar meer opletten! Grazie mille

Lennart Klooster
4 september 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Anoniem
4 september 2022

Lasagne was heerlijk! Hij was helaas wel lauw.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille, we zullen daar meer opletten!

Rene de Groot
27 augustus 2022

Altijd heerlijk om hier te eten of te halen. Bestelling via internet erg makkelijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rene!

Christa
26 augustus 2022

Het was weer heerlijk !!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Christa!

Jeanine
17 augustus 2022

Was top!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie mille!

Jannie van der Veen
16 augustus 2022

Altijd tevreden, maar vandaag nog een een beetje extra! Drie overheerlijke pizza's met een lekkere, knapperige korst mogen ontvangen. Met dank aan de pizzabakker van vanavond :-)

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Wan
14 augustus 2022

Kleine porties, klein stukje zalm en smakeloos. Het geld niet waard

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Wan, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden was. Ik heb je een email gestuurd.

A
12 augustus 2022

De pizza was eerder klaar, dan de aangegeven tijd. Dat was een welkome verrassing!

Reactie van Ristorante Sardinia

Prego!

.
11 augustus 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Marianne
11 augustus 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Christa Polak
10 augustus 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd !!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Christa!

H.D.J. den Daas
7 augustus 2022

De hoeveelheden van de schotels was keurig. Het was allemaal prima gevarieerd en erg smakelijk van samenstelling. De temperatuur was matig ( doe er eventueel een mogelijk voorstel bij hoe het goed is op te warmen}. Het bijgeleverde brood was uitgedroogd en oud en is dus weggegooid (jammer)

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno, heel hartelijk dank voor deze uitgebreide feedback, hier kunnen we zeker wat mee en we gaan dit intern bespreken!

Van Hoorn
5 augustus 2022

Eten smaakte heerlijk, alles was goed warm , behalve de pizza's die waren lauw , smaak maakte het weer goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor de feedback! We gaan zeker ons best doen de pizza's zo warm mogelijk te leveren voor een volgende keer!

Monique
1 augustus 2022

Helaas was de bestelde pizza niet compleet. Binnen 10 minuten stond de bezorger op de stoep met een nieuwe pizza. Mijn complimenten voor deze snelle service! De pizza was weer heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Monique! Fijn dat je tevreden was met onze oplossing, en bedankt voor de complimenten!

Ro
28 juli 2022

Prima pizza's en exact op tijd bezorgd! Helaas wel een beetje lauw geworden. Gevraagd om voor te snijden, helaas vergeten. Had de pizza pollo voorheen geen stukjes kip ipv dunne plakjes filet?

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ro! bedankt voor je feedback en we zullen daar zeker meer opletten! voor pizza Pollo is altijd met dunne plakjes filet geweest!

Pim Visser
26 juli 2022

Potverdorie, wat lekker! Ik bel meestal alleen nadat ik de bestelling heb, als er problemen zijn. Nu heb ik echter gebeld om de keuken een compliment te geven! Voor de duidelijkheid: ik heb afgehaald en de bestelling was (op een minuut na) precies op tijd klaar. En wat hebben we ervan genoten... Enig verbeterpuntje wat ik kan verzinnen is eigenlijk onterecht. Maak de porties net iets groter. Maar dat is niet omdat ik niet genoeg had (ik ben een grote eter en schrijf dit ruim 3 uur na het eten) maar omdat de smaak zo goed was!!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Pim! Zulke lovende woorden daar doen we het voor! Grazie

Stefan de Vries
25 juli 2022

Kom speciaal uit Steenwijk om deze heerlijke pizza’s te eten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Stefan!

E
24 juli 2022

NEE! weer de Gemengde salade er niet bij en de 2 sneetjes stokbrood ook niet, daarom helaas maar 4 sterren... lasagna was lauw, de mosselsoep weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ellen, bedankt voor je feedback en onze excuses daarvoor! ik heb je een mail gestuurd.

henk
23 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esselbrugge
21 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Christa Polak
20 juli 2022

Heerlijke pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Polak!

Bea Lutterop
20 juli 2022

Het was heerlijk alleen moest ik het stukje zalm zoeken. Dat was wel heel erg klein. Dat mag echt groter voor dit geld.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bea, bedankt voo r je feedback we zullen daar meer opletten!

Ellen
20 juli 2022

heerlijk warme en lekkere gerechten - zelfs met 32-plus graden - zo ook fijne bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Samira
16 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Samira!

Yvonne
16 juli 2022

Was mooi op tijd!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marian
14 juli 2022

Zeer smakelijk, goed verzorgd

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Verstraaten
14 juli 2022

De sla mag gewassen worden. Er zat zand in de salade. Niet heel smakelijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Martijn, dat is natuurlijk niet de bedoeling! ik heb u een email gestuurd!

Marjolein
13 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marjolein!

anoniem
13 juli 2022

Heerlijk zoals altijd! En kwam goed warm aan plus vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Bart van den Dolder
10 juli 2022

Beide pizza’s waren niet (meer) warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bart, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

Chris
9 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille

Jolande
9 juli 2022

Wij vonden de pizza’s niet zo heel warm helaas 😢

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolande, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

Wouter Vermaas
8 juli 2022

Het was weer helemaal geweldig en erg lekker, maar de pizza’s waren helaas niet meer warm maar de smaak was weer grandioos

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Wouter, bedankt voor je feedback we zullen er nog meer opletten!

V
3 juli 2022

Meest smerige pizza ooit. Heb hem weg gegooid en by New York pizza besteld. Echt zonde. Misschien een betere omschrijving ook handig voor erbij op de website. Dat het niet op basis is van tomaten saus maar een hele vette andere basis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Vivian, dat is natuurlijk niet de bedoeling! ik heb u een email gestuurd!

Nikki
3 juli 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Nikki!

Heide van der Romke
2 juli 2022
Giggy
29 juni 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Giggy!

Yvonne
27 juni 2022

Na een klacht ingediend te hebben vanwege de vorige keer bezorgtijd die flink overschreven werd , heb ik een excuus en kortingscode ontvangen. Het was dit keer precies op tijd en hebben heerlijk genoten van de pizza! Dank!

Reactie van Ristorante Sardinia

Wat fijn grazie Yvonne!

M
25 juni 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Malou
24 juni 2022

Heerlijk gegeten! En super snelle bezorging 👍🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Suzanne
23 juni 2022

Wederom heerlijke pizza’s bezorgd door een vriendelijke bezorger van Sardinia!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Suzanne! we zullen je compliment doorgeven aan de bezorger!

Martin van Brussel
22 juni 2022

We hadden besteld met bezorging im 19.30 uur maar de bezorger stond om 19.10 uur al aan de deur. Toevallig waren we thuis maar ik zou graag in de toekomst van tevoren worden gebeld met de vraag of het eerder mag komen. De pizza's waren zoals wij gewend zijn echt fantastisch!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, excuses dat we wat te snel waren, we zullen er de volgende keer proberen rekening mee te houden. Fijn dat het goed gesmaakt heeft in ieder geval!

Esther
19 juni 2022

Erg lekkere pizza's! Bestelling kwam op gewenste tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther fijn om te horen!

Koster
19 juni 2022

Heerlijke pizza's! De enige plek in Meppel waar ik ze bestel.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Koster!

Mario Zijlstra
19 juni 2022

Kwaliteit, is goed. Goede pizzabodem en mooie korst. Bezorging. Iets eerder dan afgesproken. Super

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mario

Irma
18 juni 2022

Heerlijke Calzone en Campidano besteld en opgehaald. Pizza's waren verfijnd lekker. De Calzone was wel vrij klein, maar wel heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Irma!

JH
18 juni 2022

Altijd heerlijke pizza’s!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Edwin
16 juni 2022

Vriendelijke bezorgster, goeie kwaliteit pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Edwin!

Van Hoorn
13 juni 2022

Onze bestelling werd op tijd geleverd, maar helaas kregen we koude lasagne en pizza's, ook kregen we een verkeerde pizza erbij.jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera, Scusa! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, ik heb u een email gestuurd.

Roberto
8 juni 2022

Op tijd en smakelijk !!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Emma M.C. van den Berg
8 juni 2022

pracht kwaliteitsverrassing, al wist ik wat jullie in huis hebben het aanvinken van 2 stukjes gratis stokbrood was onze eer te na, dat komt ons raar over, wel heel blij dat dat er gewoon bij gegeven werd, heerlijk! graag tot een volgende bestelling en bezoek

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Emma!

Silvio
7 juni 2022

Altijd goed eten alhoewel de laatste paar keer de pizza zo goed als koud aan is gekomen…

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dat is uiteraard niet de bedoeling, bel je ons de volgende keer als dit weer gebeurt?

Albert vdf Meulenkamp
7 juni 2022

Heerlijk gegeten kom zeker nog een keer

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Esther
7 juni 2022

Mijn bestelling was op tijd en netjes bezorgd. Het eten was over het algemeen heerlijk. We is er verschil in de gerechten, de tomatensoep bevatte dit keer veel meer grotere stukken. Maar de smaak was nog steeds heerlijk. In de capresse zaten dit keer ook olijven. Dit vond ik jammer, omdat ik niet zo dol ben op olijven. Verder was het eten heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Djolien
5 juni 2022

Super! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Djolien!

Paul Penninga
2 juni 2022

Heerlijke pizza’s opgehaald, lekkere dunne krokante bodem, zalig !

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Paul!

Marina
1 juni 2022

Prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Christa
31 mei 2022

Altijd goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Christa!

Esther
24 mei 2022

Eten was heerlijk, voornamelijk de lasagne en het toetje van witte chocolade. De bezorging was heel netjes gedaan, ook al was het door omstandigheden wat later.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Rob
23 mei 2022

Prima !!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rob!

Ktje
22 mei 2022

Van de 4 pizza's was er 1 erg nat en klef... teleurstellend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera, dat is jammer om te horen, excuses ! Ik heb u een email gestuurd!

E
22 mei 2022

jammer dat de salade er niet bij zat, verder echt lekker eten weer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dat is natuurlijk niet de bedoeling, excuses, ik heb je een email gestuurd!

Mireille
21 mei 2022

Snel en warm bezorgd! 👌🏻

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mireille!

C P
21 mei 2022

Was weer heerlijk zoals altijd.. de lekkerste pizza van meppel en omstreken

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

JSteller
17 mei 2022

Warm en lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jsteller!

Fokko Burgler
15 mei 2022

Verkeerde pizza bezorgd, kreeg een nanissa met salami en zonder Tomaat. Waarschijnlijk andere pizza, maar was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Fokko, dit is niet de bedoeling excuus! Ik heb je een mail gestuurd > michelle

Rene de Groot
14 mei 2022

Makkelijk bestellen via de site. Korte wachttijd, heerlijk even op het terras, met een koud drankje Korte wachttijd Heerlijke pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Rene!

Debbie Schwering
13 mei 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Debbie!

Simone
12 mei 2022

Fantastisch

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Simone!

Yvonne
11 mei 2022

Elke keer bij bezorging standaard een 15 tot 30 min telaat !! Terwijl ik al lang voor openingstijd bestel. Zeeer bijzonder en geneigd om dus maar een uur van te voren een bestelling tijd aan te vinken omdat het standaard te laat is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Yvonne, dit is uiteraard niet de bedoeling, excuses! Ik heb je een mail gestuurd >edwin

Lilian Snijder
9 mei 2022

Een uitgebreide maaltijd waar ik van genoten heb. Heerlijke en kleurrijke mosselsoep. Pizza goed warm en zeer smaakvol. Cheesecake om van te smullen. Alles verfijnd van smaak. Verheug me alweer op de volgende keer. Hartelijke groet, Lilian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Lilian!

Jonker
7 mei 2022

Fijne pizza en pasta!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jonker!

Manon
7 mei 2022

Helemaal top! Het water liep me al in de mond wachtend op de bestelling, met alle heerlijke geuren en mooie pizza's die voorbij kwamen. Ook viel me op hoe fijn het personeel met elkaar om ging. Dat zegt veel over een bedrijf. Lasagne en cheesecake waren duidelijk vers bereid.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Manon, grazie mille erg fijn om te horen!

Boels
7 mei 2022

Wat is er met de gorgonzola saus gebeurd? Korrelig en smakeloos De rest was uitstekend

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Boels, bedankt voor je feedback wij zullen daar mee opletten! grazie mille

Roely
7 mei 2022

Besteld om 17 uur maar zou pas om 19.30 komen, gebeld 9m 18.30 waarom zo laat? Ze zeiden u hebt het zelf zo ingesteld, dat is niet zo, ik ging direct door naar betalen kreeg geen opties. Tenslotte wel een half uur later bezorgd gelukkig. Hij was verder wel heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Roely, grazie mille. fijn om te horen dat het allemaal goed is ontvangen!

Wiljan
7 mei 2022

Lekker gegeten en bestelling klopte. Duurde alleen een tijdje voordat de bestelling er was (maar dit is logisch op vrijdag avond laatste dag van de meivakantie), maar was er exact op de aangegeven tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Wiljan!

AR
3 mei 2022

Exact op tijd bezorgd, pizza’s waren erg goed!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie AR!

Ariane
2 mei 2022

Pizza was op tijd en warm geleverd. Complimenten aan de bezorger. Ik blijf van Sardinia bestellen. Best pizza in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Ariana, wauw grazie mille!!!

Marlies
30 april 2022

Op tijd, warm genoeg, smaken perfect

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marlies!

Eva
29 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Eva, grazie mille MAJ;)

Henk Holterman
29 april 2022

Een geweldig culinair samenspel van fijne ingrediënten en vriendelijke bediening

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Henk! fijn om te horen

Brand
27 april 2022

Pizza’s qua smaak goed . De pizza’s waren niet echt warm

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa en bedankt voor je feedback

Jaap Lijkendijk
27 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marc
26 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marc!

Jeffrey
25 april 2022

Vandaag extra scampi's op mijn pizza besteld zaten er niet op, evenals de ananas die miste bij mijn zoon zijn pizza. Het smaakte verder allemaal goed zoals altijd. Bezorging mooi op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jeffrey, onze excuses daarvoor! we zullen ervoor zorgen dat het niet meer voor zal komen!

C. Regtop
24 april 2022

Uitstekend.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Michel
24 april 2022

Dat waren weer twee heerlijke pizza's, de salades waren al even lekker. De beste van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Michel!

Linda Paulino
24 april 2022

We are new in Meppel and very happy with your pizza! They are delicious! Just a little comment, the vegetariana pizza gets too watery because of the mushrooms and it affects the quality of the dough. Maybe they could be cooked in advance like the grilled courgette or aubergine..

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Linda! appreciate your feedback on this matter. and many thanks for your advance!

Corrine
23 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Corrine! grazie mille

Natalia
22 april 2022

De pasta mag echt meer gekruid zijn, verder was alles perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Natalia, grazie voor de feedback!!

Marloes
21 april 2022

De pizza’s waren heerlijk en de bezorging was prima op tijd. Complimenten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marloes!

Harm Hoekerswever
18 april 2022

Lekkere pizza's. De lasagna zou iets warmer mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Harm! We gaan ons best doen het de volgende keer iets warmer af te leveren, bedankt voor de feedback !

E. van Es
18 april 2022

Het was fijner geweest als de zalmstukken wat kleiner waren geweest en meer verdeeld over de pizza. Verder was het prima voor elkaar en hebben we lekker gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, bedankt voor de feedback en fijn dat u lekker heeft gegeten!

Hans
14 april 2022

Precies op de afgesproken tijd. De bestelling was goed op temperatuur en erg lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Hans!

Peter de Visser
13 april 2022

Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Peter!

Marc
13 april 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mile!

Desiré
10 april 2022

Ik vroeg om gesneden pizza en het was niet gesneden

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Desire, excuses , we zullen hier beter op gaan letten!

Jose
10 april 2022

We hadden eten besteld om af the halen. Alles was klaar op de afgesproken tijd. En het was een heerlijke maaltijd voor ons alle drie. Zeker de moeite waard om hier af te halen of te laten bezorgen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jose! fijn om te horen

Laurens
10 april 2022

Was zoals altijd weer heerlijk! Afgehaald en mooi op tijd klaar!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Laurens!

Johan Kuurman
9 april 2022

Heerlijke pizza! Zoals een Calzone hoort te zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther O.
5 april 2022

Heerlijke pizza. Echt genoten

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Esther! Grazie!!

Ineke van Berkum
4 april 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ineke!

Jan-Pieter Spraakman
4 april 2022

5 sterren, geen commentaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Esther
3 april 2022

Heerlijk gegeten. Soep en pizza waren goed warm bij bezorging en de smaak was Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Jolanda
31 maart 2022

Het viel me deze keer tegen de lasagne was behoorlijk donker en er zat bijna geen gehakt in was bijna alleen maar deeg. De salade was wel goed en de carpaccio ook .maar de lasagne viel behoorlijk tegen . Hopelijk volgende keer beter

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolanda, wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was, ik he u een email gestuurd!

Vincent
31 maart 2022

De pizza's waren doordrenkt van het vet. Het was 1 en al natte kleffe bende. 1 pizza na 1 slice al weggegooid. De andere voor de helft op gegeten omdat we honger hadden. De bezorger was ook nog eens stokbrood en kruidenboter vergeten. Die kwam hij 45 min later brengen toen we al over de honger heen waren. En de smaakpapillen waren al behoorlijk aangetast door de vette/natte pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Vincent, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
31 maart 2022

heel hartelijk bedankt voor de goede service ! pizza lekker warm en prima op tijd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, grazie mille voor de feedback!

G.L. Zoet
30 maart 2022

Op tijd geleverd! Heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie G.L. Zoet!

DC
28 maart 2022

Als altijd weer een heerlijke pizza, vers, smaakvol met echte Italiaans dunne bodem. Keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

FIjn om te horen! grazie mille DC!

Bianca
28 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Bianca!

Bas
26 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bas!

Tineke
26 maart 2022

Pizza's zijn zoals altijd erg lekker maar ook deze keer koud bij bezorging. Erg jammer, doe liever geen oven aan als ik eten bestel

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Tineke, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Jaap Lijkendijk
25 maart 2022

de pizza was prima op tijd alleen helaas koud jammer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jaap, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Esther
23 maart 2022

Heerlijk gegeten. Het adres voor een Italiaanse maaltijd. Nette bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Esther!

Inge van Harte
21 maart 2022

Zoals altijd: perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Inge!

Frederik
21 maart 2022

Ik ben vaker bij jullie geweest. Het is altijd erg goed en verzorgd. Een van de twee pizza's was dit keer echter niet van jullie niveau. Verbrand aan de randen en weinig belegd. Dat kunnen jullie veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Frederik, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Marnix
20 maart 2022

De pizza was een beetje slap maar wel erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marnix!

Marnix de Haan
17 maart 2022

Ik heb hier al vaker eten besteld en het eten is tot nu toe erg lekker en goed warm. Alleen jammer dat er bij het brood geen kruidenboter ofzo komt

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marnix, fantastisch dat het goed gesmaakt heeft. er wordt standaard een paar sneedjes brood geleverd bij de pasta´s, maar mocht u in het vervolg kruidenboter er bij gewild hebben mag u dat in de opmerkingen bij de volgende bestelling melden en dan gaan wij dat voor u regelen!

Esther
16 maart 2022

Heerlijk gegeten. Netjes bezorgd en prima voor elkaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Miranda Krediet
12 maart 2022

Naar aanleiding van een opmerking bij mijn bestelling, een paar weken terug, werd ik die dag een uurtje na het plaatsen van mijn bestelling gebeld. Werd me uitgelegd dat mozzarella niet mee in de oven gaat, dat het zo hoort. Oh, ok, dat wist ik niet, bedankt voor de uitleg. Kan de mozzarella dan misschien in kleinere stukjes? Dat kon, geen probleem. Mijn traditionele pizza Regina kwam met kleinere stukjes mozzarella, beter! Deze week kreeg ik, zonder enige vraag of opmerking, de mozzarella op mijn traditionele pizza weer in kleinere stukjes. :) Dát vind ik super service. Bedankt! Wij vinden het eten zeer goed van kwaliteit. Lekker van smaak, niet te zout, goeie korst. We genieten ervan, ook als het eten minder warm is bij aankomst.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw Miranda, heel erg fijn, bedankt voor deze fantastische review!!

Ritske Boonstra
11 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Eveline Brand
10 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eveline!

Jan
8 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jan!

Ktje
5 maart 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Marloes
5 maart 2022

Hele lekkere pizza’s, maar worden te koud afgeleverd

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marloes, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Anoniem
4 maart 2022

Het was heerlijk, snel bezorgd. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

A3ano
26 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Brand
26 februari 2022

Bezorging was keurig, precies op tijd. Helaas was een van de pizza’s niet volgens bestelling. Omdat we geen zin hadden er werk van te maken hebben we deze opgegeten. Was ook heerlijk hoor, maar de levering is dus niet helemaal goed gegaan. Niet minder lekker om gegeten 🙂.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Brand! Scusa voor de pizza! De volgende keer mag u gerust even contact opnemen zodat we een passende oplossing kunnen regelen. Grazie voor het compliment, fijn dat het wel heerlijk was!

Gert Roede
24 februari 2022

Wederom super lekker gegeten !! De kwaliteit als van ouds!! Tot snel maar weer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Gert!! Heel fijn om te horen!

Joke
23 februari 2022

We werden gebeld dat de bezorger iets later kwam, supernetjes! Pizza's waren (weer) heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Joke, fijn!!

Houda Jadib
23 februari 2022

We bestellen en eten met veel plezier en het eten is altijd goed. Deze keer was het echter teleurstellend. Het eten had bijna geen smaak en we hebben diverse gerechten besteld, maar het was allemaal niet goed. Niet vies, maar zeker niet lekker. We wilden dit toch even melden en hopelijk kunnen jullie er wat mee. We bestellen de volgende keer vast wel weer en hopelijk is de kwaliteit van wat we gewend zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Houda! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan. Ik heb u een mail gestuurd.

Gerty Pieters
22 februari 2022

Zowel de pizza als de pasta waren niet meer zo warm. Beide gerechten waren heel lekker, maar ik miste bij de pasta met gorgonzola de gorgonzola. Vond t er niet echt naar smaken helaas.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gerty, Scusa! Dat het niet volledig naar wens was. Ik heb u een mail gestuurd.

Cora
20 februari 2022

Altijd vers, goed en lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Cora!

Paul
19 februari 2022

Eerste keer dat de pizza’s niet knapperig maar slap waren. Leek te kort gebakken. Wij zijn al heel lang vaste klant. Jullie pizza’s staan op hele hoge score dit was een totaal onverwachte confrontatie, we waren er triest van. We vragen ons af hoe dit na al die jaren mogelijk was. Hopelijk was het eenmalig want we prijzen jullie pizza’s altijd aan 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Paul! Wat vervelend om te horen dat het helaas niet helemaal goed is gegaan na al die tijd. Ik heb u een mail gestuurd.

Lin
18 februari 2022

Excellent Pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Johan balk
16 februari 2022

Alhoewel de pizza prima was, In het restaurant is het toch verser

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie John voor je feedback!

RW
14 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Angelique
13 februari 2022

Pizza was niet warm genoeg en de extra topping die ik had besteld en voor had betaald ontbrak.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Angelique! Wat vervelend om te horen, ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

J
13 februari 2022

Was weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie J!

Lute
12 februari 2022
Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Lute!

Marjolijn Spijker
12 februari 2022

We kregen een andere pizza dan besteld, verder moesten we ondanks online bestelling nog een kwartier ter plekke wachten, daarvoor bestel ik niet van tevoren. Vond ik alles bij elkaar slechte service.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Marjolijn, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Onze excuses voor deze ervaring. Ik heb u een mail gestuurd. Scusa!

Margherita
9 februari 2022

Heerlijke pizza, op tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Margharita, wat een mooie naam en mooie complimenten!

Gees
8 februari 2022

Bezorger was ruim 20 min eerder dan aangegeven, niet handig

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Gees voor uw feedback! Wij zullen dit zeker meenemen, tevens heb ik u een mail gestuurd.

van Berkum
7 februari 2022

Smaak was prima, temperatuur te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buonasera! Dat is vervelend om te horen. Ik heb u een email gestuurd!

Gert
7 februari 2022

Producten, zeker niet de kwaliteit welke we gewend zijn. Zwarte korsten, harde bodem slecht.En heb medelijden met de kip, deze heeft waarschijnlijk schaafwonden, zo dun was de kip geschaafd. Bij jullie eten is altijd heerlijk en goed verzorgd, maar Pizza bestellen daar stoppen we mee. Met vriendelijke groeten Annie en Gert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.