Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies

5.0
bruil
vandaag

prima pizza's en leuke bezorging

Martijn
gisteren

Heerlijke pizza's, mooi op tijd bezorgd.

Tibbe
gisteren

De Bianca Carciofini besteld, maar de friorelli had er van ons niet op gehoeven. De vorige Bianca versie met olijven was lekkerder! De bezorging was top, hele vriendelijke jongen, door de regen nog op tijd komen op de fiets en de pizza nog warm!

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor je feedback!

Aartssen
gisteren

prima bezorging en heerlijk gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

Peter
26 november 2021

Heel lekkere pizza en witte chocolade cheesecake!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Peter!

Leeuwen
25 november 2021

Ondanks de lieve verontschuldigingen van de bezorgster (accu was leeg) is het niet fijn als de pizza niet meer warm is. Verder was de kwaliteit van het eten prima.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Leeuwen! Wat vervelend om te horen dat er hierdoor niet een warme pizza bezorgd is. Ik heb u een mail gestuurd.

Joost
24 november 2021

Ik vond de pizza te vettig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Joost, vervelend om te horen dat het niet naar uw smaak was. Wij zullen er hier intern naar kijken.

Pauline
23 november 2021

Ik was afgelopen zomer 31 juli op mijn verjaardag al zo enthousiast over jullie. En dat blijf ik. Vandaag heel erg veel zin om lekker te eten maar mijn partner niet zo veel zin om uit eten te gaan en gelukkig konden wij lekker bestellen bij jullie. Ondanks dat we jullie liefde niet konden ervaren tijdens het eten bij jullie proefde wij dit wel degelijk terug in het eten. Wauw wat is het toch goed bij jullie. Als jullie ooit catering gaan doen laat het weten want dan hou ik mij aanbevolen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Pauline! Wat een lieve woorden, en dat gaan wij zeker in ons achterhoofd houden!

Annemarie Viellevoye
22 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Peter
22 november 2021

Beste pizza's in Meppel en omstreken, kan zich meten aan Italiaanse kwaliteit. Vriendelijke bezorger en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Signore!

R. van der Heide
20 november 2021

Heerlijk eten , warm en volgens afspraak bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Kasper
20 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Gerard
20 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Ilse
20 november 2021

Super goede pizza's! Komen afspraken na en leveren altijd op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wat lief Ilse, grazie!

Miep
19 november 2021

Heerlijk gegeten, pizza mocht iets warmer zijn, maar verder prima. Dessert was genieten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Miep, grazie! We gaan ons best doen om de pizza's warmer af te leveren!

Yvonne
19 november 2021

Eten was heerlijk maar niet warm helaas

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao yvonne, grazie voor de feedack! Scusa, we gaan ons best doen de pizza's de volgende keer warmer af te leveren!

Albertha
14 november 2021

Wanneer je in de opmerkingen plaatst dat de calzone graag zonder champignons wilt, maar toch vol met champignons zit, dan klopt er iets niet......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dan klopt er inderdaad iets niet! Scusa, ik heb u een mailtje gestuurd! >kevin

A3ano
14 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hilda
14 november 2021

De lekkerste pizza’s! Ze waren goed warm, bodem was lekker en verse ingrediënten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hilda!

Donker
13 november 2021

Pizza's altijd van geweldige kwaliteit

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bob!

Raoul
12 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hoogwerf
12 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

MSL
12 november 2021

Altijd geweldig!!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie

Mitch
12 november 2021

De pizza’s waren ruim om tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger maar de pizza’s waren lauw, niet heel warm meer helaas. Desalniettemin waren ze heel lekker..

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Sieger Nijdam
11 november 2021

Keurig op tijd bezorgd, verzoek verwerkt en verder een prima kwaliteits-pizza! Van dit soort pizza's eet ik het meeste op en dat geeft ook aan dat het lekker is!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Sieger!

Mir
8 november 2021

Thuis heerlijk genoten van jullie fantastische pasta é pizza! Buonissimo! 💋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hilde
7 november 2021

Twijfelde over cheesecake als dessert, maar heb absoluut geen spijt. Luchtiger dan verwacht en lekkerste cheesecake die ik ooit heb gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Hilde, wauw grazie!!

Stephanie
6 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Cora Keizer
6 november 2021

Prima enthousiaste bezorger en heerlijke pizza’s. Hartelijk dank!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Cora!

Bloemhof de Jong
5 november 2021

Heerlijke gerechten en een goede menukaart. Altijd genieten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao ! Grazie mille voor de complimenten

Camilla
2 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazieee:)

Ingmar
2 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Graziee:)

A
1 november 2021

Pizza was prima, maar de garnalen in saus waren bij aankomst koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Abdil, bedankt voor de feedback. Ik heb u een email gestuurd!

Jill Koster
1 november 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Freddy Bosgraaf
30 oktober 2021

Online bestelde pizza's opgehaald. Werd erg verrast met een drankje tijdens het wachten. Personeel daar zien werken is een feestje. En oh ja de pizza's waren heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Freddy! (het is ook een feestje om hier te werken!) ;)

De lekkerste pizza
30 oktober 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Lute Nederhoed
29 oktober 2021

Top!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Rene de Groot
25 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd. Voor het eerst online besteld. Was super makkelijk, en gaat zo sneller dan telefonisch bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Rene!!

Maaik
23 oktober 2021

💯🤩🤩💯

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie haha!

J Slomp
23 oktober 2021

Pizza was lekker, maar bij aankomst niet heel warm meer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! We gaan ons best doen om het systeem te verbeteren en de pizza's de volgende keer weer warm te leveren.

MH
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Top service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Renco
22 oktober 2021

Heerlijke pizza! Erg van genoten. Het was wel jammer dat de pizza koud was, dus ik moest hem zelf weer in de oven doen. Maar de smaak was zoals gewend super. Kleine tip: misschien pepperoni houden zoals het is. Pepperoni is pittige salami, dus niet vegetarisch. Als je dat wel wil, dan zonder pepperoni bestellen? Jullie zijn niet de enige die dit zo doen hoor, maar zo heb ik ooit juist pepperoni zonder pepperoni gehad. Beetje jammer. Beetje meer pittig had van mij ook gemogen haha, maar dat is misschien mijn smaak. Ik houd van pittig, daarom bestel ik juist deze pizza. Groetjes en bedankt voor de lekker pizza :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Renco! Heel erg bedankt voor de feedback! Peperoni betekent in het Italiaans paprika, en is normaal op onze menukaart in het restaurant een vegetarische pizza. Wij merkten dat met name bij het bezorgen en afhalen mensen ervanuit gaan dat het de Amerikaanse versie is, met pikante salami, vandaar dat we dit als extra optie hebben gegeven, bovenop onze eigen vegetarische pizza. Extra pikant kunt ook altijd toevoegen eventueel voor een volgende keer!

Maurice
21 oktober 2021

Pizza's waren koud en ik had extra champignons besteld, maar dat was niet echt het geval.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Maurice, ibedankt voor de feedback. Ik heb u een email gestuurd!

Marike
20 oktober 2021

Heerlijke risotto en lasagne gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

LC
19 oktober 2021

Echt kwaliteit en een fantastisch service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille voor deze mooie complimenten!

E. de Wit
19 oktober 2021

Voortreffelijke vegetarische pizza's die snel en correct bezorgd werden.

Jeanet Hoekerswever
18 oktober 2021

Prima pizza's voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Familie SH krediet
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Smaakvol door eenvoud. Onze ervaring is dat bezorgen altijd ten koste van de warmte gaat. Ook minder warm is het genieten. Lekker gekruid, niet te zout. Afgesloten met een verrukkelijk dessert!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor uw reactie! Natuurlijk zijn onze pizza's het aller lekkerst direct vanuit de oven op uw bord in het restaurant, maar wij proberen de pizza's zo warm en goed mogelijk af te leveren.

Marc
15 oktober 2021

Meestal zijn we zeer tevreden, maar dit keer toch een minpunt: pizza's waren niet goed genoeg doorbakken. Het leek alsof ze te kort in de oven hadden gezeten. Kan een keer gebeuren, maar het smaakte hierdoor wel een stuk minder (mijn vrouw heeft pizza niet helemaal opgegeten). Voor de duidelijkheid: we hoeven geen reactie terug of iets dergelijks, maar wou het toch wel even genoemd hebben.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie voor je feedback!

Sjors
10 oktober 2021

Voor de zoveelste keer dat de bestelling fout gaat. Ze waren de pizza vergeten bij bezorging....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai, heel slordig! Ik heb je een mail gestuurd. > edwin

Hoogwerf
8 oktober 2021

Ik kreeg niet mijn pakje om de filetonepizza te maken. Deze werd na de tijd alsnog gebracht met een extra pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Nogmaals excuus voor het ongemak!

C
8 oktober 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Hans van Velzen
8 oktober 2021

Al jaren behoort Sardinia in mijn ogen tot de top van de pizzarestaurants in Nederland. Uitstekende kwaliteit, prima ambiance en nu heb ik ook kennis mogen maken met een zeer stipte bezorging. Op de minuut nauwkeurig werd op de beloofde tijd aangebeld met twee nog ‘dampende’ pizza’s. Geweldig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hans!

Marc
7 oktober 2021

Wederom heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Boef
4 oktober 2021

Het was tegen het koude aan. Dat vond ik jammer. Ervaar het beter bij jullie in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! bedankt voor je feedback!

Elvira van schelt
3 oktober 2021

Pizza was niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor je feedback! We gaan dit bespreken met de rest van de team. Grazie!

Ankelien
3 oktober 2021
Jeannet
1 oktober 2021
Indigo
30 september 2021
Marc
30 september 2021

Het was weer heerlijk. En top dat het toch eerder kon dan online was aangegeven.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Danielle
27 september 2021

Pizza's waren heerlijk, goed verzorgd. Zouden alleen iets warmer mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! bedankt voor je feedback! ik ga dit zeker bespreken met de team!

Roëlle
25 september 2021

Heerlijke pizza's, geen "natte" bodem en wel lekker dun. Super! Ook de pasta Carbonai was heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Bakker
25 september 2021

Heerlijk eten, prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Erwin
25 september 2021

De pizza’s waren echt heerlijk. De tiramisu smaakte een beetje waterig en mist de romige smaak.

DC
23 september 2021

Heerlijke pizza s met dunne bodem zoals het hoort. Helaas niet heel erg warm.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie! bedankt voor je feedback ik ga dit doorgeven!

Martine Prest
22 september 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's laten bezorgen. Ze belden nog om te zeggen dat er een gaatje eerder vrij gekomen was en of het goed was dat ze de bestelling een half uurtje eerder kwamen brengen. Geweldig!! Dat is pas service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Annemarie
22 september 2021

De pizza's waren heel erg lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Marija
20 september 2021

Verschillende keren al eten besteld als ik moet overwerken. Zowel de pizza's als pasta's als salades zijn geweldig. Overwerken wordt voor ons team zo een feestje! Bezorging op tijd. Bestelling compleet. Eten heerlijk? 1 verbeterpuntje..... Bij een bestelling voor 8 personen is het wel excellente dienstverlening als je op de doos schrijft wat erin zit. Maar dat is wel echt een mini puntje. Absolute aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, dankjewel voor je compliment en de feedback! grazie

Annick
18 september 2021

Normaal is het eten top, maar vanavond waren de pizza’s koud bij aankomst en zwart verbrand aan de randen. Ook hadden we de pizza prosciutto pikant besteld, maar deze was niet pikant gemaakt zoals voorgaande keren wel het geval was. Ook de bruschetta was minder smaakvol als anders. Jammer voor deze keer. Hopelijk volgende keer wel weer goed zoals normaal!

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, wat vervelend dat u bestelling niet naar wens is geweest! onze oprechte excuses ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

Marc
16 september 2021

Het was wederom heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Yvonne Vellenga
15 september 2021

Nadat de vorige keer de pizza’s niet erg warm waren bezorgd heeft Sardinia dit heel goed opgelost. Dit keer was het bezorgde eten goed warm en smaakte heerlijk (zoals altijd). Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Olinga
12 september 2021

In een woord: fantastisch. Zowel de risotto met zeebaars als de maaltijdsalade met zalm waren overheerlijk. Klein minpuntje was de kruidenboter. Helaas proefden wij alleen boter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!! bedankt voor de feedback ik geef het door aan de keuken!

Robert Van Dijk
12 september 2021

Helaas was de pizza koud toen hij aankwam. Toen we hem zelf hadden opgewarmd was hij wel heel lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

SCUSA! ik heb u een mailtje gestuurd

Wendeliene Nimberg
11 september 2021

Het was heerlijk!!!! Lekker warm 👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

filetto gorgonzola
11 september 2021

De kwaliteit van het eten is zo goed bij Sardinia en elke keer alles zo lekker! Pasta met een perfecte bite, salade, vlees en saus heerlijk! (mag van mij iets meer saus overigens) Snel en vrolijk bezorgt, was er met een half uur en goed warm!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ai ai ai, wat een complimenten! Grazie!

Maria
10 september 2021

Goed op tijd en warm. Ook smakelijk wederom!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Annerie Kremer
8 september 2021

Tijdens onze vergadering hebben wij heerlijk gegeten van jullie smaakvolle pizza's. Het wat geweldig goed verzorgd en bij ons bezorgd. Klasse

Reactie van Ristorante Sardinia

Wauw grazie mille Annerie!!

Annemarie Tibbe
7 september 2021

Bij de maaltijdsalade miste het brood en kruidenboter. Daardoor was de salade wel wat minimaal qua hoeveelheid. Geen maaltijdsalade qua hoeveelheid, daar is toch wel net iets meer voor nodig.

Reactie van Ristorante Sardinia

Vervelend om te horen, excuus, ik heb je een mailtje gestuurd>Edwin

Ronald
5 september 2021

Wederom heerlijke pizza,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ronald!

Dorien Santing
3 september 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Dorien!

Jeffrey Hamberg
1 september 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Bart Grasmeijer
30 augustus 2021

Heerlijke pizza's en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Danhof
29 augustus 2021

Pizza,s zijn normaal altijd top alleen vandaag niet zo filletone had alleen maar een overweldigende kaas smaak en in het zakje zat nauwelijks rucola, Tonno was heel vettig de doos was helemaal vochtig. Ook waren de pizza,s een stukje kleiner dan normaal. Heel jammer omdat het anders zo top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, excuses! ik heb u een mail gestuurd. Luna

Yvonne Vellenga
27 augustus 2021

Pizza’s waren heerlijk maar helaas niet erg warm meer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

Janet
27 augustus 2021

De risotto was lauw en de vis droog, ontzettende tegenvaller! Bezorging niks op aan te merken! Op tijd en beleefd.

Reactie van Ristorante Sardinia

ciao, onze excuses. ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Smits
25 augustus 2021

Was weer goed als vanouds! Heerlijke pizza’s en prima bezorging!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Irma
25 augustus 2021

Was heerlijk! Ik had pizza calzone. Ik bestel mijn pizza’s in het vervolg bij jullie.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Marc
24 augustus 2021

Het was weer heerlijk! En top dat het zo snel afgehaald kon worden.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie marc!

Lennard Krist
21 augustus 2021

Pizza was keurig op tijd klaar en smaakte prima!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Susanne
20 augustus 2021

Smaak zeer goed, bezorging prima, maar de temperatuur was drama. Pizza was bijna koud bij bezorging

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses! ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Smits
20 augustus 2021

Nu al meerdere keren dat de bezorger meer dan een kwartier te laat kwam. Pizza’s waren teveel afgekoeld hierdoor. Jammer, kwaliteit was altijd goed.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, wat vervelend om te horen onze excuses! ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

Sieger Nijdam
19 augustus 2021

Erg tevreden over de constante kwaliteit van de pizza en de correcte bezorging, !

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!!

Dennis Van de Craats
17 augustus 2021

Kwaliteit is altijd super! En de medewerkers zijn meer dan gast verwenners. Echte pure gastvrijheid wat niet overal vanzelfsprekend is. Fantastisch restaurant. Echt een aanrader.

Reactie van Ristorante Sardinia

wat een mooi compliment, dankjewel :)

Ilse van der Vegte
16 augustus 2021

Altijd TOP pizza's 🤩👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ilse!

Luca Flier
15 augustus 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Hamm
13 augustus 2021

De pizza’s waren wat weinig belegd en de spaghetti was wat zonder smaak. Het vlees erin was prima en de zalm pizza ook

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, ik heb u een mailtje gestuurd! onze excuses

Esther
12 augustus 2021

Heerlijke pizza’s, makkelijk te bestellen en eventueel aan te passen via de site. Mooi op tijd klaar

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

An
10 augustus 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Annemarie Rodenburg
8 augustus 2021

Pizza's waren 25 minuten te laat bezorgd en ze waren niet goed warm meer, jammer. Wel mooie dunne pizza's met verse goede ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annemarie, wat vervelend om te horen onze excuses! ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Annemarie
7 augustus 2021

Alle 8 zeer tevreden! Vlees was mooi rose, pizza precies goed. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille Grazie!!

hagar2
6 augustus 2021

zowel voorgerecht als pizza waren top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Ilse Middelbrink
5 augustus 2021

Pizza's waren lauw in plaats van goed warm. Dat vonden we jammer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, wat vervelend om te horen, ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

Wendeliene Nimberg
4 augustus 2021

Op tijd, warm en erg lekker!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Wedeliene!!

Ktje
4 augustus 2021

Heerlijke en knapperige pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia

Graziee!!!

Zora
4 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Zora!!

F
31 juli 2021

Op tijd bezorgd, correct afgeleverd en ‘t was hartstikke lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Machteld
31 juli 2021

Heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

hagar2
29 juli 2021

calzoni en linguini zijn top!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie mille!

Joffrey Teusink
28 juli 2021

Enorm tevreden en de Bruschetta was weer overheerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

grazieee

Annemarie
28 juli 2021

Fantastisch rekening gehouden met speciale wensen. Eten was heel lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Annemarie!

Jolan
28 juli 2021

Heeelijk gegeten! Eten warm, drankje koud. Top! Aardige bezorger en bezorging op het afgesproken tijdstip.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

hagar2
28 juli 2021

Pizza is top en ruim belegd. Soep is heerlijk maar wel wat karig qua hoeveelheid voor dat geld. Hetzelfde geldt voor het toetje.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Marc
27 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Ed
25 juli 2021

Het was weer echt heerlijk. Hier krijg je dus dat Italiaanse eten waarvoor we allemaal zo graag naar Italie gaan.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

E. Hofman
24 juli 2021

Het eten was heerlijk. Ook op tijd bezorgd. Maar we hadden er brood bij met kruidenboter maar de kruidenboter was compleet gesmolten door de warmte van het eten. De dekseltjes van de plastic bakjes waren open gegaan en de gesmolten kruidenboter zat over de broodjes. Ik heb hier direct over gebeld en ze wouden met de volgende bestelronde nieuw brood en kruidenboter laten bezorgen. Wij hebben daarvan afgezien maar op zich zou het goed opgelost worden. Dus wel netjes.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses ik heb u een mailtje getuurd!

Machteld
24 juli 2021

Knoflookolie was omgevallen over de salade/carpaccio dus alles smaakte heel sterk naar knoflook. Werd ook gezegd bij bezorging maar er werd niks aan gedaan. Verder wel een goed knapperige pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dat is niet de bedoeling geweest, ik heb je een mailtje gestuurd!

E
24 juli 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Lin
23 juli 2021

Heerlijke pizza’s! Bezorging super, precies op het beloofde tijdstip. Aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille Grazie!!

Pereboom
18 juli 2021

Vette pizza salami met bodem als schoenzool en ook nog eens aangebrand. Pizza Calzone was prima gevuld en smakelijk. Pizza Sardinie had 3 scampis heel veel tonijn uit blik, zalm niet te vinden en wat losse garnaaltjes in de doos. De extra bestelde rode ui bestond uit 4 a 5 snippers die de 50 cent niet waard waren. Bezorgster op de fiets was heel aardig meisje, niets mis mee alleen waren de pizza's lauw bij aankomst. Ze was maar 15 minuten te laat trouwens! Dachten bij jullie eens te bestellen omdat er gezegt wordt DE pizzeria van Meppel te zijn..... Nou dat doen we niet weer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao familie Pernboom. vervelend dat uw bestelling niet naar wens is geweest. ik heb u een mailtje gestuurd.

G.L. Zoet
18 juli 2021

Dag, Mijn bestelling zou om 21:00u. worden geleverd. Kwam uiteindelijk om 21:20u. Ik heb begrepen van de bezorger dat het erg druk was met bestellingen dus daar heb ik begrip voor. Wat betreft de geleverde gerechten ben ik niet tevreden, in het verleden een aantal bestellingen gedaan bij jullie en dat was altijd dik in orde. Maar dit keer niet, het zag er uit of het met veel haast en weinig liefde was bereid en in de kartonnen boxen was geknikkerd. Was het betaalde bedrag niet waard.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses, ik heb u een mailtje gestuurd.!

hagar2
17 juli 2021

pizza was top. de lasagne was te vet.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hagar! bedankt voor de feedback

A3ano
16 juli 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Dana
16 juli 2021

Heerlijk eten

Reactie van Ristorante Sardinia

Thank you!!!

P.P. de Waal
15 juli 2021

Ouderwets goed. The salcice was om van te smullen. Hoop dat de saltimbocca ook weer op de kaart komt.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!!

Ciska
14 juli 2021

Mijn man zit 4 dagen in Duitsland voor zijn werk. Met twee jonge kinderen thuis vind ik het flink aanpoten, ik had geen zin in koken. Meestal halen wij de bestelling op, maar nu zag ik dat bezorgen gratis was. Hulde! Wat een verwennerij. Eten was nog heerlijk warm, terwijl we aan de rand van meppel wonen. De bezorger was stipt op tijd. We zijn fan van Italië, de koffie, het eten en van jullie kookkunsten.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!!!

de Vries
14 juli 2021

Heerlijke pizza. Ondanks de dunne bodem gewoon thuis zelfs een warme pizza ontvangen!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Pip
14 juli 2021

Altijd top!

Jeffrey
11 juli 2021

De beste van Meppel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nine Saris
11 juli 2021

Bellisimo!!!!

AR
9 juli 2021

Op aangegeven tijd geleverd, erg goede pizza’s.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Cynthia
9 juli 2021

Pasta en Pizza waren weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Multo benne, grazie!

Ellen
9 juli 2021

Heerlijk eten, netjes verpakt. Kwam goed warm aan met een vrolijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Olaf
8 juli 2021

Doordat bezorging op het gevraagde tijdstip niet mogelijk was hebben we het opgehaald. Het drinken werd in flesjes van 25cl geleverd. Blikjes is prettiger om mee te nemen en te openen. De pizza was niet gesneden, dus dat was wat onhandig eten zonder bestek. Aangezien dit wel mijn verwachting was kwamen we daar pas achter bij het openen van de doos. De pizza's (Calzone en Campidano) waren heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Olaf, bedankt voor je feedback.

Michelle
7 juli 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Jill Koster
7 juli 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jill!

Groen
7 juli 2021

Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten. Het eten was nog goed warm na bezorging.

Jons
6 juli 2021

Heel erg bedankt voor het eten en de service gisterenavond. Wij wonen bij jullie om de hoek, helaas ging er wat mis met de bestelling maar dit werd door jullie onwijs goed opgepakt. Zo'n service zie je tegenwoordig niet veel meer en de kwaliteit van het eten is gewoon top! Zou zeggen ga zo door en jullie hebben bij deze een vaste klant erbij. Mvg, Jons

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie! fijn om te horen!

Wijnand van 't Hart
6 juli 2021

Heerlijke pizza's, mooi op tijd geleverd ondanks ik met de camper was bij de haven.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Vrietje
4 juli 2021

Bezorging precies als verwacht! Visschotel van €20, wel smakelijk maar geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Te weinig vis en geen garnituur. Pizza goed gevuld maar weinig smaak. Lasagne helemaal prima!

Hanneke
3 juli 2021

Heerlijke pizza’s!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

A3ano
3 juli 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Bert Klomp
1 juli 2021

Heerlijke pizza’s maar helaas deze keer een beetje te zwart gebakken. Ik hoop dat het de volgende keer beter is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Bert, dank je voor je feedback, we zullen er scherper op zijn de volgende keer!

JJ
1 juli 2021

Thuis uit eten. Top kwaliteit.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!

Kuiers
28 juni 2021

Smaak was goed, maar zeer vettig

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille! excuses ik geef dit door aan de keuken!

Roely
28 juni 2021

Om 17 uur besteld, kon pas om 20 uur bezorgd worden, dat was wel heel laat eigenlijk. De pizza was heerlijk, dus dar was fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, excuses voor onze lange bezorgtijden vanwege de drukte, wij kunnen hier helaas niks aan doen... gelukkig was alles lekker! :)

Kamenz
27 juni 2021

Altijd lekker, snel en vriendelijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!

Gert Zoet
27 juni 2021

M’n complimenten, we hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert!

Tineke
26 juni 2021

Werd zelfs vroeger bezorgd dan verwacht, heel fijn als je honger hebt, en het was ontzettend lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Tineke!

Anneke
26 juni 2021

Bestelling keurig op de boot bezorgd, was nog goed warm en heel erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille!!

Dambrink
26 juni 2021

De pizza's kwamen 20 minuten later aan. Op één van de pizza's zat niet de extra bijgestelde ui. Verder waren de pizza's heel lekker...

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuses, ik ga dit zeker even aangeven dankjewel voor je feedback!!

Aline en Albert
26 juni 2021

Heerlijk gegeten en exact op de tijd bezorgd, die was aangegeven!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Annie Koster
25 juni 2021

Online bestelling doorgeven en betalen ging probleemloos! Heerlijke Pizza Hawaii ! Bezorging: was exáct op gewenste tijd! Erg vriendelijke bezorgen (meisje)

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Annie

de Groot
25 juni 2021

Mooie gerechten!

Peter
23 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Inge
23 juni 2021

We zijn net terug van een rondreis door Italië. Pizza bij Sardinia besteld ter afsluiting vd vakantie. Echt superlekker en veel beter dan de pizza’s die we in Italië hebben gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Inge heel erg bedankt!!

Lilian Belgraver
21 juni 2021

Smaak was voortreffelijk. Alleen was de kok vergeten het vlees te snijden... maar goed, dat kan ik zelf ook ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

mille grazie!

E.plug
20 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

esmee
19 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

Lisa
14 juni 2021

Snel bezorgd en eten was heerlijk en warm

Reactie van Ristorante Sardinia

Super bedankt!!

a westenbrink
14 juni 2021

keurig op tijd gebracht. Kwaliteit was super

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille grazie!!

Adolf
6 juni 2021

Spaghetti vd chef besteld met entrecote nou de entrecote was verste zoeken erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses! ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

Marc
5 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

Scheffer
5 juni 2021

Heerlijk gegeten, de bestelling was stipt op tijd en het eten was top! Bonuspunten voor de biologisch afbreekbare verpakkingen👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Hartstikke bedankt voor het mooie compliment!

J
5 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Marjolein
4 juni 2021

Op de pizza Luna zat helaas geen rode ui wat wel in de omschrijving stond. Op de Santa Lucia zat haast geen rode peper wat ook in de omschrijving stond van menu... verder was het lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao marjolein wat vervelend om te horen! ik geef het door aan de keuken en het zal niet nog een keer gebeuren!

Dominique
3 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

M
2 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

A.
1 juni 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Sonja
1 juni 2021

Beleg vd pizza was verschoven

Reactie van Ristorante Sardinia

Excuses Sonja, we zullen er beter op letten!

A.
1 juni 2021

Werkelijk waar de nummer 1 van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! leuk om te horen!

Marc
31 mei 2021

Het was weer heerlijk! Normaal haal ik zelf af, maar het kwam nu beter uit om het te laten bezorgen. Het eten was daardoor zelfs warmer dan dat ik zelf afhaal. :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Mark, bedankt voor je mooie comliment!

Gerard Nefkens
29 mei 2021

Bezorging mooi op tijd. We hadden drie verschillende overheerlijke pizza's. Hiervoor bestel je bij Ristorante Sardinia.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie! wat goed om te horen dat u bestelling naar wens was!

Inge Smits
29 mei 2021

Weer een heerlijke pizza gegeten! Zeer vriendelijk personeel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Inge!

Nederhoed
28 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Spijk Klunder
27 mei 2021

Heerlijke pizza’s! Zelfs 10 minuten eerder geleverd dan verwacht.

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille Grazie!!!

Arend
27 mei 2021

Geweldig lekker eten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Helga
27 mei 2021

Altijd goede kwaliteit en heerlijk eten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Helga!

Van den berg
27 mei 2021

Alles was top geregeld de bezorgtijd was 17.30 afgesproken en ze kwamen ook om 17.40. Super ben ook wel eens anders gewend bij restaurants die bezorgen. Eten was lekker en meer dan voldoende. Voir mijn een dikke 10.

Reactie van Ristorante Sardinia

Super om te horen grazie!!!

Nef
27 mei 2021

Echt jammer en vervelend om niet positief te kunnen schrijven over de online bestelling van Sardinia. We weten hoe goed je kunt eten in het restaurant. Door drukte was de wachttijd lang en bezorging bleek ook nog 20 minuten verder vertraagd te zijn. Daarover werd netjes gebeld. Het resultaat was helaas twee slappe, bijna geheel afgekoelde pizza's. Je eet het dan nog op omdat je zin had in eindelijk weer eens een goede pizza en ook de prijs ervoor hebt betaald. Het zoete nagerecht gaf ook geen reden om te juichen. Veelbelovende cheesecake besteld, maar het smaakte meer naar luchtige botercrème met erg veel suiker. Door overheersing van zoet gaan de smaken van alle ingrediënten verloren. Volgende keer gewoon weer naar het restaurant zelf.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Gerard, wat vervelend om te horen! ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Gerrie
26 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

Roos
25 mei 2021

Oh man wat ben ik gek op jullie pizza’s 🍕 😍🥰

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Roos!!

I. v. Meppel
24 mei 2021

Pizza kwam op exacte bezorgmoment en was precies de juiste temperatuur om te eten. Was centrumbezorging, maar op de bon stond Haveltermade. Waren de beste pizza's die we dit jaar gegeten hebben. Heerlijk en feestelijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dankjewel voor de recensie! leuk om te horen! dat er haveltemade op de bon stond is denk ik een foutje excuus!

Sander
23 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie

Desiree Kimkes
23 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het was voortreffelijk. En helemaal top dat de afhaalmaaltijd niet in plastic zat.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Daniel
21 mei 2021

Zoals gebruk geweldige pizza en bezorging mooi op tijd! Wmb nooit meer ergens anders pizza bestellen

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Daniel!

Jet van der Ploeg
21 mei 2021

De pizza’s bij jullie zijn altijd super! The best in town 😋 Maar deze was echt Zooo heerlijk knapperig. Complimenten Bedankt!

Reactie van Ristorante Sardinia

Multo grazie Jet!

Tjeerd
21 mei 2021

Erg lekker👌👌👌

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Tjeerd!

A3ano
20 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

R Jansen
19 mei 2021

Voor de derde keer hier iets besteld om af te halen. Het eten was in één woord weer geweldig! Ook prima verpakt in papieren verpakkingen en nog lekker warm ondanks kwartier naar huis rijden. We doen dit zeker nog eens. We hadden de Ossenhaas met gorgonzolasaus met wat bijgerechten. Heerlijk! Thuis een lekkere Italiaanse wijn (Papale) erbij en we hadden een heerlijke avond!

Reactie van Ristorante Sardinia

Hier worden wij verlegen van! Grazie

Roberto
19 mei 2021

Was weer molto bene!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Robertoooo!

Kasper
19 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Ji
18 mei 2021

.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Aartssen
18 mei 2021

Pizza's prima. Graag iets meer brood, bij voorkeur ook volkoren brood bij de vis. Twee dunne witte sneetjes is wat karig. Er zat geen knoflookboter bij. Vis was op zich heerlijk. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, grazie! Normaal gesproken serveren wij geen brood bij de visgerechten dit is denk ik per ongeluk gebeurd.... wel hebben wij stokbrood met kruidenboter, truffelmayo en olijven op onze kaart. bedankt voor de tip voor het volkoren brood!

Hanneke
18 mei 2021

De beste Italiaanse gerechten uit de regio

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hanneke

Marc
17 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Marc!!

Annemarie
17 mei 2021

De pasta was wat droog deze keer. Ik heb 'm lekkerder gehad, misschien toen iets meer saus? Ook de lasagna moest eerst nog weer de oven in thuis, want zowat koud. Volgende keer beter, ben normaal altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses ik heb je een mailtje gestuurd!

Stam
16 mei 2021

Het eten was top! Bezorging precies op tijd en alles vers. Niks op aan te merken.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Sharon!

Ronald
15 mei 2021

Super dat de jongedame die de bestelling bezorgde achterom kwam omdat we nog heerlijk in de tuin zaten (en de bel dus niet gehoord hadden). Top service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ronald!

S
15 mei 2021

Heerlijke pizza’s en lekker toetje!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Marina
15 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Heleen Oosterhuis
14 mei 2021

Wauw wat was dat lekker! Heerlijke pizza’s gegeten in Meppel. Jammer dat jullie niet in Nijeveen bezorgen, anders zouden we elke week bij jullie bestellen!!

Reactie van Ristorante Sardinia

wat super om te horen! Voor nu bezorgen wij alleen in Meppel, wie weet in de toekomst :)

Olaf Dolstra
14 mei 2021

Goed eten! En als er ook maar iets is, dan wordt het goed opgelost!

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor het compliment! grazie!

Smits
14 mei 2021

Echt heerlijk gegeten, risotto met veel verse groenten. Bezorging prima, precies op de afgesproken tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie, leuk om te horen!

Stephanie Maassen
13 mei 2021

Pasta carbonara was erg zout, verder helemaal top! Heerlijke risotto en salade en de toetjes waren ook heel lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, wat vervelend dat de pasta erg zout was ik zal het doorgeven aan de keuken bedankt voor je feedback! grazie voor je compliment

Susanne Geerts
12 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Suzanne!

Arie van Ravenhorst
12 mei 2021

Drie dagen in de omgeving van Meppel gezeten en drie dagen overheerlijke maaltijden afgehaald, een absolute aanrader voor wie in de buurt is, uitzonderlijke kwaliteit, Italiaans zoals het bedoeld is.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Arie, super bedankt en leuk om te horen dat u zo enthausiast bent! Hopelijk zien we u snel weer :)

Dedden
10 mei 2021

heerlijke Pizza's en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!!

Olinga
10 mei 2021

We hebben een heerlijke risotto met zeebaars en een fantastische salade met mozarella en gerookte zalm gegeten. Absolute aanraders.

Reactie van Ristorante Sardinia

Super om te horen! heel erg bedankt voor het compliment!

Aernout
10 mei 2021

Heerlijke pizza's!

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille grazie!!

Arie van Ravenhorst
10 mei 2021

Bijzonder lekker, een absolute aanrader, Eten online besteld en afgedaald, top kwaliteit, ben benieuwd om na de corona eens in het restaurant te eten, kan me haast niet voorstellen dat het nog beter kan. We waren in ieder geval blij verrast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Super bedankt voor het mooie compliment!!

Stephanie
9 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Greven
9 mei 2021

Rauwe pizza bodem bij de Pizza Calzone dat was erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

CIao, onze excuses dat het niet naar wens is geweest we gaan hier beter op letten!

greetje de haan
8 mei 2021

heerlijke pizza's,alleen onze wens om in de pizza paesana en calzone geen champignons toe te voe voegen was niet ingwilligd. dit tot ongenoegen van mijn gasten. veel gedoe om ze eruit te vissen. vr.groet

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Greetje, excuses dat het fout is gegaan met de champignons we gaan hier de volgende keer op letten! fijn dat verder alles naar wens was

Boels
8 mei 2021

Er misten ingrediënten De nanissa zat geen ui op Napolitana was heel anders dan we gewend zijn Andere pizza bakker?

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses we gaan er beter op letten!

Gerda
8 mei 2021

Pizza’s online besteld, op gewenste tijd opgehaald. Pizza’s waren heerlijk 👌

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gerda

Theodoor Visser
8 mei 2021

Het was TOP! Lekker van smaak; gewoon heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille grazie!

Jannie
8 mei 2021

Prima pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jannie

Anja
8 mei 2021

Ook dit x waren de pizza s top

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!

Roelf
8 mei 2021

Top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Jeff
7 mei 2021

De pizza paesana was heel klef/nat, teveel champignons onder de overige toppings ook aan de royale kant. Andere twee pizza's zoals altijd top. Dessert grandioos!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jeff, wat vervelend om te horen dat de pizza paesana niet naar verwachting was, onze excuses! Grazie!

Marc
7 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Dankjewel Marc!

Sandra
5 mei 2021

Het was weer heerlijk! Gek op jullie pasta😍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Sandra!

Guffens
5 mei 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Erik D.
5 mei 2021

Bij Sardinia maken ze de lekkerste pizza's van Meppel! Alleen de bezorging diurde wat langer dan vooraf aangegeven,

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Erik, dankjewel voor het mooie compliment! excuses dat we wat later waren dan u verwacht had, de volgende keer komen we weer op tijd! ;)

Bosman
4 mei 2021

Altijd heerlijk eten

Reactie van Ristorante Sardinia

Mille grazie!!

Mirthe
4 mei 2021

De pizza's waren heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!

Roelie
4 mei 2021

Heerlijk, net of ik italië proef

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Roelie!

Rachel Goerdat
3 mei 2021

De pizza’s waren duur en bijna de gehele bodem was aangebrand! Ben dit niet gewend van sardinia en ik hoop op een oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, onze excuses, ik heb u een mailtje gestuurd!

Sandra
3 mei 2021

Snel klaar en heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Sandra

HV
3 mei 2021

Was weer top voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Wat fijn om te horen!

Aaldert
2 mei 2021

Heerlijke pizza’s en salade.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Aaldert!

Esther
2 mei 2021

Was keurig op tijd en weer super lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor het compliment!!

Martijn
30 april 2021

Het was weer uitstekend! Wij zijn fan.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Martijn!

Rijkse
30 april 2021

Tiramisu zeeeeer slecht, waterig waarschijnlijk uit vriezer, gewoon niet lekker!!! De zalm in hoofdgerecht erg karig, heel klein stukje tov gerecht, alsof de laatste zalm verdeeld moest worden over meerdere gerechten Teleurstellende ervaring wat we niet gewend zijn

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, vervelend om te horen! ik heb je een mail gestuurd!

Erica
29 april 2021

Echt heel smakelijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie!!

Alice
28 april 2021

Duurde mega lang, uur en drie kwartier, en was koud toen het aan kwam. Laatste keer dus.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens was. ik heb u een mailtje gestuurd!

Astrid
28 april 2021

Lekkere pizza’s, mooi op tijd Pizza’s waren redelijk warm

Reactie van Ristorante Sardinia

CIao,grazie!

J. Keetman
28 april 2021

Eten was op zich prima, maar wel erg klein stukje vlees en volgens mij hadden we vorige keer ook salade erbij.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, dankjewel voor je feedback, excuses dat het een kleiner stukje was dan de vorige keer, dit geef dit door aan de keuken. Bij onze pasta's zit standaard geen salade (bij de dello chef zit wel rucola misschien miste u deze)

Sjors van Mechelen
28 april 2021

Voor het eerst dat het niet goed was. Eten werd bezorgd (te vroeg) eten kwam met dubbele ingrediënten voor de pizza maar geen brood bij de maaltijdsalade. Aan de telefoon klonk chaos en er zou een broodje gebracht worden.. fietsen ze dat hele stuk voor 1 snee stokbrood en dan vergeten ze zelfs de kruidenboter. Op hun bonnetje staat heel duidelijk LET OP!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, wat vervelend om te horen! ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

V hoorn
27 april 2021

Netjes gebeld dat de bestelpagina andere tijd aangaf , moest uurtje later zijn. Geen probleem, maar werd nog weer 20 min later en het eten was zo goed als koud. Erg jammer

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Petra, wat vervelend om te horen! ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

Jordy
27 april 2021

Wederom heerlijke pizza’s en goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jordy

Ldvj
27 april 2021

Ik bestelde om kwart voor 7, en pizza kwam aan om 8 uur. Na dat lange wachten kreeg ik dan eindelijk mijn pizza, zo goed als koud en ook nog eens met verbrande randjes. Beetje zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, excuses! ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

Gert
27 april 2021

Niet bezorgd, maar gehaald. Lekker gegeten. Keurig bestekje bij geleverd. Beloofd wel wat als we in Meppel komen wonen!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert! Ik hoop u straks te ontvangen in ons restaurant!

Agnes
27 april 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Agnes!

Theodoor Visser
27 april 2021

Qua smaak 5 sterren, absoluut! Maar het tijdslot van 18:10 werd bij lange na niet gehaald. Ogenschijnlijk was het niet druk; wij waren de enige die stonden te wachten vanaf 18 uur. 10 minuten ‘te laat’ nam ik de ovenheerlijke pizza’s mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, bedankt voor u feedback, vervelend dat u even heeft moeten wachten dat is zeker niet de bedoeling! ik heb u een mail gestuurd. Luna

Gerard
27 april 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gerard!

Jolijn
27 april 2021

Super lekkere pasta, kwam op de aangegeven tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Jolijn, grazie!

Jannie
27 april 2021

Heerlijke pizza's.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!!

Brand
26 april 2021
Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, grazie!!

Erik R
26 april 2021

Vlot geregeld online. Geen wachttijd En vooral erg smakelijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, Mille grazie!!

Janet
21 april 2021

Goede kwaliteit pizza. Vriendelijke bediening.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, heel erg bedankt!

Willem Dekker
19 april 2021

Heerlijk gegeten, precies op tijd gebracht. Dit was een heerlijke maaltijd voor een verjaardagsfeest die wij hadden.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Willlem! harstikke bedankt! ik hoop dat u een fijne verjaardag heeft gehad :)

M. Meijer
19 april 2021

Pizza's werden al heel vlot geleverd. Lekkere pizza's, verse ingrediënten en een heerlijke knapperige bodem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao! heel erg bedankt!!

Aartssen
17 april 2021

Heerlijke pizza's; goed verzorgd en op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!!!

G. Welbergen Kromme
17 april 2021

Heerlijke pizza's die vlot en warm bezorgd werden.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, Mille grazie!!

Addinga
17 april 2021

Alles was koud. De pizza's en pastas. Eten in restaurant doen we weer wanneer het kan maar laten bezorgen niet.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Rielle, onze oprechte excuses! ik heb u een mail gestuurd. Luna

Geertje
17 april 2021

Voortreffelijk Pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Geertje!

Annelien
16 april 2021

Voorgerecht: tomatensoep was heerlijk, vol smaak. Paprikasoep daarintegen was na onze mening te romig en de paprikadmaak voel op de achtergrond. Pizza was koud. Smaak was verder erg lekker maar doordat het koud was kwam de smaak niet helemaal tot z'n recht.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annelien, onze excuses!! ik heb je een mailtje gestuurd!! Luna

Claudia
16 april 2021

Heerlijke salades en pizza. Vers brood. Genieten

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Claudia!!

Ed
16 april 2021

Een Italiaans restaurant zoals je die hoopt te vinden. Heerlijke pizza’s gehaald. Het was mijn eerste keer. Ik zal er zeker vaker gaan komen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Ed! a presto!

Fam. De Boer
15 april 2021

Heerlijke pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao, grazie!