Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies

5.0
Wieteke Krol
15 april 2024

Super lekker!! Wel een beetje koud geworden. Alles stond al klaar toen we het kwamen halen en we waren eerder dan de afgesproken tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Wieteke, dat is niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd.

Neeltje
14 april 2024

Als altijd… Fantastisch!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Neeltje :D

Minella
12 april 2024

Altijd smaakvol en op tijd bezorgd

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Jaap Lijkendijk
12 april 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie!

Jolanda
11 april 2024

Helaas was de pizza zo goed als koud en het beleg was zeer karig . Meisje die het bezorgde was zeer vriendelijk .

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Jolanda! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd.

Ruben
11 april 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Ruben!

Harm en Jeanet Hoekerswever
7 april 2024

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille! :)

E
6 april 2024

Heerlijk weer alles

Reactie van Ristorante Sardinia

Ahh grazie mille!!!

Annegreeth
6 april 2024

Heerlijke pizza's! We hebben zitten smullen!

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Annegreeth, wat fantastisch om te horen, grazie!!

Jacky
2 april 2024

Ik heb weer genoten! Ingrediënten zijn van topkwaliteit en heerlijk bereid. Niets op aan te merken, houden zo!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jacky voor het mooie compliment!

Bos
1 april 2024

Pizza’s zijn prima, maar de extra topping van buffelmozzarella à e3,50 bestaat uit 5 lullige stukjes. Dat voelt al afzetterij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno, wat vervelend om te horen dat de pizza niet naar uw verwachting is belegd. Ik heb u een email gestuurd!

Langevoort
31 maart 2024

Pizza was niet gesneden, topping was top! Zoals gevraagd! Bezorging was voortijd, bezorger super aardige jongen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie ! Daar doen we het voor, dat de pizza niet gesneden was is natuurlijk niet de bedoeling! Scusa!

Kathinka
30 maart 2024

Prima pizza's!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Katinka!

Lillian
29 maart 2024

Wat een gastvrijheid, echt een warm welkom! En de pizza's waren mega lekker, zelfs de kleine meid van 2 vond het lekker. Wij komen snel een keertje eten in het restaurant!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille! Wat een mooie complimenten! :)

Nick Enninga
28 maart 2024

Het smaakte allemaal weer super goed.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Nick! :)

Marieke
26 maart 2024

Heerlijk als altijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Marieke !

Eva
22 maart 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Eva ;)

Lijn
21 maart 2024

Pizza’s waren helaas koud.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Lijn, dat is niet de bedoeling. Ik heb u een mai gestuurd.

E
20 maart 2024

Alles heerlijk weer

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille E!

TvL
18 maart 2024

Lasagnebladen waren taai, en was zuur qua smaak.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Tjalling, ik heb u een mail gestuurd.

JZ
17 maart 2024

👍

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie JZ! :)

R Maat
16 maart 2024

Een beetje jammer dat de pizza bij aankomst niet erg warm meer was, maar de smaak was prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa! Dat is niet de bedoeling, ik heb u een mail gestuurd.

Chris
15 maart 2024

Pizza was koud

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Chris, dit is niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd!

Leo
14 maart 2024

Altijd heerlijke pizza’s en komen warm aan.

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Leo!

Angela langevoort
14 maart 2024

Snelle levering op aan gegeven tijd, geleverd met wat ik extra vroeg ook dunne bodem en gesneden wat ik aangaf. Hartelijk bedankt hiervoor! Was heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Angela!

Nick Enninga
14 maart 2024

Mijn paesana smaakte zoals altijd erg goed. De reden van deze lage beoordeling komt door de risotto moretti. Mijn vriendin had de schapenkaas geselecteerd, zoals ze dat altijd jullie doet, maar dit keer was het of een soort geitenkaas of een schapenkaas die in zowel textuur als smaak erg afweek van wat ze normaal krijgt. Ze heeft het geprobeerd, maar na een paar happen heeft ze het niet verder kunnen opeten. Erg zonde voor het geld en voor haar eetlust.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Nick, dat is niet bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd.

J. Hartsuiker
11 maart 2024

De pizza was heerlijk. Alleen jammer dat hij al behoorlijk koud was toen we hem kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie ! Daar doen we het voor, dat de pizza afgekoeld was is natuurlijk niet de bedoeling! Scusa!

Marco Meijers
11 maart 2024

Helaas waren de pizza's koud. en daardoor niet van de kwaliteit zoals in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Marco! Ik heb een mail gestuurd.

Mayte
10 maart 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mayte!

Marielle
10 maart 2024

Zoals altijd weer prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Mirielle!

Monique Schilder
9 maart 2024

Heerlijk, op tijd, warm en compleet!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Monique! :)

Wieteke Mansier
8 maart 2024

Aan de spaghetti Bolognese zat niet veel smaak en de spaghetti aglio olio was ook niet naar smaak zoals we van u gewent zijn. De Pizza Nanissa die wij ook regelmatig bestellen of bij jullie komen eten was koud en de bodem niet goed gaar. Dit zijn wij van jullie niet gewent, vonden dit erg jammer.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Wieteke! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd!

Peter Visser
8 maart 2024

Te laat bezorgd en pizza was koud

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa! Wat vervelend, dit is niet de bedoeling, ik heb u een mail gestuurd!

Van Soest
6 maart 2024

De pizza's van Sardinia zijn altijd heerlijk. Alleen vanavond kwamen ze en later dan aangegeven (15 minuten later) en waren de pizza's helaas al koud....

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa! Dat is niet de bedoeling, ik heb u een mail gestuurd!

Mascha
3 maart 2024

Prima! Mooi op tijd en goed warm/ heet.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mascha! :)

Gert
3 maart 2024

Keurig op tijd geleverd, en de bestelde pizza's waren heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Gert!

E
1 maart 2024

l'ennesimo concerto di delizie

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille!!

Tilman
29 februari 2024

Verbrande korstjes/randen om beide pizza's. Bezorging was wel super snel en ruim om tijd!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Bedankt voor de feedback!

Jet Brand
27 februari 2024

Heerlijke pizza jammer dat hij erg lauw was Maaltijdsalade erg lekker

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jet! Fijn dat de smaak nog erg lekker was. Scusa voor het feit dat de pizza helaas al was afgekoeld! Wij nemen dit zeker mee.

marit
26 februari 2024

De pizza was bijna koud toen hij aankwam. Extra toppings besteld kaas en ananas zat er niet op. Veel tomaten saus in het midden. Ik vroeg mij de laatste keer ook al af of er een andere kok was toen kwam er veel vet uit de pizza. De smaak was verder wel oke. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Marit! Wat vervelend om te lezen dat het niet naar wens is geweest, en dat ook uw bestelde toppings ontbraken. Ik heb u een mail gestuurd.

Frans Donders
26 februari 2024

Mag iets warmer afgeleverd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Frans! Onze excuses hiervoor en bedankt voor de feedback!

Gert-jan
25 februari 2024

We waren aangenaam verrast. Bedankt voor het lekkere eten!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert-jan!

Jan Roze
25 februari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Jan !

een fan
24 februari 2024

En daar was het weer, een heerlijke droom in papieren tasje... als een boeket vol zintuigelijk bloemlezingen als sonaten van verrukkelijke sensaties een geurend concert vol kleurrijk smaak genot wederom een symfonie op m'n bord dank jullie wel!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille! Wat een mooie complimenten! :)

Hans
23 februari 2024

Heerlijke pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Hans :)

Visser
19 februari 2024

Smaakvolle pizza’s (3x) bezorgtijd exact volgens afspraak. Helaas waren 2 pizza’s koud bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Ria, dat is niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd.

Elena
19 februari 2024

Erg dunne pizzabodem! Verder erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Elena!

Ariane
17 februari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Ariane! :)

Eva
17 februari 2024

Amazing :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie mille Eva!

Florentine
15 februari 2024

Wederom top voor elkaar. Echter, de hoeveelheid rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas lijkt elke keer minder te worden bij de pizza filletone. Het was nu vooral veel rucola, kaas en pijnboompitten zaten amper in het zakje. Dat zou beter kunnen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Florentine! Wat fijn om te horen dat alles weer zo goed was! Mbt tot het filletone pakketje heb ik een notitie gemaakt, want dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn.

Esther
12 februari 2024

Heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Esther! :)

S Harmsen
12 februari 2024

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Harmsen!

Gerrie
11 februari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gerrie!

Suzan
11 februari 2024

Helaas waren de dieetwensen van onze bestelling niet goed overgenomen en hebben wij 1 pizza gekregen met paprika en zonder champignons. Helaas was dit ook niet de eerste keer dat dit niet goed is gegaan. Erg jammer want de pizza’s zijn wel lekker. De bezorging was ook wat te laat en kon de bel niet vinden…. Terwijl die gewoon in de deurpost zit.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Suzan! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd!

Sietske Esselbrugge
11 februari 2024

Pizza Calzone was nog redelijk warm van binnen andere 2 pizza’s waren bijna koud erg jammer . Smaak was goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Sietske, wat vervelend om te horen. Ik heb u een mail gestuurd.

Merlijn Brink
9 februari 2024

We misten ons brood! Verder heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Ciao Merlijn, aii dat is jammer! Onze excuses hiervoor en bedankt voor de feedback!

Jacky
6 februari 2024

Vorige keer een lyrische recensie. Nu een heel ander verhaal. Misschien druk of ander keukenpersoneel maar ik deze keer geen happy camper. Werd gebeld burrata is op maar ik had niks besteld met burrata. Salade was veel minder als vorige keer mager gevuld en geen smaak maar zelf een beetje dressing opgedaan. Twee sneetjes stokbrood geen kruidenboter. Soep vergeten maar netjes nabezorgd. Wel lekker maar naderhand nog honger.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Jacky! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Ik heb u een mail gestuurd!

Wim
5 februari 2024

Heerlijke pizza's en pasta! Bijzorging op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Wim!

Maaike
3 februari 2024

Pizza was lekker maar lauw

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Maaike en bedank voor de feedback! We gaan ons best doen het de volgende keer warm te bezorgen en hier een goede oplossing voor te bedenken!

Peter Bloemhof
1 februari 2024

Was lekker. Allen een beetje weinig 😜

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Peter!

Jacky
31 januari 2024

Ik wordt zo blij van jullie! Ik heb weer genoten van de heerlijke gerechten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jacky, wat een mooi compliment :)

Dijks
30 januari 2024

Pizza paesana. Helemaal top!!!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Dijks!

Karst Sieffers
30 januari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Karts! :)

Lilian
30 januari 2024

De smaak was wederom uitstekend, maar we kregen niet wat we besteld hadden... De salade Burrata bestond alleen uit burrata en vijgen. En bij het brood zat 2x aioli engeen kruidenboter. Beetje slordig

m Blei
28 januari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Blei!

Chris Scheffer
27 januari 2024

Ga zo door :)

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Chris!!

Renske
27 januari 2024

Heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Renske!!

MH
25 januari 2024

Lekkere pizza’s, maar bezorging te vroeg. Nog niet iedereen was thuis of al klaar om te eten…

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie MH! Wat fijn dat de pizza`s lekker gesmaakt hebben. Dat de bezorger te vroeg was is natuurlijk niet handig! We gaan er naar kijken.

Karst Sieffers
23 januari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Karst! :)

Bas
21 januari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Bas! :)

L
21 januari 2024

Echt super dat het eerder bezorgd kon worden nav een opmerking die ik had gemaakt of het ook eerder kon. Pizza’s lekker alleen wel aan de koude kant helaas.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa L, wat vervelend dat ze al wat kouder waren, wij nemen uw feedback mee!

janetboer
20 januari 2024

Het was jammer dat de bezorging wat aan de late kant was. De pizza was koud maar ondanks dat erg smakelijk.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Janet! Wat vervelend om te horen, ik heb u een email gestuurd.

M Knol
20 januari 2024

De pasta was prima, maar helaas was de pizza koud..

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa! Wat vervelend om te horen, ik heb u een email gestuurd.

Michiel
19 januari 2024

Heerlijk, authentiek, en wat een verschil met die verschrikkelijke ‘pizza’s’ van Domino’s of New York Pizza

Reactie van Ristorante Sardinia

Gracie Michiel, wat een compliment!

Mark
17 januari 2024

Top restaurant, goede service

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mark! :)

Iris
17 januari 2024

Pizza was weer top!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Iris!

Holterman Shipyard
17 januari 2024
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Holterman!

Harm en Jeanet Hoekerswever
15 januari 2024

Prima pizza's, keurig op tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Harm en Jeanet!

Nandine
15 januari 2024

Heerlijk pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Nandine!

Gert Roede
12 januari 2024

Prima geregeld, lekkere pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Gert Roede

Maurice
12 januari 2024

Verkeerde pizza gekregen, was niet weg te beuken

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Maurice, ik heb u een mail gestuurd.

JJ
6 januari 2024

20 min later dan aangegeven en was het niet warm door koude weer. Maar naar paar minuutjes in de magnetron heerlijk genoten van ossenhaas met bos paddenstoelen. Echt een aanrader en heerlijk mals.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Jan Jaap, ik heb u een mail gestuurd.

R. Pieters
6 januari 2024

Heerlijke pizza’s. Volgens bestelling gemaakt. Toen ze om 19.20 (etc 19.00)waren aangekomen en we er gelijk aan begonnen, waren ze nog net lauw, aan de kant van koud. Ontzettend jammer voor zo’n goed product.

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Pieters, ik heb u een mail gestuurd.

Arjan
4 januari 2024

Incredibilmente gustoso! Oftewel geweldig lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Arjan!

Jaap Lijkendijk
4 januari 2024

het eten was als vanouds heerlijk en lekker warm

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Jaap!

Esther
3 januari 2024

Heerlijk gegeten. Jammer dat je geen cadeaubon kunt gebruiken bij online bestelling.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther!

Gert-Jan
2 januari 2024

Bezorging kwam helaas bijna drie kwartier te laat. Hier wel oprechte excuses voor gekregen. Het eten van mijn vrouw was qua smaak goed maar droog. Mijn pasta leek wel uit de magnetron te komen. Droog en zat aan elkaar vastgeplakt. In het midden zat een stuk met hoe het zou moeten smaken en dat was lekker. Helaas meer dan de helft weg moeten gooien. Altijd goede ervaringen gehad bij Sardinia, maar deze keer stond het haaks op onze ervaringen.

Reactie van Ristorante Sardinia

Buongiorno Gert-Jan, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is geweest! Onze excuses, ik heb u een email gestuurd.

Erwin Keuning
30 december 2023

Altijd goed

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Erwin! :)

MA
29 december 2023

De pizza was prima, maar ondanks mijn verzoek, en t feit dat jullie je best hebben gedaan jammer dat de bestelling toch koud was…

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Margot! Dat is natuurlijk niet de bedoeling, ik heb u een mail gestuurd.

Yoeri Emmaneel
28 december 2023

De pizza's smaakten heerlijk. Waren alleen wel al redelijk afgekoeld en misschien iets te vettig. Bezorging was prima

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Yoeri, wat vervelend dat ze al wat kouder waren, wij nemen uw feedback mee!

Ruben
28 december 2023

Prima smaken in balans

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille ! :)

Bart
27 december 2023

Pizza was goed, de pasta is de laatste tijd echt in kwaliteit afgenomen. De pasta pesto dreef in een plas olie... Er zat een enkel klein stukje stokbrood bij ipv de op de website aangeven 2 De toetjes waren tijdens transport helemaal kapot geschut. Voor tijdslot 19:30 besteld, werd geleverd rond 20:00

Reactie van Ristorante Sardinia

Scusa Bart, ik heb u een mail gestuurd.

Daniëlle
25 december 2023
Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Danielle!

De Ruijter
24 december 2023

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

grazie mille!

Nicole Bredewold
23 december 2023

Zoals altijd zijn de pizza’s heerlijk. Tiramisu als nagerecht een feestje.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Nicole!

Monique
21 december 2023

Het was weer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Monique!

Esther
21 december 2023

Heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Esther! :)

A. Lancel
21 december 2023

Zeer goed gegeten, ik heb gebeld om de bezorging te vervroegen en dat is keurig geregeld. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie mille Lancel!

Niek
20 december 2023

Mooi optijd bezorgd, super lekker eten en zijn zeker bereid om nog is van jullie te bestellen. En nog bedankt voor de extra service!

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie Mille Niek, bedankt voor de mooie woorden!

Axel folie
20 december 2023

Het was weer donders genieten ouwe pieterbazen. Potdikke lekker onnet da

Reactie van Ristorante Sardinia

Grazie grazie Alex!