Beoordelingen van Ristorante Sardinia Meppel

Recente recensies van Ristorante Sardinia Meppel

5 sterren na 383 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd gebracht. Dit was een heerlijke maaltijd voor een verjaardagsfeest die wij hadden.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Willlem! harstikke bedankt! ik hoop dat u een fijne verjaardag heeft gehad :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden al heel vlot geleverd. Lekkere pizza's, verse ingrediënten en een heerlijke knapperige bodem.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! heel erg bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's; goed verzorgd en op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die vlot en warm bezorgd werden.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud. De pizza's en pastas. Eten in restaurant doen we weer wanneer het kan maar laten bezorgen niet.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Rielle, onze oprechte excuses! ik heb u een mail gestuurd. Luna

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk Pizza

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Geertje!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht: tomatensoep was heerlijk, vol smaak. Paprikasoep daarintegen was na onze mening te romig en de paprikadmaak voel op de achtergrond. Pizza was koud. Smaak was verder erg lekker maar doordat het koud was kwam de smaak niet helemaal tot z'n recht.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Annelien, onze excuses!! ik heb je een mailtje gestuurd!! Luna

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en pizza. Vers brood. Genieten

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Claudia!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een Italiaans restaurant zoals je die hoopt te vinden. Heerlijke pizza’s gehaald. Het was mijn eerste keer. Ik zal er zeker vaker gaan komen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Ed! a presto!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, grazie!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Vorige keer ook!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd ,warm en goed belegd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Peter, Grazie!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd bezorging was prima, helaas miste er 1 gerecht. Pasta is met de auto gebracht en als extra 2 desserts erbij gegeven. Heel attent! Goed opgelost! Tot de volgende keer.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Cor, hartstikke bedankt voor je compliment!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Flinke porties. Prima op temperatuur. Keurig bezorgd op de afgesproken tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Piet, bedankt voor je mooie compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 superlekkere pizza's besteld. Veel lekkerder dan de pizza's bij de concurrenten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, heel erg bedankt!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Er werd ook goed meegedacht met dieetrestricties. Een ingrediënt waar ik zelf niet aan had gedacht, werd in een apart zakje bij de bestelling gedaan en er werd vermeld dat ik dit waarschijnlijk ook niet mocht eten. Super fijn en geweldige service!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s van Meppel!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Yvonne, je maakt ons verlegen..

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s zijn altijd super lekker bij Sardina we zijn daarom ook al jaren vaste klant. Vandaag ging er iets verkeerd met een pizza maar dit weer super hersteld . Van ons een dikke pluim

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ronald, super om te horen grazie!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tweede paasdag heerlijk pizza gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie Alie!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza snel en ruim optijd geleverd! Pizza waren nog heerlijk warm. En een vriendelijke bezorger

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Mathijs! Mille grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals elke keer weer: erg goede pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, u weer bedankt voor het mooie compliment! grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bedankt!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza waren te zout. in de nacht hebben we allemaal dorst gehad.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, dankjewel voor je feedback, excuses! ik ga het doorgeven aan de keuken.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Mark, grazie mille!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en heerlijk warm Goed op tijd bezorgd

Reactie van Ristorante Sardinia:Dank je Sietske!!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede pizza’s. Keurig op tijd en vriendelijke personeel .

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Paul!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:GRAZIE!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, helaas wel koud geleverd en zelf op moeten warmen..

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, wat vervelend om te horen, dit is niet de bedoeling ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer ga zo door

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mille!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de pizza's waren heerlijk. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Wat leuk om te horen!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagna was vrij vettig. Wel eens lekkerder gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, wat jammer dat je lasagne niet zoals anders was, ik heb je een mailtje gestuurd!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s gehad....

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Irene!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza vlotte bezorging makkelijk en goed te bestellen online

Reactie van Ristorante Sardinia: Ciao, Grazie!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:grazie!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! 😄 Echt een aanrader.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Lonneke!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's. Bezorging was op tijd. Al jarenlang vaste klant, altijd uitstekend.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Remi, Grazie Mille

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en heerlijk warm Mooi op tijd ook !!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zijn superlekker alleen de gevraagde toevoegingen heb ik helaas niet geproefd. Dus bijv. knoflook en verse peper/pikant ontbrak dit keer.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Grazie! Onze excuses dat u de toevoegingen niet heeft geproefd, we gaan hier beter op letten! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Stephanie!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles zag er keurig uit.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Janet!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Hans!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed van smaak als altijd en een vrolijke bezorger alleen waren de pizza's dit keer koud toen we ze kregen. Dat was jammer want toen moesten we 1 voor 1 met een bord in de magnetron.

Reactie van Ristorante Sardinia:Buonasera familie Westerbeek, hartelijk dank voor de feedback! Onze excuses en we gaan proberen de volgende keer de pizza's weer warm te bezorgen!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalade (capacio)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, zo ook deze keer, met lieve verjaardagsgroet- en traktatie, echt top !!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Janet, wat leuk om te horen! mille grazie!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pizza’s van heel de wereld, waren nog goed warm toen we thuis kwamen en aardige werknemers ;)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Maarten, wat leuk om te horen! mille grazie!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Risotto rosso was goed in balans, groene asperges precies goed qua bite. Gemengde salade bevat lekker veel tomaat en heerlijke olijven. Ook pizza was heerlijk, lekker vol belegd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Super bedankt voor je recensie!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:grazie!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:grazie!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op de gevraagde tijd in huis.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Peter! Grazie mille voor de complimenten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Iets minder goed dan wat we gewend zijn van Sardinia. Smaakte nog steeds goed hoor maar was anders dan normaal

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sierk, dat is jammer om te horen, excuus hiervoor! We doen natuurlijk altijd ons uiterste best om dezelfde kwaliteit te leveren. Hopelijk smaakt het een volgende keer weer als vanouds!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Marjet!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaker pizza's gegeten bij Sardinia en sinds corona ook regelmatig besteld. De kwaliteit was altijd goed tot zeer goed maar dit keer was de kwaliteit van de ingrediënten erg slecht; oude, droge garnalen en de rest van de pizza zeer matig belegd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Piet, wat vervelend om te horen dat het niet aan u verwachting heeft voldaan! Ik heb u een mail gestuurd. Luna

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super 👌🏻

Reactie van Ristorante Sardinia:GRAZIE!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam precies op tijd! Alleen de pizza was al flink afgekoeld helaas, toen wij - vrij snel na de bezorger was geweest - begonnen met eten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jelle, bedankt voor je recensie wat vervelend om te horen dat het eten was afgekoeld! Ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg aan de koude kant, smaak was prima, maar helaas dus niet zo warm meer.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao EJ, wat vervelend om te horen ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalig uit eten thuis. Goede voorgerechten, mooi op smaak en keurig verpakt! Lekkere pizza’s, precies zoals we gewend zijn. En een heerlijk toetje!!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en altijd heerlijke pizza’s!! Ma

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Itie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat het de vorige keer misging (wat we niet gewend waren van Sardinia), ging het nu helemaal goed. Het is zeer netjes opgelost door restaurant Sardinia en de pizza’s waren een groot succes. De pasta smaakte heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie AllarD ;) !

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste mensen, Hebben genoten van Sardinia pizza en overheerlijke tiramisu, dank en suc6! Hartelijke grt. Fam. Heskamp.

Reactie van Ristorante Sardinia:mille grazie!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao,Grazie!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:ciao Grazie!!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta gerechten of pizza's, het is altijd heerlijk!! Vlotte, goede bezorging in fijne warm houd dozen. Het was weer genieten. ;-)

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille Marjo!!!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals besteld, smakelijk en op tijdstip van afhalen binnen 1 minuut klaar! Vriendelijk personeel. Niet voor niets al jaren klant.

Reactie van Ristorante Sardinia:ciao, wat leuk om te horen hartstikke bedankt!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed , ontzettend tevreden ! Heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, heel erg bedankt!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Anja!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijke pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Robert!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

de lekkerste pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Leo!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op orde. Bestel en betaalgemak en op tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Tim!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam koud aan.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Simone! onze excuses ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en leuke bezorging alles was goed warm en heerlijk van smaak!

Reactie van Ristorante Sardinia:Buonsera Gretha! Grazie mille!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Super Mario!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Fettine in umido was van uitstekende kwaliteit! We hebben genoten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille Lilian!!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis zo alla altijd overduidelijk dat deze pizza’s het lekkerst smaken van heel Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roely, wauw wat een mooi compliment, grazie!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg veel salami op de pizza salami. Natuurlijk beetje gek om hier over te klagen, want wat verwacht je van een pizza salami.... Maar de pizza ligt er zo vol mee dat het echt heel erg zout wordt. Is niet nodig. Met de helft minder salami ligt er nog meer dan genoeg op.

Reactie van Ristorante Sardinia:Buongiorno, helemaal niet gek hoor, een klacht is een kans ;) we gaan het bespreken met de pizzabakkers.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:mille grazie!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

prima en warme pizza!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ebbeling , Grazie Mille!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Sardinia kwaliteit pizza's. Heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Een feestje om te bestellen, maar nog beter om straks weer in het restaurant te eten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Plien!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gebeld dat er wat later bezorgd zou worden. Nette afhandeling bij de deur. Heerlijke pizza's. Gauw weer bij jullie in het restaurant

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Henk, Mille grazie voor je compliment!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim binnen de aangegeven tijd en het eten van prima kwaliteit.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!! :)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Grazie!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Volledig naar wens :)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Grazie mille!! :)

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Naast dat we 75 minuten moesten wachten op twee pizza's, terwijl er stond een half uur,was het ook nog eens koud.. Zijn we echt niet gewend..

Reactie van Ristorante Sardinia:Buona sera, dat is vervelend om te horen! Ik heb u een mailtje gestuurd!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Culinair top bezorging super

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Henk, Grazie mille voor het compliment!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat een vreemd smaakje aan. Het smaakte naar meer! :) Het was dus weer heerlijk! Alvast tot volgende week ;)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marc! Haha dat horen wij graag! Grazie!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten, en bestellen en afhalen ging soepel en snel!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en leuk verpakt, al het eten was heerlijk en van goede kwaliteit. Snelle en vrolijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ellen, super bedankt!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk smaakvol. De ossenhaas was sappig en top gebakken. Was wel al aardig koud geworden, misschien is het een idee om het in aluminium te verpakken.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jolanda, bedankt voor je compliment en de feedback, we gaan er mee bezig!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Aanrader!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao El en An :) Grazie Mille!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille Daphne :)

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gister eten laten bezorgen door Sardinia. Ossenhaas met Truffeljus en Ossenhaas met Gorgonzola saus...fenomenaal goed! Wat hebben wij genoten, onze complimenten. Mooie afsluiting van onze vakantie. Dank!

Reactie van Ristorante Sardinia:Wauw Inge, wat een mooie complimenten! Grazie!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed voor elkaar.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Christiaan!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk Op de spaghetti zat te veel peper en de kaas lag er op ipv er doorheen. Door het vele peper niet helemaal opgegeten

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hans, grazie voor de feedback, we geven het door aan de chef!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die keurig op tijd en warm zijn bezorgd

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Geert, zo hoort het! Bedankt voor de feedback!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Silvia!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Caprese besteld, of de bak was te groot of de bak was niet goed gevuld, het leek wel schaars op de manier hoe het gepresenteerd was. daarnaast was de pizza wel redelijk goed alleen de garnaaltjes die erop zaten op koelkast temperatuur, alsof ze er op het laatst nog toegevoegd waren.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Tom, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Pizza was prima

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Brul!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Wim!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We blijven wekelijks afhalen, want zo lekker kunnen we zelf niet koken. :)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marc, Wat een mooi compliment, dankjewel! En hopelijk kan het straks weer heerlijk op het terras!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Stephanie!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Snelle bezorging

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Margot, grazie!! :)

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er gebeld werd om aan te geven dat het wat drukker was ivm vakantie en de bezorgtijd wat later was. Fijn dat de bezorging er 10 minuten eerder was. Bezorgster was vriendelijk, opgewekt en correct. Compliment!! Ik had verwacht dat de tiramiso wat smaakvoller zou zijn. Portie was prima! Pizza was verder ook prima! Verder wens ik u als ondernemer sterkte toe in deze tijd. Met een hartelijke groet als afsluiting.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Bedankt voor het mooie compliment!! de tiramisu geef ik door dankuwel voor de feedback!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppings waren prima. Bodem zelf was veel te dun en ontzettend nat. Hebben ruim anderhalf uur moeten wachten op de pizza. Dat moet toch sneller kunnen?

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, onze oprechte excuses ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 2 bestellingen, 2 x te laat. 45 min en 1 uur. Het eten was prima!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Tineke, bedankt voor het compliment, ik hoop dat u tevreden bent met de besproken oplossing. Luna

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd alles weer prima geregeld. Had het zelf niet goed geregeld met de tijd en werd meteen vriendelijk gebeld om een juiste tijd af te spreken. 👍

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Gerda, Grazie voor je compliment!! Luna

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Janneke, Grazie voor je compliment!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de 4 pizzas is er 1 pizza verwisseld met een pizza van een andere klant. Deze pizza hadden we niet besteld. Smaak van de pizza was prima

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Klaas, Grazie!! Excuses voor de verkeerde pizza, we gaan hier beter op letten!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lotte, Grazie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Perfect! Keurig op afgesproken tijdstip klaar. Goede doorstroom in de zaak en alles coronaproof. En de pizza’s die waren natuurlijk verrukkelijk.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, bedankt voor het compliment! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren helaas absoluut niet meer warm, maar echt heel lauw.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Henk, wat vervelend om te horen!! Ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. De vleesgerechten waren precies zo gegrild als wij vooraf aangegeven hadden: echt rood! Natuurlijk is het leuker om in het restaurant te eten, maar voor deze periode is dit een prima oplossing waar we heel graag weer gebruik van maken!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie voor de mooie compimenten!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Irma!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het praktisch alleen tonijn was! Voor de rest prima.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Bert

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Leo, Mille grazie!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Pizza's (met extra ingrediënten ) waren heel goed

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Anita, heel erg bedankt!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende timing en perfect van smaak

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Ab!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top weer.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jeanine, Mille grazie!! Luna

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren nog zo warm, alsof ze rechtstreeks uit de oven kwamen! Echt super.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam iets binnen de afgesproken tijd. Het vlees was van prima kwaliteit en precies gegrild zoals wij gevraagd hebben. De spaghetti was heerlijk, zoals wij gewend zijn. Kortom: een heerlijke maaltijd en voor herhaling vatbaar!

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao! Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn van Sardinia was ook deze keer alles perfect.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Peter! heel erg bedankt :) Luna

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd en heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Arnout, Mille grazie!! Luna

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten inclusief wijn. Bezorgen was op tijd en vriendelijk.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Judith, heel er bedankt!! Luna

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en nog goed warm. Beste pizza's in de regio!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Peter! Dankjewel voor het mooie compliment!! Luna

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Daphne, Mille grazie!! Luna

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed verpakt. Zeker een aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sander, Mille Grazie!! Luna

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Arend, Mille grazie!! Luna

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was bijzonder lekker, fantastisch gegrild vlees, zalm, pizza met stoofpeertjes, en net zo smakelijke desserts, tiramisu .. doen we nog een keer!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Rob, Mille grazie!!Luna

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

top pizza's en ruim belegd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hagar, Mille grazie!! Luna

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! En snel!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bart, mille grazie!! Luna

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was super en warm. Helaas was de pizza koud. Deze opgewarmd en was lekker. Aardige bezorgster.

Reactie van Ristorante Sardinia:ciao, Mille grazie! wel vervelend dat de pizza niet goed op temperatuur was!, we gaan hier beter op letten. Luna

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers & goed op temperatuur! Netjes verpakt

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie :) Luna

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt en smakelijk eten die nog goed warm was.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Henk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer ouderwets lekker met het heerlijke “bella italia” gevoel!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Martin!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en prima op tijd geleverd. Als het weer kan, komen we ze graag in het restaurant opeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie! Wij kunnen ook niet wachten om onze gasten weer te mogen verwelkomen in het restaurant!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste echte italiaanse pizza’s. Ongeevenaard goed. Handig bestel systeem via de wensite.

Reactie van Ristorante Sardinia:Wauw!!! Grazie Mille Jules!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fijn om een goed italiaans restaurant in de buurt te hebben! Heerlijk en faire prijzen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie voor het compliment Martijn!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mille Esther!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer superlekker Italiaans eten. Risotto was nog lekker warm bij het bezorgen! Bezorging was ook op het afgesproken tijdstip.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Rozemarijn, fijn dat alles zo naar wens was!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Leuke eb keurige bezorging Op tijd. En Heteren was prima qua temperatuur

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mille Brigitte!! :)

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op aangegeven Bezorgtijd op locatie.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie MIlle :)

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Grazie!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Arnold!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd bezorgd, juiste adres was wel door gegeven en stond ook op de bon. Uiteindelijk waren deze mensen zo netjes om het naar het goede adres te brengen. Wel 1,5u na de besteltijd en pizza's waren koud.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lisanne, wat vervelend om te horen dat dit niet helemaal goed is gegaan! Ik heb je zojuist een email gestuurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van meppel. En vriendelijke bezorgster. Thanks!

Reactie van Ristorante Sardinia:Aah dat is nou lief Danielle, Grazie Mille voor het compliment!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. En heerlijk gegeten. Zelfs extra brood erbij. Kruidenboter was verrukkelijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Marian, wat een top complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door.....heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's erg lekker, maar wel lauw toen ze werden bezorgd. Het moet ook anders kunnen, kijk naar een 'goedkopere' pizzabezorger als Domino's die altijd hete pizza's bezorgen. Jullie pizza's zijn zeker wel lekkerder, dus als het lukt om pizza's warm op de plaats te krijgen, wordt het perfect!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao John, bedankt voor het compliment en de tip, we gaan er mee bezig! >edwin

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige echte heerlijkste pizza’s van Meppel! Makkelijk bestellen en afrekenen via de website en vlotte ( én vriendelijke) bezorging!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Anita!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op de afgesproken tijd, heerlijke pasta en risotto. En lichtpuntje in deze gekke tijd!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers!!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Wouter!!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza Regina was erg lekker. Bij de pasta Con Pollo was de kip nog niet helemaal gaar. Dit hebben we zelf moeten opbakken, daarna was het een heerlijke pasta!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Niesèt, dat is natuurlijk niet de bedoeling, scusa, ik heb je een mailtje gestuurd>Edwin

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Het is nog fijner bij jullie, maar ook nu hebben mijn zoontje en ik genoten van jullie pasta! We hopen snel weer bij jullie binnen te mogen komen.Hou vol!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ahh Grazie Mille Paulien, hopelijk tot snel weer!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en levertijd ging goed! Het eten was ook zeer lekker, we hebben alleen 2 haren gevonden in 2 gerechten. Dat was jammer. Voor de rest prima.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Noah, bedankt voor je compliment! Dat er haren in onze gerechten zitten is natuurlijk niet de bedoeling!! Ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem was wat slapjes maar verder goed van smaak. Iedere keer weer complimenten voor de bezorgers, zeer vriendelijke jonge mensen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, bedankt voor de tip! en het compliment! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We missen jullie restaurant en gastvrijheid, maar ook thuis op de bank in Lockdown, smaakt jullie eten Fantastico! Deze keer: Pizze; Genovese e Napolitana! Heerlijk. Houd vol! X

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Mira, we missen jullie ook en hopen jullie snel weer te mogen ontvangen! dankjewel voor het compliment! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, alleen jammer dat de opmerking niet gelezen is.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lisa, bedankt voor het compliment! We zullen de volgende keer beter opletten op de opmerkingen, scusa!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta pesto en pollo waren beiden ontzettend lekker! Aanrader.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke echt pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Chanell!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging was mooi op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Charlie!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Precies volgens verwachting

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Annemarie!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heel lekker van smaak, maar niet erg warm.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Henk, wat vervelend te horen, ik heb je een mailtje gestuurd! >Edwin

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En lekker een keer niet koken.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, heerlijke pizza en pasta! Goed op temperatuur bij bezorgen. Bezorger stond op doorgegeven tijdstip voor de deur.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Jantina!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbroodjes zo hard dat onze tanden er bijna uitvielen, pizza was koud & als je je vork in de pasta zette had je alles aan je vork hangen ( baksteen) absoluut niet voor herhaling vatbaar & helemaal niet voor het geld wat je betaald!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lotte, wat vervelend dat je ervaring negatief is geweest, ik heb je een mailtje gestuurd.>Edwin

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De filetto grilia was fantastisch Helaas de spaghetti iets te pittig daarbij

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie! De chef zal de volgende keer wat voorzichtiger zijn met de pepers!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Nathalie!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben regelmatig bij jullie gegeten en vanavond voor het eerst besteld. De smaak was prima , heerlijk gegeten ! Eén opmerking ; de Quatro stagione was erg nat in het midden en plakte aan de doos vast.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Iet, dankjewel! bedankt voor de tip, wij hopen dat we u snel weer in het restaurant kunnen verwelkomen! Luna

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Henry, mille grazie!! Luna

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Goede service!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ro, dankjewel voor het compliment! Luna

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Lekker warm, ruim op tijd en de pasta was goed gekruid. Helemaal top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Klontje, bedankt voor het compliment!!! Luna

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:MIlle grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, erg lekker !

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Kees, Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Goede ervaring!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hanneke, Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's met genoeg belegging erop. Ze smaakten prima!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille Marjolein!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mille Ferdi!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Genovese is onze favoriet, heerlijk. Ook de pizza Hawaï was erg lekker. Prima bezorging, keurig op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Janet, heel erg bedankt voor het compliment! Luna

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering en heerlijk gegeten het was perfect Bedankt

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Nes, bedankt voor het mooie compliment! Luna

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Arjen, Mille grazie!! Luna

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Eva, Mille grazie!! Luna

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Had wel iets warmer mogen aankomen. 1 van de pizza's was lauw.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sandra dankjewel voor het compliment en de tip! Luna

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer waren de pizza's koud, dit hebben we aangegeven bij onze bestelling van deze week en het was extra verpakt en de pizza's en pasta waren nu warm en wederom zoals elke keer erg lekker! Top service en bezorging!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, super bedankt voor je compliment :) Luna

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2 van de 4 pizza's waren bij thuiskomst koud. Te weinig ingrediënten in de spaghetti.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille volte di scusa! Ik heb je een email gestuurd. Corine

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza's

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Hagar!!!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s Makkelijk bestellen Op tijd bezorgd

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Monique, Mille grazie!! Luna

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren nog goed op temperatuur bij aflevering, en smaakten ook prima!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Charlotte, Dankjewel voor je compliment!! Luna

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke garnalen, pizza en lasagna. Goed warm en snel bezorgd, zeker een aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, dankjewel voor je compliment!! Luna

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd. De beste Italiaanse pizza's van Meppel.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie!! Luna

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza`s gegeten, op tijd bezorgd!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Grazie!! Luna

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een perfecte pizza's! We vonden ze erg lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie!! Luna

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en op tijd bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jan, grazie voor het compliment!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Wel heel lang wachten tussen het bestellen op de site en de uiteindelijke bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, bedankt voor het compliment!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:grazie! >Edwin

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!>Edwin

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was goed warm en de bezorger erg vriendelijk.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao! harstikke bedankt!! Luna

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de enige goede pizzeria in Meppel

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hagar, wat een lief compliment dankjewel! Luna

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, alsof je in het restaurant zit! Daar kunnen de pizzaketens echt niet tegenop. De bezorgtijden is keurig aangegeven en klopte precies. We gaan snel weer wat bestellen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, super bedankt voor je compliment!! Luna

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Calzone besteld, smaakte erg goed. Alleen jammer dat er een gekookt ei door zit in plaats van een rauw ei dat is meegebakken.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Klaas Jan, dankjewel voor het compliment, bedankt voor de feedback, bij u volgende bestelling kunt u dit aangeven en kunnen we het ei meebakken. Luna

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn superlekker!!!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roos, Mille grazie! Luna

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten! Wat een heerlijke pizza’s. Om afgesproken tijd klaar. Fantastisch.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lucas! bedankt voor je compliment. Luna

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne zoals altijd en bezorging prima op tijd!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bobbie, Mille grazie! Luna

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goed verpakt voor de take away en belangrijker nog... alles mooi op smaak en de smaakcombi van de risotto met peer etc was super! Één iniminie aanmerking: de risotto had ietsje gaarder mogen zijn (denken wij ;-)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Barbara, mille grazie, ik geef de tip door aan de keuken. ;) Luna

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzones zijn geweldig! En vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Alexander, dat was ik bedankt! ;P Luna

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk en goed warm. Vriendelijke bezorgster.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao, mille grazie! Luna

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de peperoni besteld, er zat geen rode peper en geen peperoni op! Daarnaast kwamen de pizza's drie kwartier te laat en waren de pizza's koud.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Rebecca, scusa!! ik heb je een mail gestuurd! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, thank you :)

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Roos, Mille grazie!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn heerlijk, maar werden te koud bezorgd. En als je om 18.15u bestelt voor 19.30u omdat dat beschikbaar is en je meteen daarna een wijziging krijgt dat het 20.00u wordt dan is dat teleurstellend. Maar als het vervolgens pas om 20.25u bezorgd wordt dan is de teleurstelling wel compleet helaas. Dan is de lekkere maar koude smaak niet meer genoeg.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hanneke, multo scusa, ik heb je een mailtje gestuurd!> Ed

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's - je betaalt een paar euro meer dan voor een pizza bij een kebabzaak, maar dat is het meer dan waard. Echt genoten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mats

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Keurig op de afgesproken tijd en goed op temperatuur. Top

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Harm!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Sardinia; heerlijk!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Marlien!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 pizza's, 2x risotto en 2x bambini pasta. Fijn dat jullie ook iets normaal voor kinderen hebben ipv de eeuwige patat en kipnuggets bij restaurants. Alles was erg lekker! Vegetarische pizza was top. We moesten wel iets langer wachten dan we wilden, maar vooruit.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Tibbe!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Hans!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar helaas waren de pizza’s wat afgekoeld, maar even in de oven en klaar! Tussen bestellen en aflevering zat wel veel tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Hans! Bedankt voor de feedback, nog even opwarmen thuis is altijd een goede oplossing! Natuurlijk doen wij ons best om de pizza's warm af te leveren.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer eens een echte pizza geen domino rommel

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Michel, grazie voor het compliment!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bijna koud. We hebben het dan wel over een pizza van 14.50 dus echt jammer. De cheesecake was droog en duidelijk een buitenkant en laatste stukje van wat over was. Voor 4,50 echt geen goede prijs kwaliteit verhouding. Teleurstellend. De pasta’s waren niet voldoende op smaak. We zijn dit inmiddels wel gewend maar hopen elke keer weer op verbetering. We moeten elke keer zelf aan de slag met het op smaak maken van. Er was deze keer ook geen brood bij en geen parmezaanse kaas. Dat is wel eens anders. Positieve puntjes. Champignons apart zoals gevraagd en lekker op smaak. En de bestelling kwam eerder dan verwacht.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Nienke, scusa tutto. Ik heb je een mailtje gestuurd! >Edwin

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Frans!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima op tijd. Smaak goed alleen was hij koud toen hij was bezorgd Prijs kwaliteit verhouding is te duur

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie, bedankt voor de feedback! We werken aan het verbeteren van het warm afleveren van onze gerechten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Marlene, Mille grazie!! Luna

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en makkelijk besteld en afgeleverd door een vrolijke jongedame. En de pizza’s waren heerlijk net als altijd van jullie!

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Jet! Harstikke bedankt voor het mooie compliment! Luna

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig goed.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sylviana, ddankjewel voor het compliment! Luna

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Afhaalbestelling; perfecte timing en vriendelijk personeel.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afspraak en warm bezorgd. Voor en hoofdgerechten waren heerlijk. Bij het nagerecht ontbraken de amarene kersen en de structuur van de cheese cake was te droog. Maar lekker gegeten op ons b&b-adres!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, dankjewel voor het compliment! Mijn excuses dat de torta niet naar wens was ik geef dit door aan de keuken. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Stephanie!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld en pizza's waren heerlijk, lekkere dunne bodem en goed gevuld. Een aanrader!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!!!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia: Ciao Martijn, mille grazie! Luna

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en bezorging was prima op tijd. Eten had alleen nog iets warmer gemogen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, dankjewel voor het compliment! we gaan er op letten. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, erg lekker. Handige manier van afrekenen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Peter, mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten zien er goed uit en smaken prima. Enig minpunt was dat het allemaal lauw was van temperatuur, ondanks het feit dat we op tijd hebben afgehaald.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao, we doen ons best om onze gerechten warm mee te geven onze excuses dat het wat is afgekoeld! ik geef dit door. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker mmm

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roely, mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde de pizza’s bij de pizzeria omdat ik vooral fan ben van de verse knapperige bodem. Helaas waren de pizza’s er later dan verwacht (tussen de bestelling en bezorging zat meer dan 1,5 uur). Er was wel aangeven dat het langer zou duren. Toch waren de pizza’s koud bij bezorging en dat is uiteraard niet erg smakelijk en zeker niet de bedoeling.

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao, wat vervelend om te horen ik heb u een bericht gestuurd. Luna

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en keurig op tijd altijd

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Paul, mille grazie! Luna

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorging bleek een maaltijd tijdens het vervoer open te zijn gesprongen. Het werd door de bezorger keurig gemeld, en we kregen de keuze voor een nieuw gerecht of een kortingscode voor een volgende bestelling. Keurig opgelost!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Charlotte, wat fijn om te horen! Luna

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heerlijk. Alleen wel wat zuinig geweest met de stoofperen had gerust wat rijker belegd mogen zijn. Stond echt in contrast met de mega goed en rijk belegde vis pizza (ben de naam kwijt)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bram, Bedankt voor je compliment! Luna

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sardinia is altijd goed, lekker, alleen deze keer viel het mij wel tegen. Schaars belegd, ook de cheesecake was niet bijzonder, weinig smaak, jammer! Ook beetje te afgebakken .. Jullie waren ook te vroeg, was vorige keer ook zo. Ik was gelukkig al thuis, maar niet heel handig om een kwartier eerder te komen. Ik bestel waarschijnlijk wel weer, want in Meppel is het veruit het qua pizza, maar de kwaliteit viel me tegen deze keer.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Kim, Vervelend om te horen dat het dit keer niet helemaal naar wens was, onze excuses daarvoor! Ik ga het door geven aan de chef! Natuurlijk proberen wij altijd zo dicht mogelijk op de gewenste tijd te bezorgen, helaas is dit niet altijd exact te behalen... Ik hoop dat de volgende keer zowel de kwaliteit als de timing meer naar wens is!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mille!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik oordeel normaal met 5 sterren, omdat pizzaria Sardinia de beste pizza's van Meppel maken. Echter dit keer viel het iets tegen. De pizza's waren koud en de bijgeleverde rucola zat in de doos bij de pizza. Wat niet echt bevorderlijk was voor de kwaliteit. Uiteindelijk alles opgegeten, maar ben wel ietsje betere kwaliteit gewend.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Mario! We zijn iedere dag bezig met het verbeteren van de kwaliteit en oplossingen te bedenken zoals voor de losse zakjes rucola. Bedankt voor de feedback en we gaan er mee bezig!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Niels!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen via de website. Op de afgesproken tijd stond ons eten klaar en het was zalig!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Paul!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw geweldig. Cijfer 10

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie, Marina!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza Sardinia was erg lekker. Het enige wat jammer is, is dat de pizza toch behoorlijk was afgekoeld na bezorging. Ik snap dat dit lastig is, ondanks dat ze wel hun best ervoor gedaan hebben, maar als ze dat voor elkaar krijgen dan zou het helemaal top zijn.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Caroline! dankjewel voor het compliment, wel vervelend dat de pizza was afgekoeld is, we hebben ons best gedaan om de pizza zo warm mogelijk te bezorgen en we gaan kijken naar een oplossing hoe het kan dat het zo snel afkoeld. Luna

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, varkenshaas met gorgonzola en ... de overheerlijke spaghetti en salades natuurlijk! Helemaal top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bart en Bianca, Wederom bedankt voor het mooie compliment!! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Échte lekkere pizza's!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Berend! hartstikke bedankt! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren prima; de rijst van de risotto was net niet gaar genoeg, waardoor deze wat tegenviel. Doordat in de bevestigingsmail de gevraagde bezortijd werd vermeld zonder voorbehoud, was niet duidelijk dat dit nog kon veranderen. Omdat de tweede mail niet direct werd gezien, was het een tegenvaller dat de gevraagde bezorgtijd niet werd gehaald. Een kleine opmerking in de bevestigingsmail kan dit voorkomen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Chris, onze excuses en dankjewel voor je feedback, ik ga dit bespreken dankjewel! Luna

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en prima op tijd bezorgd!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Thea, dankjewel voor je compliment! Luna

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd Op tijd Warm Attent (belletje ivm gewijzigde bestelling)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, mille grazie! Luna

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen zijn we heel tevreden over Sardinia en halen wekelijks wel wat af. De lasagna van gisteren smaakte echter overdreven zwaar naar kaas.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marc, wat vervelend om te horen! Onze excuses! Ik ga dit doorgeven aan de keuken. Luna

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker! Verder was het op het afgesproken moment ook daadwerkelijk klaar en de porties waren goed. Een aanrader dus!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Meyke, Mille grazie!! Luna

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Vivian, Mille grazie! Luna

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was zoals gewoonlijk weer uitstekend, alleen zat aan het vlees een enorme vetrand waardoor er een derde van het stuk vlees niet gegeten kon worden.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Lilian, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is geweest! We gaan hier in het vervolg opletten. Luna

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de portie erg klein voor de prijs, die ervoor gevraagd werd en ik vond het niet zo lekker. Ze hadden sowieso de kaas er niet op moeten doen, want doordat de maaltijd niet heel erg warm was was de kaas gestold. Zelfs van een spaghetti bolognese kan best iets beters gemaakt worden. Kortom ik vond het wat teleurstellend.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Caroline, onze excuses dat het niet naar wens is geweest! ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar als je zo dichtbij woont, verwacht je toch warmere pizza’s. Jammer

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Jeanet, Wat vervelend om te horen, ik heb je een mailtje gestuurd! Luna

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! Harstikke bedankt! Luna

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Evert, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Thom, onze excuses! ik heb je een mailtje gestuurd. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's met een mooie korst.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! dankjewel voor het mooie compliment! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Verkeerde adres opgegeven, maar ik werd gebeld en de bestelling kwam meteen naar het juiste adres. De pizza's smaakten heerlijk. In deze coronatijd een goed alternatief om thuis de heerlijke pizza's van Sardinië te kunnen eten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Gerda!!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten het gekookte ei en de pepertjes. Verder was het heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Koert, we zullen er de volgende keer beter op letten, scusa!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd keurig op tijd bij het afhalen. Vriendelijk personeel. Pizza’s zijn van uitstekende kwaliteit!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Paul! a presto!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, zoals altijd..

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Betty! bedankt voor je compliment! Luna

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister vier heerlijke pizza’s bezorgd. Kwaliteit veel beter dan de Amerikaanse varianten. Echt een aanrader. Zelf haal ik ze binnenkort zelf op want qua temperatuur waren ze op het randje

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie mille!! Wat een mooie complimenten, graag tot snel!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima zoals altijd

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Sierk, Mille grazie! Luna

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jordi! Mille grazie! Luna

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. De calzone is echt een aanrader. Alleen zouden de pizza's De volgende keer een tikkeltje warmer mogen..

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! Mille grazie! ik ga het doorgeven dankjewel. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooraf werden we gebeld of het iets eerder kon worden gebracht. Maaltijden heerlijk warm afgeleverd in eco vriendelijke kartonnen verpakking. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! wat leuk om te horen! Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke pluim! Heerlijk en goed warm.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Erik, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza & heerlijke zalm, top voor mekaar! Zoals altijd..

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bobbie, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Pizza’s netjes verpakt, en heerlijk van smaak. Tikje verbrand aan de rand, maar verder lekker gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sander! Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super Bezorging ook goed Alleen de mail dat de bestelling onderweg is kwam een dik uur later . Toen waren de pizza's al op .

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jacob, bedankt voor de complimenten! Helaas kan onze ICTer het tempo van onze bezorgers niet altijd bijhouden, excuus daarvoor.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza echt koud toen deze bezorgd werd. Daarnaast vonden we de pere e uva salade een teleurstelling. Smaak was prima, alleen is EUR 14,50 aan de dure kant voor de grootte van de portie met stukjes peer en een paar druiven als vulling.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marlene, scusa! Ik heb je een mailtje gestuurd. >Edwin

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Jill!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Cee!!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Marco!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Inge!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm goede website,vlotte bezorging,heel vriendelijke medewerkers,Overheerlijk eten,oftewel:Ga zo door! Wij zullen zeer zeker vaker eten bestellen bij dit geweldige restaurant!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Martin, wat een mooi compliment! mille grazie! Luna

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan van 2 pizza’s. En jemig wat waren die lekker. Zo hoort een pizza te zijn. Bestelling kwam ruim 40 minuten later dan besteld maar daar werd keurig over gebeld. En als goedmakertje een dessert erbij gekregen. Top! zo werken dit soort zaken. PS: gaat die digitale fooi ook echt naar de bezorgers?

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Elzinga, super bedankt voor het compliment! Al onze fooi word netjes over al het personeel verdeeld dus onze bezorgers ontvangen hier ook fooi van. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar de pizza’s waren bijna koud

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, Mille grazie! ik hoop dat de pizza's hebben gesmaakt, het is niet de bedoeling dat de pizza haast koud geleverd word ik ga dit doorgeven aan de keuken! Luna

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer teleurgesteld over bezorging, 45 minuten na het aangekondigde tijdstip. En dan ook nog een koude pizza ...

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bart en Bianca, excuus, ik heb je een mail gestuurd! Edwin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was kwartier later dan de vermelde tijd. Pizza was erg lekker.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao In, Grazie mille! Onze excuses dat u bestelling te laat is gekomen we gaan hier beter opletten! Luna

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze mensen kunnen verdraaid lekkere pizza's maken. Fijn restaurant, professioneel, goed. Helaas was de bestelling die ik na anderhalf uur wachten ontving te koud geworden, maar bleek ook verkeerd gemaakt. Met tonijn....bah. Het bleek verwisseld met die van een ander. Toen ik daarover belde werd er goed gereageerd. De lust was me vergaan en wilde niet weer anderhalf uur wachten op een nieuwe pizza. Goed idee om dan dessert aan te bieden. Uiteindelijk is het goed opgelost. Maar of ik nog een keertje laat bezorgen... Daar zal wat tijd overheen moeten gaan.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao! Erg fijn om te horen dat u blij was met de oplossing, en nogmaals onze excuses voor de verwisselde pizza!! Natuurlijk hopen wij desondanks dat u in de toekomst nog eens bij ons wilt bestellen.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We balen zo dat we niet bij jullie langs kunnen, maar t was weer belachelijk lekker!! Naar Steenwijk koelt het wel wat af maar dat mag de pret niet bedrukken (dat weet je vooraf). Heerlijke ravioli, pizza’s en tiramisu 🤤🤤 Super bedankt!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Maria, grazie mille! Ik hoop tot snel in het restautant! :) Luna

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s! Grazie mille!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Dorien! superleuk om te horen! Mille grazie! Luna

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Evert, MIlle grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza had ik extra vis besteld, maar in vergelijking met de vorige keer, kon ik nu niet zien dat er meer vis was toegevoegd. Ook was de pizza niet warm meer. Afspraak was om 18.00 uur brengen, maar het was 18.30 uur. Op de bon stond 18.00 uur leveren, en dat dit ook op die tijd geleverd is. En dit klopt niet, zie bovenstaand.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao, onze excuses! ik heb u een mailtje gestuurd. Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza’s en een lekker toetje! Super ook dat je de pizza volledig kan customizen, maar misschien ook een optie om iets weg te laten...

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Elliane! Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was minder maar deze keer was het perfect! Super lekkere pizza’s filletone gehad en vooral goed verpakt!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sander! Grazie! Dat is nou fijn om te horen!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke risotto en pizza this laten bezorgen. Website is top, bestellen is makkelijk en betalen en fooi online, dus veilig en ook nog een op tijd en vriendelijk geleverd. 5 sterren van ons !

Reactie van Ristorante Sardinia:Wat een mooie complimenten, grazie!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en heerlijke pizza. Dunne bodem, lekkere saus en goed belegd. Heel fijn dat Sardinia nu ook bezorgd! Ik hoop dat dit zou blijft, ook als de restaurants weer open mogen.

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie voor het compliment! Wij blijven zeker bezorgen, ook als het restaurant weer open is.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen via de website. Super snelle levering en ook nog eens ontzettend lekker !

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Melissa!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Bezorging binnen de afgesproken tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Joke!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling gedaan. Pizza padrino was half gevuld met Champignons, pasta bonbino was omgezet in een pizza.. Was wel zo prettig geweest als er iets niet op voorraad was dit even met ons overlegd was. Dan hadden we beter aan kunnen geven wat we wouden. Jammer dat er zo voor ons een beslissing gemaakt is.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Laurie, mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd. >Corine

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was enigszins afgekoeld. Hopelijk kan daar nog iets aan gedaan worden.

Reactie van Ristorante Sardinia:Buongiorno Henk, we zijn er continu mee bezig om te proberen onze pizza's zo goed mogelijk af te kunnen leveren, bedankt voor de feedback!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, behalve de gebakken aardappelen. Deze waren volgens mij gefrituurd? Waren droge knapperige aardappeltjes geworden. Normaal zijn deze wel goed. Voor de rest niets dan lof! Ook altijd snel en op tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jaap, Het is niet de bedoeling dat de aardappels droog zijn natuurlijk. Ik ga dit doorgeven en we gaan hier zeker beter op letten, onze excuses! Verder erg bedankt voor de complimenten! Corine

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke pizza’s!! Helaas mistte bij de pizza Filetone de parmezaanse kaas en pijnboompitten. :(

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Anke, Mille grazie! Het is niet de bedoeling dat dit wordt vergeten ik ga dit doorgeven en we gaan hier zeker beter op letten onze excuses! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Nico, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden, ik werd gebeld dat er iemand anders zou komen met nieuwe warme pizza's, super service en heerlijke (warme) pizza's.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marleen, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren heerlijk! Spaghetti was goed op smaak, hoeveelheid voldoende aangevuld met een heerlijk broodje

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sandra, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijdsalade met peer was erg lekker. Ik hou van pecorino. Bruschetta vooraf lekker veel knoflook, broodjes erbij zijn ook altijd lekker knapperig. Pasta wildzwijnstoof vonden wij wat zuinig qua saus, zat ook erg weinig vlees in.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Annemarie, mille grazie & mille volta di scusa voor de sedanini cinquale! ik heb u een mailtje gestuurd! Luna

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Icecold delivered hard like a rock tasted old throw it in garbage. Never we will order again any good there.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao George, mille volta di scusa. I'd sent you an email. >Edwin

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dunne pizza en op tijd bezorgd!

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Sylvia!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker!

Reactie van Ristorante Sardinia:CIao Mario, Mille grazie! Luna

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizzas; super bezorging.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Petra, Mille grazie! Luna

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s,ik moest iets langer wachten op m’n bestelling kreeg daarom heerlijke toetjes mee als goedmakertje,prima service

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ivonne, Mille grazie! Luna

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Karin, Mille grazie! Luna

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Na 12 min aan de telefoon (eerst wachtmenu en later " heeft u een momentje?" waarna ik vergeten werd), heb ik via de site besteld. Dit werkte redelijk goed; extra bestellen gaat goed, maar ingrediënten weglaten lukt niet. Aan het eind van de bestelling is er een ruimte voor opmerkingen; daar een notitie achterlaten werkt niet.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roelle, Mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd. Luna

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was prima op temperatuur en de hoeveelheden dik in orde. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten en de medewerkers hebben echt hun best gedaan om mijn verjaardag compleet te maken in Coronatijd. Bedankt voor alle extra service en het heerlijke eten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Renee, Mille grazie! Luna

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top voor elkaar

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Nick, Mille grazie! Luna

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, bestelling was om 17.35 geplaatst, voor bezorging om 18.30. Echter een latere mail gaf aan dat het 19.00 zou worden, uiteindelijk 19.10 bezorgd. Als 18.30 niet haalbaar was dan zou de website misschien die tijdoptie niet beschikbaar kunnen maken?

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jan Eric, Mille grazie! Bedankt voor de tip we gaan kijken hoe we dit op kunnen lossen. Luna

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat onze pasta en pizza er was. Pizza was lauw en karige portie spaghetti, met een zeer klein stukje zalm. Het brood wat we erbij besteld hadden was taai.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sam! Mille volte di scusa! Ik heb je even een mailtje gestuurd. Luna

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en onwijs lekkere pizza’s

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marit, Mille grazie! Luna

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Ruime grootte van porties. Site werkt prima en bestellen is simpel. Jammer dat in de eerste mail van de bevestiging niet is gemeld dat het afhaal tijdstip kan worden gewijzigd ivm drukte. Daardoor te vroeg aanwezig. Wel is er met excuses en aanbod van drankje goed op een goede manier op gereageerd. We komen terug.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roelf, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service. Dit restaurant staat voor hun klanten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao F B, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer GEWELDIG! Je betaalt hier wat meer, maar de kwaliteit is ook 200% beter dan bij andere "bezorg"-restaurants.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Maurice, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker, veel keus en verse ingrediënten, prima prijs/kwaliteit verhouding. Super!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Inge, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk! Echt van genoten, aanrader dus!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Winneke, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging allebei prima.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao H B, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en de pizza's waren warm alsof ze net uit de oven kwamen en zoals altijd heerlijk.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marleen, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Stephanie, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! En ze waren stipt op tijd met bezorgen, op de minuut af! De pizza’s waren een klein beetje afgekoeld (misschien logisch) maar dat was geen ramp. Echt lekker gegeten. Fijn dat je zo ook genieten kan in deze tijd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Manon!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Robert, Mille grazie! Luna

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza’s, helaas wel 2 verkeerde gekregen..

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Femke, Mille grazie! Luna

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s aan huis, net zo smalijk als in het restaurant. De bezorger, super netjes en van alle benodige corona preventie voorzien, was precies op tijd! Bellisimo 👌👍

Reactie van Ristorante Sardinia:Mille grazie!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zakje met carpaccio en rucola was ik de pizzadoos gegooid. Door de hitte is deze aan de pizza blijven plakken waardoor de helft van de pizza geen kaas meer had. Daarnaast was de carpaccio al half gaar geworden. De vorige keer zat ook de kaas en pijnboompitten in dit zakje. Maar die waren nu al op de pizza gegooid. We denken wel even na over onze volgende bestelling.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sander, mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd. >Edwin

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. En erg lekkere pizza's zoals altijd :-).

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Esther!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 pizza's bestelt. De 2 salami waren goed, maar de montanara was ronduit slecht. Lag dubbel gevouwen in de doos, doordrenkt van vet. De korst was helemaal zompig, veel teveel champignons (duidelijk niet vers) en in het midden zo dun, dat ie uit elkaar viel. Als dit in het restaurant geserveerd zou worden, werd de pizza niet eens opgegeten. Wat een domper!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Edith, mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd. >Edwin

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was goed salade was top alleen vlees was matig had medium rare besteld kreeg rare die in midden nog rauw was kon half 7 als bestel moment kiezen werd kwart over 7 bij de bezorging had ik ook de bon van andere klant met telefoon nummer en adres vond ik wat slordig

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Nick, mille volte di scusa! Ik heb je een bericht gestuurd >Edwin

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk echter de tiramusu wil erg tegen was nat en plakkerig niet lekker, ws omdat hij doorweekt was door de regen bij de thuisbezorging. Heel aardige bezorger trouwens

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Roelie, jammer dat de tiramisu zo tegenviel, mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd>Edwin

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, sorrydat we geen fooi hebben gegeven. Volgende keer

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Ingrid! A prosisma!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke risotto

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie Marieke!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Grazie!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Frank, Mille grazie! Luna

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bosman, Mille grazie! Luna

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Rianne, Mille grazie! Luna

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig was het eten!!! Heerlijk gegeten!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Dekker, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelproces was prima. Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Kim, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta's prima! Vleesgerecht matig, vlees was bijna koud!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jaap, mille volte di scusa, jammer dat niet alles naar wens ik geweest. Ik heb je een berichtje gestuurd!>Edwin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, ruim voldoende en op tijd geleverd. Helemaal top

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Judith, Mille grazie! Luna

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sam, Mille grazie! Luna

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk en optijd bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Rene, Mille grazie! Luna

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het restaurant ziet er erg gezellig uit, helaas is het vanwege regelgeving Corona gesloten. Daarom via site besteld en zelf afgehaald, en echt geweldig gegeten! Mooie gerechten en erg smaakvol. Met de geweldige sfeer die het restaurant uitstraalt kan dit alleen maar nog beter zijn als het restaurant weer open gaat.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao M & M, Mille grazie! Luna

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke pizza.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ruud, Mille grazie! Luna

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de carpaccio was door de warmte van de pizzadoos een beetje gaar geworden aan een kant. Verder perfect en heerlijk gegeten.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Sander, Mille grazie! Luna

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit eerder afgehaald bij Sardinië. Maar net zo lekker gegeten als in het restaurant. Een heerlijke pasta en drie pizza’s geleverd op de afgesproken tijd door een vriendelijke bezorger. Top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Herma, Mille Grazie! Luna

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Op tijd geleverd. Was heerlijk! Leuke aanbieding.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Jeanine, Mille grazie! Luna

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de fiets, pizza lauw. Bezorgtijd 1,5 uur.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Frans, mille volte di scusa! Ik heb je een berichtje gestuurd.>Edwin

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was eer heerlijk

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Douwe, Mille grazie! Luna

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bert, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marjoke, Mille grazie! Luna

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Onze bestelling is op tijd en warm bezorgd. Het wat heerlijk. Echt een aanrader.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Linda, Mille grazie! Luna

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super heerlijke pizza,s gehad.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Ronald, Mille grazie! Luna

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb erg lang moeten wachten op de bestelling. Na 2x bellen kreeg ik het aanbod dat als de pizza's niet warm genoeg meer waren ik nieuwe kon bestellen. Pizza's waren niet erg warm meer maar om nieuwe te bestellen zou mij te lang duren!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Marianne, Mille grazie! Luna

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat je nu ook kan laten bezorgen. Pizza's waren super lekker en op tijd geleverd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Leo, Mille grazie! Luna

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk eten! En nu een handige bestel site. Succes in deze tijd. Wij weten jullie nog wel te vinden.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Leonoor, Mille grazie! Luna

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie bestel-applicatie, snelle bereiding en als vanouds heerlijk eten

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao A3ano, Mille grazie! Luna

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en meer dan genoeg! De mailbevestiging zei dat de bezorging om 19.15 zou zijn maar het was er 19.05 al! Helemaal top!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Monique, Mille grazie! Luna

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Inge, Mille grazie! Luna

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Mo, Mille grazie! Luna

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. :)

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Bee, Mille grazie! Luna

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en op tijd bezorgd.

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Rob, Mille grazie! Luna

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza's van een echte Italiaan! Kan ik aanraden!

Reactie van Ristorante Sardinia:Ciao Tim, Mille grazie! Luna